selam kızlar topiğiniz hayırlı olsun
topiğiniz hayırlı olsun
ben de gelebilir miyim
hoşbuldum tatlım
canım ben kumralım ama esmere yakın kumrallardan bu yüzden de düşünmedim açtırmayı,yakıştıramadım kendime
bebiş sürpriz yumurta canım oysa ki 4 yıl sonra gelsin istiyorduk
zorlu bir hamilelik geçiriyorum bu yüzden ev işleri için yardımcı birini tuttuk sağ olsun benim kadar titiz o da içime sinerek yapıyor herşeyi,kocişimde ütüyü yapıyorbana sadece yemek kalıyor,mutfağıma kimseyi karıştırmam çünkü
doğru duymuşsun burada hatunlar çok kokoş,modayı sokaktan takip ediyoruz
istanbulu çok özlüyorum özellikle ailemi,çevremi ve akşam üzerri çamlıca tepesinde çay içmeyiama artık kocişim nerde ben orada
iyi ki evlenmişim diyenlerdenim ben de
allah istediğin zaman sana da bebiş nasip etsin inşallah
eltim sinir olmuştu bana hiç renkli giyinmiyormuşum..ben sade biriyim çocukluğumdan bu yana...
9 yıllık evlilik te evliliğin oturmuş olur eşinle birbirini tanımış olursun..ve biraz monotonluk olur ama ben şu anki halimden memnunum çünki çok acemiydim evlendiğimde...
umarım zamanı geldiginde bu topice bende gelebilirim..
bi yengem var ona cok ozeniyorumkadın her daim güzel her daim bakımlı her daim guleryuzlu hep ısıl ısıl ay gibi parlıyo
buna ek olarak allahım o nasıl bir beceriklilik anlatamam evinin duzeni zevki temizligi yaptııgı yemekler misafir agırlama tarzı, çocuk yetiştirmesi, herseye ve herkese yetişmesi
herseyiyle 10 üzerinden yıldızlı 10 bir kadın... zaten efsanedir bizim ailede ve onu tanıyanlar arasında.. bir kusur bir hata olmazmı insanda yaa bu kadında yok iştee ondan buyukler bile ona hayran
2 seneye bende evlenicem ama kendimde o ısıgı hiç goremiyorum...
ev işinden anlamam zaten ... hadi ogrendim onu da diyim eve mi bakıcam işe mi gidicem kendime mi bakıcam yarın obur gun bitane de cocuk olcak hepten yandım
bazen kucuk kuzenim bize gelio annesi bana bırakıo da onu bırakıp sacımı bile taramıyorum 2 dakika icinde bir yaramazlık bulup yapıo cunku
ben evli cocuklu ve ustune calısıp da 4/4 lük olabilen kadınlara artık dogaustu varlıklar gozuyle bakmaya basladım
evli, çalısan ve hala bakımlı ve guzel olanlarda idolüm .. süpersiniz :89::89:
kokoş dediniz...biri benimi çağırdı kızlarrr
Miraycım Hayırlı olsun topikinn bol bol kokoşlar dolansın:89:
evet cnm çok açtırma ama kahve sana gider şöle güzel bir kahve tonu seç senin orda benim kuaförüm yetgin çalışkan biliyorsundur istersen önerebilirim saçımı hep güzel yaptı tabii tuzlu biraz deyyus napim kahrolsun kredi kartlar iyi oluyor böle arada değişiklik...
torpil konusnda anlamadım öğretmenlik içinmi öle lazım bide aynı yerdemi torpil gerekli?? inşallah hayırlısı olur cnm ümidi kesme antalyada iş olanağı çok sende başka bişi bakarsın şöle dolgun maaşlı...
Bende kokoş sayılırım saçlarım çok yıprnda sürekli Platin kullanıyordum ama artık saçım kalmadı
Kozmatik ürünler hiç bana göre değil malesef makyaj asla yakışmaz bana çok hafif far rımel bazende allık bukadarla sınırlı
Parfümde öylee malesef aldığım bütün parfümleri hediye ediyorum tenime yakışmıyor
Yeni dogdugumda tuzla yıkayıp bal sürmüş Babaannem tenimeparfüm sıkınca karışıyor
Bende doğal maskelerden yapıyorum ara ara kendime saçlarım şuan balköpüğü renginde
Manikürümüde yaptırırım düzenli bakımım bunlarla sınırlı
Bide bedenime göre kıyafet bulsam alıcam bol bol
Evde asla bakımı elden bırakmam bu arada saçlarım su dalgalı bazende düzleştiriyorum.İlk evlendiğim zaman keldiçok aşırı döküldü boyadan dolayı kızdım ve kazıttırdım sonra bir anda evleni verdim aniden evlendik ama biraz uzamıştı Allahtan...
eşimin gelme saatine hemen koşar odaya şakır şakır giyer çıkarım elbise mi etekler şortlar
Önemli olan eşime güzel görünmek dışarsı beni pek bağlamaz ama dışarıdada kokoşlugum konuşulur biraz..
inşallah allahım duysun sesini..cnm sokak modalarından çok beğendiklerin olursa bizle paylaş bende sokak kızımdır öle moda felan takip etmem ne yakışır ne salaştır bazen tercih ederim eskişehir maşallahı var antalyadan önde..
ben de lancome hypnose ve hugo boss kullanıyorum
herkesin tenine yakışan farklı tabi
hugo boss süper top gibi olanı çok cezbedici valla..
meraba ayşe nasılsın? evli msn? ne zaman evlendin?ya bend e2012 geli olucam inşaallah,evli birileriyle konuşmam sohbet etmem lazım..kafama takılan sorular var da:44::44::44::44::44:
bayanlar size birşey danışmakistiyorum kuzenimin nişano var evdeolucak böyle gitsem şık olur muyum sizce lütfen söyleyin başka şeylerde deneyebilirimEki Görüntüle 258510
özel günlerde kullanıyorum onu tatlım
kızlar merababende ewli we kokoş biri olara k ranıza katılmak isterimmm
parfüm olarak ben değişik değişik bi sürü parfüm kullnaıyorum aslında kızıyorum kendime.sadece yıllardır tek parfüm kullnanalara çok özenirimmben şuan lacoste pour femme kullnaıyorum çok güzel bi kokusu war.birde uzun zamandır bırakmadığım babydoll çiçek kokusu ama inanılmaz hoş we çekici.birde este louderin parfümüde hoştur biraz ağır ama onuda şuan kullnaıyorum akşam fln çıkarken :)
bende evliyim ve kokoşum.kendimide evimide şıkır şıkır yapmayı severim.aldığım eşyalar ve kıyafetlerim hatta ayakkabımda bile taş, boncuk vardır.taşsız ve boncuksuz birşey almam.ojesiz çıkmam.evimi ve beni gören herkes çok kokoş olduğumu söyler.birde ayrıntılara çok önem veririm.aslında her kadının içinde kokoşluk vardır da gün yüzüne çıkmamaıştır.
mrb tsk ederım sen nasılsın.12 ekım ılk evlılık yıl donumum olucak.yanı 1 yıllık evlıyım....