esmerlimi yüzüme vurma nannn...!! kardeş deiliz benzemioz işte benim annem istanbula gitmezki....bucu kabız olunca haber ver dualrım tutumuşmu haberim ossun...
esmerlimi yüzüme vurma nannn...!! kardeş deiliz benzemioz işte benim annem istanbula gitmezki....bucu kabız olunca haber ver dualrım tutumuşmu haberim ossun...
[ kız yapmam dediğim şeyleri yaptırıonuz haaa...normalde gecelambam kırmızıdır flaş ışığı beyazlattı..size fikir olsun kırmızı gecelambası insanı heyecanlandırıyo..
kız iki senelik evli kadın tabii benden önde olacak ben evlenince azdım napimm şimdide süratle uçuyorum.....:82:
geçen k.valideme demişim off ne resiilik yaaa: benim başım dönyooo 2-3 gündür tansion var herhalde dedim..oda dedki:bebişmi var yoksa....bende demişim:öle 5-10 kere yapmakla olmaz ayağımı kaldırmadım olmamıştır sonra dondum kaldım sandım sizle konuşyom düşüncelerimi seslendirmişim k.validembu gözlerle baktı bana kıpkırmızı kadın bişi demedi allahtan...
görümcem sıkıştıryo :bebiş ne zman valla bilmem ben altyapıyı hazırlıom kardeşine sor dedim hönk oldu...
hemen almalıyımmmmmmm
öyle bir geçer zamanki var izliyonuzmuuuu???
alıntı yapılmasın lütfenn..
heheh süpersinn cimcimee...
benmki pembee.... dur bende kırmızları koyam var kırmız yatak ortumde perdemde.. koyam bakalım :):)
ay hiç güleceğim yoktu alemsiniz yaaabende kaynanama ne dedim bilionmu.... biz namazları kılıcaz evlendim 2.gün bana soruyo kaynanam sende kılıcakmısın..ay anne dedim benden hala kan damla damla geliyo ben kılamıcam kadın böyle kaldı ne kanı
ay hiç güleceğim yoktu alemsiniz yaaabende kaynanama ne dedim bilionmu.... biz namazları kılıcaz evlendim 2.gün bana soruyo kaynanam sende kılıcakmısın..ay anne dedim benden hala kan damla damla geliyo ben kılamıcam kadın böyle kaldı ne kanı
hehehe cok guzel kırmızııı)::) kırmızı bnmde gece lambası kırmızydı sarıya dondu oglum kırdı kırmızyııı
sorma çocuk olunca oluyo ama ben çocuğu fazla aramıza girmesine izin vermiyorum..bazen aramızda yatıyo bende ayaklarından huylandırıyorum onu kız yanımızda uyurkende işi pişiriyorz yani insan istemeye görsün ay avatarımı değişecem du bidk
Ben türk dizileri sevmiyorum hiçbirini izlemiyorum geçen sezon muhteşem yüzyıla baktım bir sonra bıraktım dahada hiç izlemiyorum izlediğim şuan sadece pazar günleri game of throns... Akşam film izlicek kocişle dün için kırmızı şarap almıştık bugünde içeriz biraz kocişimle keyif yapıcaz. Biz birde evde hiç ayrı koltuklarda oturmayız asla aynı koltukta uzanırız sıkış tıkış valla ayrı yapamıyorusssss
Ben türk dizileri sevmiyorum hiçbirini izlemiyorum geçen sezon muhteşem yüzyıla baktım bir sonra bıraktım dahada hiç izlemiyorum izlediğim şuan sadece pazar günleri game of throns... Akşam film izlicek kocişle dün için kırmızı şarap almıştık bugünde içeriz biraz kocişimle keyif yapıcaz. Biz birde evde hiç ayrı koltuklarda oturmayız asla aynı koltukta uzanırız sıkış tıkış valla ayrı yapamıyorusssss
ıykı benım kaynana sormadıııı benımmm bırkac gun bısey olmamamıstıdaaaa sorsaydı oğlunu cöpe attım gıt alll derdımmm