Kokoşş Hatunlar Kulübü

yaws bende az az kullanıyorum gavur çok pahalı bazen okşuyorum bitme emiiii diyorum aramızdaki sıcaklığı görsen çok alıştık birbirimize hugo boss um benim yaws hostes bulsam iyiyydi duty freeeden çok ucuza gelyomuş..:KK43:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

ben giysiden bahsettiginizi sandim meger parfümmüs....ay ben parfüm HASTASIYIM!!!!:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:

yaws bende az az kullanıyorum gavur çok pahalı bazen okşuyorum bitme emiiii diyorum aramızdaki sıcaklığı görsen çok alıştık birbirimize hugo boss um benim yaws hostes bulsam iyiyydi duty freeeden çok ucuza gelyomuş..:KK43:

evet burada çok pahalı önceden bende gıdım gıdım kullanıyordum ama abim amerikaya gitti
her geldiğinde hugo bosslar da geliyor :KK52:

miraycımm bakıorum da topiğini hiç boş bırakmıosun afferin sana :KK1:

cnm ben ünv.ye başvurdum okutman alıolar ama bi kişi ve acayip torpil dönüo bu ay sonu belli olcak işte ne çıkarsa bahtıma.

Eşime diom ki ünv.ye girer de ilk maaşımı alırsam hepsini kıyafete harcıcam :KK1: bana bişi almıcak mısın dio tamam diom sana da az bişi alırım :KK1:

ben de renkli şeyleri seviom yaa ama siyahtan da vazgeçemem walla cnm onun yeri ayrı yani :)

aynen bırakmam kurt gapar sonraa...heheheh:KK19: kız senle konuşmayı bilen özledim valla cnm dışarda çamşırlar tıoplanması lazım ben burda sürtüom işte hoşuma gitti kızların samimiyeti ondan herhal..üniv.konusunda 1 kişimi alcaklar ooo çok zor be alis bilmiyorumki millet çoktan ayarlamıştır onu bilyosun dayısı acası olan çoktur üniv.de sende yokmu bi akaraba felan orda??:KK34:
siyahı iş ve özel davetlerde kullanyom ben çok ağır gelio bana zaten zayıfım çöpe çeviryo tam giyince beni..:KK15:

kızlar yatmadan ekliyim dedim daha önce bahsetmiştim kemal tanca çanta ve ayakabı aldım çok şık şeyler fikriniz olur ekliyorum...

Eklentiler

• $065.jpg
    $065.jpg
    51,2 KB · Görüntüleme: 53
  • $066.jpg
    $066.jpg
    57,4 KB · Görüntüleme: 64
  • $064.jpg
    $064.jpg
    57,2 KB · Görüntüleme: 44
nası yane açsana biraz nasıl engellerin var?? kokoş ol cnm çok asit yarın hemen olabilirsin git ol bencee :KK47::KK47:

hani nerde kiz, agaya beleste benim mi haberim yok:KK60:

ya canim beni KIL problemi var yüzüm cok feci:KK14:
kilo var.......ama zor vermek........
cok kücük memisler var....

simdi diyecen ne engel ki nunlar inan ki engel tamamiyla kokos olmaya:KK31:

evet burada çok pahalı önceden bende gıdım gıdım kullanıyordum ama abim amerikaya gitti
her geldiğinde hugo bosslar da geliyor :KK52:

iyisin valla kardeşim defolup gitmedi ki bir gavur ülkeye nese göndercem onu biyerlere bi kız var burda hostes yafru gibi süper görsen bakım die buna derim dersin tabii yapışık yaşıyor duty free ile her poku alıodur ordan samimiyeti kurayım dedim ama sonrada vazgeçtim somurtuk yüzü var uyuz bişi aman burnuda bir havada görsen sanki başkanın yanında çalışyo hıhhh:63:

iyisin valla kardeşim defolup gitmedi ki bir gavur ülkeye nese göndercem onu biyerlere bi kız var burda hostes yafru gibi süper görsen bakım die buna derim dersin tabii yapışık yaşıyor duty free ile her poku alıodur ordan samimiyeti kurayım dedim ama sonrada vazgeçtim somurtuk yüzü var uyuz bişi aman burnuda bir havada görsen sanki başkanın yanında çalışyo hıhhh:63:

Aman boşver kuzum o zaman ondan gelecek hayır başka hosteslerden gelsin:KK52:kardeşin gidince parfüm cennetine çevirirsin yuvanı :KK70:

hani nerde kiz, agaya beleste benim mi haberim yok:KK60:

ya canim beni KIL problemi var yüzüm cok feci:KK14:
kilo var.......ama zor vermek........
cok kücük memisler var....

simdi diyecen ne engel ki nunlar inan ki engel tamamiyla kokos olmaya:KK31:

yaff sen evli diilsin herhal benim teyzem vardı yumurta gibidi memişleri bi evlendi kafam gibi oldular buda engelmi...kilo için diyet ve spor var yürü ve yüz olmadı koşcnm engel deil...:63:
Kıl içinde lazer var biraz düştü gibi sanki eskisi gibi uçuk deil fiyatalar evet bunlara çözüm bulmamız lazım hangi şehirdesin araştıralım bilen iyi lazer yerler vardır biter sende kurtulursun yaff yüde daha çabuk bitio hemm..:KK6:

kızlar yatmadan ekliyim dedim daha önce bahsetmiştim kemal tanca çanta ve ayakabı aldım çok şık şeyler fikriniz olur ekliyorum...

