Ben size bizimde ailecek kullandigimiz aslinda bebek urunu olan Zwitsal markasini oneririm. :))
Demek siz biliyorsunuz :) Sormak istedikleriniz varsa konu acilmistir,bekleriz :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben size bizimde ailecek kullandigimiz aslinda bebek urunu olan Zwitsal markasini oneririm. :))
bende johnson babynin yağını kullanıyorum yaklaşık 1 senedir ıslak vücuda sürülenden hergün duştan sonra misler gibi kokuyor mor olanı.vücudumun hiç bu kadar seksi bir gürünümü olmamıştı üstelik bronz tende muhteşem duruyor pul pul dökülen ufacık o siil gibi görünümden eser kalmadı pürüzsüz ipek gibi.eşimin yorumlarından etkilerinden ve tepkilerinden çok çok memnunum şiddetle tavsiye ederim.bana memnuniyetlerinizi mesaj atabilirsiniz canlarım.
Bende israrla Zwitsal bodylotion'un denenmesi gerektigini soyluyorum :)))
Yves Rocher'dan bakmalısın kesinlikle. Ben 2.yi yarıladım. Çokkkkk uzun süre gidiyor bir tanesi ki ben bazen ellerime bile sıkıyordum sadece. çok sık kullanırım yani. Bir tanesi 5-6 ay gitti. Fiyatı 22 tl. Arkadaşım da başladı sayemde kokusu muhteşem nemlendirmesi de.hindistan ceviz kokulu güzel bir krem bilen varmı??
ilk önce şu kremi sürüoruz
Eki Görüntüle 511143
sonra su sprayi sıkıyoruz
Eki Görüntüle 511144
sonrası fena:)) kokunuz afrodizyak etkisi yapıyor..
Bu kullandığınız Victoria Secret Sheer Love Galiba Peki Bunu Her Yerde Bulabilirmiyiz. Bide Fiyatı Ne Kadar Acaba..
ben amerikadan almıstım..türkiyede elden satısı yok sanrm ama internetten kolaylıkla bulabilirsinz..fiyatlarıda ortalamanın braz üstünde ama tam hatrlamıorm.. ama kesnlkle değer bi kadın en basta güzel kokmalı..
Bu krem ve çok daha fazlası İstanbul'da Cevahir alışveriş mağazasındaki victoria secret mağazasında mevcut.Gerçekten iyi kremler.Yanlış hatırlamıyorsam 40 50 civarlarındaydi.