- 21 Şubat 2011
- 209
- 2
Bunların hepsini kullanıyormusun nasıl kullanıyorsun yani her ay bir parfümmü?
Bende kullanmak istiyorum :84:
güle güle kullan çok güzeller
kızlarrr :) parfumde lolıtanın ustune baska koku tanımam harıka ve cok seksı bır koku....Eki Görüntüle 258409
kızlarrr :) parfumde lolıtanın ustune baska koku tanımam harıka ve cok seksı bır koku....Eki Görüntüle 258409
maaşallah hevuğum..eşim için özel giyinmedim hiç şimdiye dek her gün sabah kalkar beş dakkika duş alırım...temiz bir şeyler giyerim..bende bebekten önce saçımla çok uğraşmıştım ve yandı çok kısa kestirmiştim zor bela uzattım...Bende kokoş sayılırım saçlarım çok yıprnda sürekli Platin kullanıyordum ama artık saçım kalmadı
Kozmatik ürünler hiç bana göre değil malesef makyaj asla yakışmaz bana çok hafif far rımel bazende allık bukadarla sınırlı
Parfümde öylee malesef aldığım bütün parfümleri hediye ediyorum tenime yakışmıyor
Yeni dogdugumda tuzla yıkayıp bal sürmüş Babaannem tenimeparfüm sıkınca karışıyor
Bende doğal maskelerden yapıyorum ara ara kendime saçlarım şuan balköpüğü renginde
Manikürümüde yaptırırım düzenli bakımım bunlarla sınırlı
Bide bedenime göre kıyafet bulsam alıcam bol bol
Evde asla bakımı elden bırakmam bu arada saçlarım su dalgalı bazende düzleştiriyorum.İlk evlendiğim zaman keldiçok aşırı döküldü boyadan dolayı kızdım ve kazıttırdım sonra bir anda evleni verdim aniden evlendik ama biraz uzamıştı Allahtan...
eşimin gelme saatine hemen koşar odaya şakır şakır giyer çıkarım elbise mi etekler şortlar
Önemli olan eşime güzel görünmek dışarsı beni pek bağlamaz ama dışarıdada kokoşlugum konuşulur biraz..
meraba ayşe nasılsın? evli msn? ne zaman evlendin?ya bend e2012 geli olucam inşaallah,evli birileriyle konuşmam sohbet etmem lazım..kafama takılan sorular var da:44::44::44::44::44:
bayanlar size birşey danışmakistiyorum kuzenimin nişano var evdeolucak böyle gitsem şık olur muyum sizce lütfen söyleyin başka şeylerde deneyebilirimEki Görüntüle 258510
Evli olmasamda bende nacizane yorum yapmak istedim :) Üzerindeki bluz acik renkli oldugu icin sicak havada bence dikkat et koltuk alti teri cabuk belli eder (kendimden yola cikarak söylüyorum, bende malesef öyle oluyor
Elindeki canta Siyah olsa sanki daha bi güzel olacakti ama uymamasindan degil, zevk meselesi sadece.
Ama baska güzel kombine bence
Iyi eylenceler!!
ben çok hoş buldum yine çantanıda ayakkabın gibi vizon seçebilirdin ama leoparda güzel olmuşşbayanlar size birşey danışmakistiyorum kuzenimin nişano var evdeolucak böyle gitsem şık olur muyum sizce lütfen söyleyin başka şeylerde deneyebilirimEki Görüntüle 258510
ben çok hoş buldum yine çantanıda ayakkabın gibi vizon seçebilirdin ama leoparda güzel olmuşş
meraba ayşe nasılsın? evli msn? ne zaman evlendin?ya bend e2012 geli olucam inşaallah,evli birileriyle konuşmam sohbet etmem lazım..kafama takılan sorular var da:44::44::44::44::44:
tARF YAZ BZDE YAPARZZ HEM EVLI HEM KOKOŞ HEM KULTURLU HEMDE BECERIKLIII HATUNLRRRR HİHİHİH:)
bekleriz tabeeBen şuan baya eski bir kitap ama metal fırtınayı okuyorum kocişim illa okumamı istedi bende isteiğini yapıyorum
Bundan önce millennium serisinin 1. sini yani ejderha dövmeli kızı okudum bu metal fırtına bitsin ikincisini ve üçüncüsünü okuyacağım elimde kaldılar seriyi bitirmeyi hedefliyorum biran önce.
Bende sevdim sizi şuan izinde olduğum için çok giremiyorum ama her fırsatta gireceğim emin olun izin dönüşü hep burdayım bekleyin beni anacığımm
Kocişide kokoş yaptım bence sende yavaş yavaş alıştır
ya işte bıkacparca bişlr aldım ama. Bir tek cekette beddenımı tutturamadm onuda kuzene hedıye ettım:):) ama baklm guzl syşr olnca habrdr edın kızlr bırde por ayakkbılar gelyrya bazn dıyorlr orjınal diil .emin olamıyrm yoksa ordn bır spor ayakkabı alıcammm
ooo dayfalar ilerlemiş bile
kocişime börek yapıp geldim