- 5 Aralık 2010
- 1.317
- 0
- 38
evliydim 11 aydir ayrildim.
birde olumsuz düsünmem belkide bundan ama biliyorum aslinda salmamaliyim kendimi.....yaaaa eskiden insanlar makyajima sacima bayilirdi....
ben avusturyadayim...dioden lazere gitmek istiyorum,,,
bu arada canta ve ayakabilar yikiliyooooo
Yaaaa bir tek benmıyım dogumdan sonra kendıne istedıgı gıbı bakamayan. Bazen aynaya bakıp çok uzuluyorum çalışırken hergun duzenlı makyajımı yapan kıyafetıne dıkkat eden ben şimdilerde tayt ve badı ile gunlerımı geçiştiriyorum ve saclar tepede hep topuz şeklınde. Kızlar ben sanırım eskı bır kokoş oldum...((( Ama bu duruma bır dur deme vaktı geldi...((((
canım çok iyiydi işimde,konumumda,maaşımda ama sorunlu bir hamilelik dönemi geçiriyorum ve sürekli dinlenmem gerekiyor
eşim de ihtiyacımız yok zaten bebeğe de kendine de zarar verme diye bastırınca mecburen ayrılmak zorunda kaldım,ben aslında atanamayan öğretmenlerdenim
seneye inşallah atanırım da asıl işime kavuşurum
ii geceler kızlar naber:)
miraycım sanada ii gecler ayrıyeten:)
ben istda yaşıorum gündüz sormuşsun:)
hımms ozman başka herdaim işin olur senin bebişini büyüt sen bigün bebişin fotosunu koy şöle süsle püsle merak ederiz sonra silersiin..
:ddddddddddddddddddddddddd:2:
kızlar ben kaçıyorum öpücükfrekansta kalın yarın işe gitcem yatmam lazım valla sizle konuşurkken 3 pantolon 4 badi ütüledim siz düşünün artık nekadar hamaratımm pohahah..
yarın görüşürk hepinizi mucuxluyorum kokoş kıyafetlerimi seçmem lazım işe gitcez hoş olalım azcuk..
Mirayyyyyyyyyy gagaların çok güzel
Ay bunuda diyimde dövün beni ben topuklu ayakkabıda giymiyorum düğünümde giydiğim bile yumurta topuktu çocukken uyuz olmuştum alsammı acep yaaaa
Ama utanıyorum dışarı çıkarken sanki çok uzun ve dikkat çekici oluyorum gibi geliyo babat ve sandelet giyiyorum genelde her renk var mor pembe kırmızı kahve
Bide sandaleyt giyiyorum Klasik kıyafet bulamıyorum ama bendenime göre ondan dolayı giyemiyorum sanırım bekarken aldıgım 3 tane topukluyu çöpe attım 1 kez giydim 3nüdegaz verin bana biraz
gunaydınkızlarrr
nasılsınızzz. dun parfumlerdende söz etmıssnz
benm cocuk hastalandı acıl hastaneye gotrdum onu. sukur ki şimdi bişeyıyok.
bende gucci rush kullanıyorum ama su lolitayada baksammı acabaa:):)
merhaba kıslarrrrrrr
bende calışıyorum
bakımlıyım ama kokoş olmak ıstıyorum ve artıkkk alışverıse gıttığımde kot tsort ve badı alarak değil sole hos hafıf klasık seyler alarak donmek ıstıyorummmmmmmmmmm
:78teşekkür ederim fotoğrafta renkler farklı çıkmış normalde çantamda bluzumdeki renkler aynı ayrıca ayakkabım siyah vizon değil
merhaba kıslarrrrrrr
bende calışıyorum
bakımlıyım ama kokoş olmak ıstıyorum ve artıkkk alışverıse gıttığımde kot tsort ve badı alarak değil sole hos hafıf klasık seyler alarak donmek ıstıyorummmmmmmmmmm