canım bayıldım bayıldım bayıldım hem çantana hem de ayakkabıya
güle güle kullan çok şıklar
kemal tancanın ayakkabıları çok şık ve rahat oluyor ben de çok memnunum

canım bayıldım bayıldım bayıldım hem çantana hem de ayakkabıya
güle güle kullan çok şıklar
kemal tancanın ayakkabıları çok şık ve rahat oluyor ben de çok memnunum

çok teşekkür cnm..inan varya hangi ayakkabı giysem ayaklarım yaa acıyor yaa yara oluyor alışana kadar ama bir kere aldım bunu varya çok rahat sanki topuklu deil platformlu ve çok şık..tavsiye ediyorum herkese şuan %50 indirim var kızlar duyrulur...:KK12::KK12:

yaff sen evli diilsin herhal benim teyzem vardı yumurta gibidi memişleri bi evlendi kafam gibi oldular buda engelmi...kilo için diyet ve spor var yürü ve yüz olmadı koşcnm engel deil...:63:
Kıl içinde lazer var biraz düştü gibi sanki eskisi gibi uçuk deil fiyatalar evet bunlara çözüm bulmamız lazım hangi şehirdesin araştıralım bilen iyi lazer yerler vardır biter sende kurtulursun yaff yüde daha çabuk bitio hemm..:KK6:

evliydim 11 aydir ayrildim.

birde olumsuz düsünmem belkide bundan ama biliyorum aslinda salmamaliyim kendimi.....yaaaa eskiden insanlar makyajima sacima bayilirdi....:KK25::KK59:

ben avusturyadayim...dioden lazere gitmek istiyorum,,,

bu arada canta ve ayakabilar yikiliyooooo:nazar::nazar:

çok teşekkür cnm..inan varya hangi ayakkabı giysem ayaklarım yaa acıyor yaa yara oluyor alışana kadar ama bir kere aldım bunu varya çok rahat sanki topuklu deil platformlu ve çok şık..tavsiye ediyorum herkese şuan %50 indirim var kızlar duyrulur...:KK12::KK12:

uzun zamandır uğrmıyordum tancaya yarın gidip bakayım,indirimi de kaçırmayayım
cuma günü istifamı verdim işten çıktım artık alışveriş yapmaya bol bol zamanım var:KK52:

kemal tanca ayakkabı ve çanta muhteşem canım güzel günlerde kullan

evliydim 11 aydir ayrildim.

birde olumsuz düsünmem belkide bundan ama biliyorum aslinda salmamaliyim kendimi.....yaaaa eskiden insanlar makyajima sacima bayilirdi....:KK25::KK59:

ben avusturyadayim...dioden lazere gitmek istiyorum,,,

bu arada canta ve ayakabilar yikiliyooooo:nazar::nazar:

teşekkürler cnm ...diğer konu için üzüldüm ama kendini bırakmamışsın güçlü hatunsun hissettim ..Geri dön ozman eski haline bişey kaybetmiş felan değilsin biz bayanlar pırlanta gibiyizdir işledikçe mükemmeleşiriz...
seni ksıtılıyan bişi yokmuş bak çok kokoş olabilirsin bekliyoruz tecrübelerini..

uzun zamandır uğrmıyordum tancaya yarın gidip bakayım,indirimi de kaçırmayayım
cuma günü istifamı verdim işten çıktım artık alışveriş yapmaya bol bol zamanım var:KK52:

kızz nie ayrıldın iyi deilmiydi..bu ayda çalışsaydın maaşın dibine vursaydın da öle çıksaydın sıktılar seni herhalde..

Son düzenleme:
Yaaaa bir tek benmıyım dogumdan sonra kendıne istedıgı gıbı bakamayan. Bazen aynaya bakıp çok uzuluyorum çalışırken hergun duzenlı makyajımı yapan kıyafetıne dıkkat eden ben şimdilerde tayt ve badı ile gunlerımı geçiştiriyorum ve saclar tepede hep topuz şeklınde. Kızlar ben sanırım eskı bır kokoş oldum...((( Ama bu duruma bır dur deme vaktı geldi...((((

kızz nie ayrıldın iyi deilmiydi..bu ayda çalışsaydın maaşın dibine vursaydın da öle çıksaydın sıktılar seni herhalde..

canım çok iyiydi işimde,konumumda,maaşımda ama sorunlu bir hamilelik dönemi geçiriyorum ve sürekli dinlenmem gerekiyor
eşim de ihtiyacımız yok zaten bebeğe de kendine de zarar verme diye bastırınca mecburen ayrılmak zorunda kaldım,ben aslında atanamayan öğretmenlerdenim
seneye inşallah atanırım da asıl işime kavuşurum

Yaaaa bir tek benmıyım dogumdan sonra kendıne istedıgı gıbı bakamayan. Bazen aynaya bakıp çok uzuluyorum çalışırken hergun duzenlı makyajımı yapan kıyafetıne dıkkat eden ben şimdilerde tayt ve badı ile gunlerımı geçiştiriyorum ve saclar tepede hep topuz şeklınde. Kızlar ben sanırım eskı bır kokoş oldum...((( Ama bu duruma bır dur deme vaktı geldi...((((

yalnız değilsin canım ben de aynıyım hatta bazı günler pijamamı gün boyu çıkaramadığım oluyo:KK58: benim kız huysuz .. bende eski kokoş günlerimi çok özledim bi bakan bi daha bakardı. şimdi kendimi çok güçsüz bitkin hissediyorum çok yoruluyorum. hiç bakamıyorum kendime. rujumu allığımı hala dışarı çıkarken yanımdan ayıramıyorum ama sürebiliyor muyumki sanki:KK43:

X