yaws bende az az kullanıyorum gavur çok pahalı bazen okşuyorum bitme emiiii diyorum aramızdaki sıcaklığı görsen çok alıştık birbirimize hugo boss um benim yaws hostes bulsam iyiyydi duty freeeden çok ucuza gelyomuş..
yaws bende az az kullanıyorum gavur çok pahalı bazen okşuyorum bitme emiiii diyorum aramızdaki sıcaklığı görsen çok alıştık birbirimize hugo boss um benim yaws hostes bulsam iyiyydi duty freeeden çok ucuza gelyomuş..
miraycımm bakıorum da topiğini hiç boş bırakmıosun afferin sana
cnm ben ünv.ye başvurdum okutman alıolar ama bi kişi ve acayip torpil dönüo bu ay sonu belli olcak işte ne çıkarsa bahtıma.
Eşime diom ki ünv.ye girer de ilk maaşımı alırsam hepsini kıyafete harcıcambana bişi almıcak mısın dio tamam diom sana da az bişi alırım
ben de renkli şeyleri seviom yaa ama siyahtan da vazgeçemem walla cnm onun yeri ayrı yani :)
selam hanimlar
benim var yaaa cok pis kokos olasim varrrrrrrrrrrrrr
amaaaaaa.........engellerim var
nası yane açsana biraz nasıl engellerin var?? kokoş ol cnm çok asit yarın hemen olabilirsin git ol bencee
evet burada çok pahalı önceden bende gıdım gıdım kullanıyordum ama abim amerikaya gitti
her geldiğinde hugo bosslar da geliyor
iyisin valla kardeşim defolup gitmedi ki bir gavur ülkeye nese göndercem onu biyerlere bi kız var burda hostes yafru gibi süper görsen bakım die buna derim dersin tabii yapışık yaşıyor duty free ile her poku alıodur ordan samimiyeti kurayım dedim ama sonrada vazgeçtim somurtuk yüzü var uyuz bişi aman burnuda bir havada görsen sanki başkanın yanında çalışyo hıhhh
hani nerde kiz, agaya beleste benim mi haberim yok
ya canim beni KIL problemi var yüzüm cok feci
kilo var.......ama zor vermek........
cok kücük memisler var....
simdi diyecen ne engel ki nunlar inan ki engel tamamiyla kokos olmaya
kızlar yatmadan ekliyim dedim daha önce bahsetmiştim kemal tanca çanta ve ayakabı aldım çok şık şeyler fikriniz olur ekliyorum...
canım bayıldım bayıldım bayıldım hem çantana hem de ayakkabıya
güle güle kullan çok şıklar
kemal tancanın ayakkabıları çok şık ve rahat oluyor ben de çok memnunum
yaff sen evli diilsin herhal benim teyzem vardı yumurta gibidi memişleri bi evlendi kafam gibi oldular buda engelmi...kilo için diyet ve spor var yürü ve yüz olmadı koşcnm engel deil...
Kıl içinde lazer var biraz düştü gibi sanki eskisi gibi uçuk deil fiyatalar evet bunlara çözüm bulmamız lazım hangi şehirdesin araştıralım bilen iyi lazer yerler vardır biter sende kurtulursun yaff yüde daha çabuk bitio hemm..
çok teşekkür cnm..inan varya hangi ayakkabı giysem ayaklarım yaa acıyor yaa yara oluyor alışana kadar ama bir kere aldım bunu varya çok rahat sanki topuklu deil platformlu ve çok şık..tavsiye ediyorum herkese şuan %50 indirim var kızlar duyrulur...
evliydim 11 aydir ayrildim.
birde olumsuz düsünmem belkide bundan ama biliyorum aslinda salmamaliyim kendimi.....yaaaa eskiden insanlar makyajima sacima bayilirdi....
ben avusturyadayim...dioden lazere gitmek istiyorum,,,
bu arada canta ve ayakabilar yikiliyooooo
uzun zamandır uğrmıyordum tancaya yarın gidip bakayım,indirimi de kaçırmayayım
cuma günü istifamı verdim işten çıktım artık alışveriş yapmaya bol bol zamanım var
kemal tanca ayakkabı ve çanta muhteşem canım güzel günlerde kullan
kızz nie ayrıldın iyi deilmiydi..bu ayda çalışsaydın maaşın dibine vursaydın da öle çıksaydın sıktılar seni herhalde..
Yaaaa bir tek benmıyım dogumdan sonra kendıne istedıgı gıbı bakamayan. Bazen aynaya bakıp çok uzuluyorum çalışırken hergun duzenlı makyajımı yapan kıyafetıne dıkkat eden ben şimdilerde tayt ve badı ile gunlerımı geçiştiriyorum ve saclar tepede hep topuz şeklınde. Kızlar ben sanırım eskı bır kokoş oldum...((( Ama bu duruma bır dur deme vaktı geldi...((((