Kokoşş Hatunlar Kulübü

bakalım olucakmı

Eklentiler

• $CIMG1287.jpg
    42,4 KB · Görüntüleme: 24
  • $CIMG1283.jpg
    46,5 KB · Görüntüleme: 18
  • $CIMG1311.jpg
    79,5 KB · Görüntüleme: 31
  • $CIMG1293.jpg
    32,7 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:
Forumumuzun "en"lerini seçiyoruz
geyik bölümünde bırkac sayfa gerideee ama nıyeyse konu sahıbı ceza almıs konu ılerlemmıs

alıntı yapılmasın lütfenn..

heheh süpersinn cimcimee...

benmki pembee.... dur bende kırmızları koyam var kırmız yatak ortumde perdemde.. koyam bakalım :):)

esmerlimi yüzüme vurma nannn...!! kardeş deiliz benzemioz işte benim annem istanbula gitmezki....bucu kabız olunca haber ver dualrım tutumuşmu haberim ossun...

ay hiç güleceğim yoktu alemsiniz yaaa bende kaynanama ne dedim bilionmu.... biz namazları kılıcaz evlendim 2.gün bana soruyo kaynanam sende kılıcakmısın..ay anne dedim benden hala kan damla damla geliyo ben kılamıcam kadın böyle kaldı ne kanı

[ kız yapmam dediğim şeyleri yaptırıonuz haaa...normalde gecelambam kırmızıdır flaş ışığı beyazlattı..size fikir olsun kırmızı gecelambası insanı heyecanlandırıyo..

hehehe cok guzel kırmızııı)::) kırmızı bnmde gece lambası kırmızydı sarıya dondu oglum kırdı kırmızyııı

esmerlimi yüzüme vurma nannn...!! kardeş deiliz benzemioz işte benim annem istanbula gitmezki....bucu kabız olunca haber ver dualrım tutumuşmu haberim ossun...

ay hiç güleceğim yoktu alemsiniz yaaa bende kaynanama ne dedim bilionmu.... biz namazları kılıcaz evlendim 2.gün bana soruyo kaynanam sende kılıcakmısın..ay anne dedim benden hala kan damla damla geliyo ben kılamıcam kadın böyle kaldı ne kanı

aman allahımmmm

ben rengi değişen aldım gece lambası az diilsin haa güzel olyo valla

kızlar bakın bide aynalı dolap alın ben eşimi seyretmeyi çok seviom ....kendimice tabee.....aynada süper duryooo haaaa kendini görsen ne oluyor..bakmaktan unutyom yapcamı...pohahah buarada topik kapanmasın böle başka yönlereee gidiosss

Son düzenleme:
öyle bir geçer zamanki var izliyonuzmuuuu???

Ben türk dizileri sevmiyorum hiçbirini izlemiyorum geçen sezon muhteşem yüzyıla baktım bir sonra bıraktım dahada hiç izlemiyorum izlediğim şuan sadece pazar günleri game of throns... Akşam film izlicek kocişle dün için kırmızı şarap almıştık bugünde içeriz biraz kocişimle keyif yapıcaz. Biz birde evde hiç ayrı koltuklarda oturmayız asla aynı koltukta uzanırız sıkış tıkış valla ayrı yapamıyorusssss

alıntı yapılmasın lütfenn..

heheh süpersinn cimcimee...

benmki pembee.... dur bende kırmızları koyam var kırmız yatak ortumde perdemde.. koyam bakalım :):)

aaaa ayıpsın koykız hemen koy valla 0 spermli adamın bile sayısını çoğaltır yatakodadaki kırmızı

ıykı benım kaynana sormadıııı benımmm bırkac gun bısey olmamamıstıdaaaa sorsaydı oğlunu cöpe attım gıt alll derdımmm

Son düzenleme:

ıykı benım kaynana sormadıııı benımmm bırkac gun olamamamıstıdaaaa sorsaydı oğlunu cöpe attım gıt alll derdımmm

hehehe cok guzel kırmızııı)::) kırmızı bnmde gece lambası kırmızydı sarıya dondu oglum kırdı kırmızyııı

sorma çocuk olunca oluyo ama ben çocuğu fazla aramıza girmesine izin vermiyorum..bazen aramızda yatıyo bende ayaklarından huylandırıyorum onu kız yanımızda uyurkende işi pişiriyorz yani insan istemeye görsün ay avatarımı değişecem du bidk

kıs dıkkat et uzmanlar cocugunuzu yanınızda yatırmayın ve cocuk varkene yaramazlık yapmayın dıyorrrrrrrrrr

ben seviom yaa Ben milliyetçiyim bacım Türkiyem benim türk film manyağı var karşında... ama sıkıldıklarımda olyor...
bizde yapam dicem olmıcak eşim çalıyo bide tıkış tıkış yatarız ama kedi dötümüze girer nedense....

ben seviom yaa Ben milliyetçiyim bacım Türkiyem benim türk film manyağı var karşında... ama sıkıldıklarımda olyor...
bizde yapam dicem olmıcak eşim çalıyo bide tıkış tıkış yatarız ama kedi dötümüze girer nedense....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…