Kokoşş Hatunlar Kulübü

kızlarrr :) parfumde lolıtanın ustune baska koku tanımam harıka ve cok seksı bır koku.... $L%20De%20Lolita%20Lempicka%20%20Perfume%20by%20%20Lolita%20Lempicka%20%20for%20Women[1].jpg

Bunların hepsini kullanıyormusun nasıl kullanıyorsun yani her ay bir parfümmü?
Bende kullanmak istiyorum :84:

hepsini kullanmıorum tatlım zamanında stokladım fazlasıyla şimdi sıkıldıkça bırakıorum ee haliyle şişeler yarıda bi köşede bekliyoo

güle güle kullan çok güzeller :KK71:

teşekkür ederim canım

Bende kokoş sayılırım saçlarım çok yıprnda sürekli Platin kullanıyordum ama artık saçım kalmadı
Kozmatik ürünler hiç bana göre değil malesef makyaj asla yakışmaz bana çok hafif far rımel bazende allık bukadarla sınırlı
Parfümde öylee malesef aldığım bütün parfümleri hediye ediyorum tenime yakışmıyor
Yeni dogdugumda tuzla yıkayıp bal sürmüş Babaannem tenime :KK9: parfüm sıkınca karışıyor
Bende doğal maskelerden yapıyorum ara ara kendime saçlarım şuan balköpüğü renginde
Manikürümüde yaptırırım düzenli bakımım bunlarla sınırlı
Bide bedenime göre kıyafet bulsam alıcam bol bol
Evde asla bakımı elden bırakmam bu arada saçlarım su dalgalı bazende düzleştiriyorum.İlk evlendiğim zaman keldi :KK52: çok aşırı döküldü boyadan dolayı kızdım ve kazıttırdım sonra bir anda evleni verdim aniden evlendik ama biraz uzamıştı Allahtan...
eşimin gelme saatine hemen koşar odaya şakır şakır giyer çıkarım elbise mi etekler şortlar
Önemli olan eşime güzel görünmek dışarsı beni pek bağlamaz ama dışarıdada kokoşlugum konuşulur biraz..
maaşallah hevuğum..eşim için özel giyinmedim hiç şimdiye dek her gün sabah kalkar beş dakkika duş alırım...temiz bir şeyler giyerim..bende bebekten önce saçımla çok uğraşmıştım ve yandı çok kısa kestirmiştim zor bela uzattım...
parfüm hafif ve ağır olmayan çiçek kokuları tercih ederim yada fa deodorant avonda for avay 50 ml 27 liraya almıştım o güzel...

meraba ayşe nasılsın? evli msn? ne zaman evlendin?ya bend e2012 geli olucam inşaallah,evli birileriyle konuşmam sohbet etmem lazım..kafama takılan sorular var da:44::44::44::44::44:

a dan zye her konuda yardım ederiz canım inşallah akraba sorunların olmaz..

bayanlar size birşey danışmakistiyorum kuzenimin nişano var evdeolucak böyle gitsem şık olur muyum sizce lütfen söyleyin başka şeylerde deneyebilirim $DSC05919.jpg

kızlar meraba :KK3::KK3::KK3: bende ewli we kokoş biri olara k ranıza katılmak isterimmm :KK52::KK52:
parfüm olarak ben değişik değişik bi sürü parfüm kullnaıyorum aslında kızıyorum kendime.sadece yıllardır tek parfüm kullnanalara çok özenirimm :KK37: ben şuan lacoste pour femme kullnaıyorum çok güzel bi kokusu war.birde uzun zamandır bırakmadığım babydoll çiçek kokusu ama inanılmaz hoş we çekici.birde este louderin parfümüde hoştur biraz ağır ama onuda şuan kullnaıyorum akşam fln çıkarken :)

bayanlar size birşey danışmakistiyorum kuzenimin nişano var evdeolucak böyle gitsem şık olur muyum sizce lütfen söyleyin başka şeylerde deneyebilirimEki Görüntüle 258510

