- 5 Aralık 2010
- 1.317
- 0
- 38
kahvede güzel bence açtırmadıysan hiç açtırma öyle gitsin doğal dursun saçın ..esmer misin sarışınmı cnm??
oo hoşgeldin kokoş hatunum...
ne güzel evli ve bakım bir bayan daha sevinyorum valla...bebiş konusunda biraz acele olmuş ama bende bebiş isityorum artık belki evli hissderim ozman kendimi..hamileyken ev işleri nasıl gidiyor bakam??Eskişehirde hatunların çoğunun bakımlı oldunu duymuştum zaten orası her daim yeniliğe açık bir şehir tabii istanbul gibi şehiride özlüyorsundur..Nası gidiyor evlilik bakalım..
eltim sinir olmuştu bana hiç renkli giyinmiyormuşum..ben sade biriyim çocukluğumdan bu yana...9 yıllık evli olmak nası bişe acaba?? bende 1 sene olacak ekimde...
makyaj malzemesi konusnda iyi yapmışsın hepsini çok beğendim renkleriyle olsun sen kumral bir bayansın herhalde resmlerde gördüğüm kadarıyla ağır makyaj kötü durur zaten açık tenlilerde hafif renli sade olsa süper olur..ağda konusuna gelince bende sesu kullanmıştım bıktım sonrasında evliyken hep yapmam gerkecek die lazere gidiyorum cnm baya azladı böle memnun kaldım öteki türlü tembelim uzayıncada hoş görünmüo diye bu yola başvurdum bakalım bitecekmi..
canım evle ilgili şeylere ilgin varsa temizlik yemek..hepsi evlenince zamanla olur birden bire olmaz yani bu işler...umarım zamanı geldiginde bu topice bende gelebilirim..
bi yengem var ona cok ozeniyorumkadın her daim güzel her daim bakımlı her daim guleryuzlu hep ısıl ısıl ay gibi parlıyo
buna ek olarak allahım o nasıl bir beceriklilik anlatamam evinin duzeni zevki temizligi yaptııgı yemekler misafir agırlama tarzı, çocuk yetiştirmesi, herseye ve herkese yetişmesi
herseyiyle 10 üzerinden yıldızlı 10 bir kadın... zaten efsanedir bizim ailede ve onu tanıyanlar arasında.. bir kusur bir hata olmazmı insanda yaa bu kadında yok iştee ondan buyukler bile ona hayran
2 seneye bende evlenicem ama kendimde o ısıgı hiç goremiyorum...
ev işinden anlamam zaten ... hadi ogrendim onu da diyim eve mi bakıcam işe mi gidicem kendime mi bakıcam yarın obur gun bitane de cocuk olcak hepten yandım
bazen kucuk kuzenim bize gelio annesi bana bırakıo da onu bırakıp sacımı bile taramıyorum 2 dakika icinde bir yaramazlık bulup yapıo cunku
ben evli cocuklu ve ustune calısıp da 4/4 lük olabilen kadınlara artık dogaustu varlıklar gozuyle bakmaya basladım
evli, çalısan ve hala bakımlı ve guzel olanlarda idolüm .. süpersiniz :89::89:
hevukum..sende yaz bir şeyler..
tamem canım...sen nasılsın keyiflerin nasıl..benim de yüzümde minik sivilceler çıktı sanki ergenli dönemindeyimSayfaları okuyordum kuzumm...
hem evliyim,hemde cocuğum var 17 aylık hemde kokoş vede bakımlıyım allahıma şükür..kendime bakmayı seiyorum napıyım...fizikde yerinde allaha şükür ..boy 1.65 kilo 49....giyinmek süslenmek dedinmi akla ben gelirim...düzenli spor yaparım hala..platesimi eksik etmem...düzenli beslenirim...saçım sürekli boyalıdır,makyajı severim...güzel vede çekicide giyinirim...böylelikle kendime güvenim tam...bence bütün evli bayanlar bakımlı olmalı...salmayın kendiniziii
hem evliyim,hemde cocuğum var 17 aylık hemde kokoş vede bakımlıyım allahıma şükür..kendime bakmayı seiyorum napıyım...fizikde yerinde allaha şükür ..boy 1.65 kilo 49....giyinmek süslenmek dedinmi akla ben gelirim...düzenli spor yaparım hala..platesimi eksik etmem...düzenli beslenirim...saçım sürekli boyalıdır,makyajı severim...güzel vede çekicide giyinirim...böylelikle kendime güvenim tam...bence bütün evli bayanlar bakımlı olmalı...salmayın kendiniziii
hepsi çok güzel iyi günlerde kullan...