boşalttım anam ne çabul dolyo bu meret 50 msj nemiş yaaa KK ben 100 istiom bana kıyak yapın ama....
yattınmı kız hayırdır nerde oturyosun cimcime söle çabuk eşimle kavga edersem sana kaçıcam öle karar verdim..
hoşgeldin cnm evlimisin bekarmı kokoşmusun nesin???
hoşbuldum tesekkur ederimhoşgeldin heheheheh...
sen bde akşamkı halını görrrr cımcımeee kızz bıde akşam fotosu vardı onuda koysana
Eki Görüntüle 263867 buda akşamki hali daha detaylı bir foto koyarım sonra dahagüzel çekilmişini..
yattınmı kız hayırdır nerde oturyosun cimcime söle çabuk eşimle kavga edersem sana kaçıcam öle karar verdim..
Kızım sende ne var böyle herkesler msj çekiyorrr napıyon millete büyümü yapıyosunnn
yatmadım ama yatanlarınnnn anılarını bılıyommmmm
kız hepinize tektek yazamıcam saolun canlarıııııım hepinizin böyle güzel manzaralı eviolsun bol metrekareli aarakat çabul ısınan geniş balkonlu....valla manzara gecede güzel bizim bi anımız olmuştu manzaraya karşı ama anlatmiiim bekarlar var kışgeldi artıkın çıkılmaz gece balkona çok esiyo burası ben teras istiyorum artık terasa çıkmayıdüşünüoz
pek bı gusel bacımmmm keyıfle oturmalarrrrr
valla iki defa boşalttım ben kutuyu yine dolmuş...
bilmem büyülüyorum evet insanları hahhaha cazibemden hayatım hıhhh:116::115:
sende gelince tam tadıçıkıcam burcumm kahveni sütlü yapacam annem tatlum benm
Eki Görüntüle 263867 buda akşamki hali daha detaylı bir foto koyarım sonra dahagüzel çekilmişini..
oda olmadı catıya cıkarsın bacımmmmmmmmmmmmm
sende gelince tam tadıçıkıcam burcumm kahveni sütlü yapacam annem tatlum benm
kız sorma biryervar çatıda hem düz hem temiz aşşşa deniz yukarıbak yıldız.deniz yıldız deniz yıldız birde bakmışın pişirivermişin mercimeğivalla bırakırım kızı anneme ogece özelbir günde olabilir hem unutulmaz