Evli olmasamda bende nacizane yorum yapmak istedim :) Üzerindeki bluz acik renkli oldugu icin sicak havada bence dikkat et koltuk alti teri cabuk belli eder (kendimden yola cikarak söylüyorum, bende malesef öyle oluyor :KK43:
Elindeki canta Siyah olsa sanki daha bi güzel olacakti ama uymamasindan degil, zevk meselesi sadece.
Ama baska güzel kombine bence :KK3:

Iyi eylenceler!!

bende evliyim ve kokoşum.kendimide evimide şıkır şıkır yapmayı severim.aldığım eşyalar ve kıyafetlerim hatta ayakkabımda bile taş, boncuk vardır.taşsız ve boncuksuz birşey almam.ojesiz çıkmam.evimi ve beni gören herkes çok kokoş olduğumu söyler.birde ayrıntılara çok önem veririm.aslında her kadının içinde kokoşluk vardır da gün yüzüne çıkmamaıştır.

Evli olmasamda bende nacizane yorum yapmak istedim :) Üzerindeki bluz acik renkli oldugu icin sicak havada bence dikkat et koltuk alti teri cabuk belli eder (kendimden yola cikarak söylüyorum, bende malesef öyle oluyor :KK43:
Elindeki canta Siyah olsa sanki daha bi güzel olacakti ama uymamasindan degil, zevk meselesi sadece.
Ama baska güzel kombine bence :KK3:

Iyi eylenceler!!

teşekkür ederim yorumların için

meraba ayşe nasılsın? evli msn? ne zaman evlendin?ya bend e2012 geli olucam inşaallah,evli birileriyle konuşmam sohbet etmem lazım..kafama takılan sorular var da:44::44::44::44::44:

mrb tsk ederım sen nasılsın.12 ekım ılk evlılık yıl donumum olucak.yanı 1 yıllık evlıyım....

tARF YAZ BZDE YAPARZZ HEM EVLI HEM KOKOŞ HEM KULTURLU HEMDE BECERIKLIII HATUNLRRRR HİHİHİH:)

gıızz ne tarifi normal kek yaptım üzerin ekrem şanti döktüm kakolu ve muz koyduma arasına üzerine çikolata ve ahududu reçelincen şekil yaptım enfes göründü valla bukadar sadece kekin yapılışını herhek bilir zaten onun üzerine bunları ekledim yarım saatte oldu valla...:KK56:

Ben şuan baya eski bir kitap ama metal fırtınayı okuyorum kocişim illa okumamı istedi bende isteiğini yapıyorum
Bundan önce millennium serisinin 1. sini yani ejderha dövmeli kızı okudum bu metal fırtına bitsin ikincisini ve üçüncüsünü okuyacağım elimde kaldılar seriyi bitirmeyi hedefliyorum biran önce.

Bende sevdim sizi şuan izinde olduğum için çok giremiyorum ama her fırsatta gireceğim emin olun izin dönüşü hep burdayım bekleyin beni anacığımm:KK52:
bekleriz tabee :KK71: sen bizi unutma tatilde fazla yorma kendini bakeyyn...:KK66::KK66:

Kocişide kokoş yaptım bence sende yavaş yavaş alıştır :KK52:

kız zorma bizimki ben seçecem o giyecek hatta magzaya gidecem bu sana olur diye bakacam sonra o sadece parasını ödeyecek o çok tembeldir kendi giyceni ben seçerim ama fena giydirirm adamı haaa kızlar ben herkesi giydirmeyi çok seviyorum görümcemde beni alır gider alışverişe bugün akşam onlaydık güzel bir elbise mudodan bide güzel çanta ayrıca tulum aldı kendine aslında tulum konusunda beni dinlemedi zayıflara güzel olur onun koca totosu var bide göbişi tulumu kendi seçti giysin bakalım...:KK66:

ya işte bıkacparca bişlr aldım ama. Bir tek cekette beddenımı tutturamadm onuda kuzene hedıye ettım:):) ama baklm guzl syşr olnca habrdr edın kızlr bırde por ayakkbılar gelyrya bazn dıyorlr orjınal diil .emin olamıyrm yoksa ordn bır spor ayakkabı alıcammm

bence ayakkabı alma siteden ben ayakkabı alma taraftarı değilim netten şöle bakacan ayağında nası durcak iyimi kötümü nette nasıl olcak o??

X