Kokoşş Hatunlar Kulübü

inşallah allahım duysun sesini..cnm sokak modalarından çok beğendiklerin olursa bizle paylaş bende sokak kızımdır öle moda felan takip etmem ne yakışır ne salaştır bazen tercih ederim eskişehir maşallahı var antalyadan önde..

sizde bağlılık ve saygı oturmuştur allah bizede nasip etsin inşallah... siyah konusunda lütfen yaa şu siyahtan biraz dönün bayanlar benim görümcede 38 aşında hep siyah hep siyah benle takıldı takılalı renkli elbiseler giyiyor kadının tarzı albenisi çıktı aman alıcısı çıkmasın da kocası beni bulur valla...

cnm şimdi gel biz seni 2 senemi beklicez şimdi??:44: buarada yengeyle bende tanışabilirmiyim yaa hastayım öle kadınlra..

biz süperiz evet doğa üsütyüz çünki evli kokoşuzz ....

miraycımm bakıorum da topiğini hiç boş bırakmıosun afferin sana

cnm ben ünv.ye başvurdum okutman alıolar ama bi kişi ve acayip torpil dönüo bu ay sonu belli olcak işte ne çıkarsa bahtıma.

Eşime diom ki ünv.ye girer de ilk maaşımı alırsam hepsini kıyafete harcıcam bana bişi almıcak mısın dio tamam diom sana da az bişi alırım

ben de renkli şeyleri seviom yaa ama siyahtan da vazgeçemem walla cnm onun yeri ayrı yani :)

hevuk sen sarışındın ben bilyodum hissetmiştim zati... sen fparfüm sevmiyosan johnsons baby kolonya kullan pembesi güzel kokuyor çok hoş doğal ben bazen alırım fresh oluyor..sen fazla makyaj yapma tabiide ama kalem sür beyaz tenlilere ben kahverengi kalem çok yakıştıryorum denedinmi haa bide kahve rimel lütfen dene bana söyle denersen..
kıyafet açısından tabiiki en önce eşlerimize güzel görünücezz dışarısı çok bağlamaz ama dışarıdada belirli düzenimiz olmalı.. ama senin hayran gözlerle izleyen bayanlarıda mahrum bırakma bazen onlar içinde süslen olmazmı :121:

canım ben de öyleyimdir şık ve rahat kıyafetler tercihim
tabi ki paylaşırım
ne kadar çok paylaşım o kadar çok bakım

meraba ayşe nasılsın? evli msn? ne zaman evlendin?ya bend e2012 geli olucam inşaallah,evli birileriyle konuşmam sohbet etmem lazım..kafama takılan sorular var da:44::44::44::44::44:

cnm hepimize sor burda evli çok var yardım edin kızlar aa bakın evlencek hatunumuz var bana bak kızz herşey aldır çekinme sonra istemezsen fazla amıyorlar iste hiç çekinme şunuda bunuda bunuda isitiyom dee aaa.

özel günlerde kullanıyorum onu tatlım

yaws bende az az kullanıyorum gavur çok pahalı bazen okşuyorum bitme emiiii diyorum aramızdaki sıcaklığı görsen çok alıştık birbirimize hugo boss um benim yaws hostes bulsam iyiyydi duty freeeden çok ucuza gelyomuş..

hoşgeldin cnm lacoste bende kullandım ımm şekşii kokular alıyorum...

selam hanimlar

benim var yaaa cok pis kokos olasim varrrrrrrrrrrrrr

amaaaaaa.........engellerim var

süpersin senide arammızda görmek isityoruz deneyimler ve fotolarla..en önce makyaj masanı çek at bize merak ederiz sonra ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…