ben seviom yaa Ben milliyetçiyim bacım Türkiyem benim türk film manyağı var karşında...ama sıkıldıklarımda olyor...
bizde yapam dicem olmıcak eşim çalıyo bide tıkış tıkış yatarız ama kedi dötümüze girer nedense....
ben seviom yaa Ben milliyetçiyim bacım Türkiyem benim türk film manyağı var karşında...ama sıkıldıklarımda olyor...
bizde yapam dicem olmıcak eşim çalıyo bide tıkış tıkış yatarız ama kedi dötümüze girer nedense....
dızılerım
muhtesem yuzyıll
fatmagulun sucu ne
adını ferıha koydum
bazen tekrarlardan yalancı bahar ve ıffettı takıp etmeye calısıyorum bode su game of the thorns muydu neydı onada bakıym ama spartakus daha guzel dibe
kedinin mamalarına uyku ilacı kat kısss rahat bıraksın sizi
dızılerım
muhtesem yuzyıll
fatmagulun sucu ne
adını ferıha koydum
bazen tekrarlardan yalancı bahar ve ıffettı takıp etmeye calısıyorum bode su game of the thorns muydu neydı onada bakıym ama spartakus daha guzel dibe
dızılerım
muhtesem yuzyıll
fatmagulun sucu ne
adını ferıha koydum
dızılerım
muhtesem yuzyıll
fatmagulun sucu ne
adını ferıha koydum
dızılerım
muhtesem yuzyıll
fatmagulun sucu ne
adını ferıha koydum
Spartacusün ilk sezonuna birara bakmıştım ama game of throns sanki daha güzel olucak gibime geliyor olaylar henüz başlamadı daha yeni yeni açılıyor ee daha 2 bölüm oynadı ben takip ediyorum bakalım nasıl olucak... He birde geçen sezon the walking dead'i izliyordum ama henüz başlamadı bu sezon...
kıss şeederken bile bizi izlio sapık yaaa kedi...dibi düşcek bakmaktan bi patlamış mısısrı eksik adapte olamıom cnm snir edio tışına bi tekme atasım gelio...
kızlar eklentimi silemiyoruuuuum miray sende alıntını silsen tatlım benm yatakodası deşifre olacak yoksam
spartacus devam edyoo mu kız ohaaa.....adam yakışıklı amanınnnn tehlikeli o dizi bazı bölümleri...[/QUOT
Sen ilk sezondaki adamdan bahsediyorsan o kanserden öldü yazık gitti adam gencecik yaşta...
ıykı benım kaynana sormadıııı benımmm bırkac gun olamamamıstıdaaaa sorsaydı oğlunu cöpe attım gıt alll derdımmm
sorma çocuk olunca oluyo ama ben çocuğu fazla aramıza girmesine izin vermiyorum..bazen aramızda yatıyo bende ayaklarından huylandırıyorum onu kız yanımızda uyurkende işi pişiriyorz yani insan istemeye görsün ay avatarımı değişecem du bidk
ah yazııııııık benmi anormalim ilk geceden keyf alan aaaa böylemiymiş ben hep isterim ozaman diyenvalla ne deliymişim yaaa