Kokoşş Hatunlar Kulübü

hhehe olabilir...

çatı fena fikir değil..

ya kızlar........... bende cimcime gibi miray gibi olmak istiorum.. kız burcu bunnardan bişe kapmadınmı kızzz...

cimcimeminnn yanındaaaa mıray asıstan kalırrrrrr gecenlerde kk nın enlerını yapıyorlardı ben cımcımeyı en cilveli olarak yazdımmm

nan bu balkonda ne bebişler yaparım bennnn düzine düzine o yıldıza baksın napimm yıldızı ben...

sizi gidi cilveli hatunlar sizi....

hayırr cimcime öle bişeki kadın sığmıor yatakodasına...

bak cimcimemmmm miray benım kuyrugummm tanıstırayaımmm onuda cagırda kusmesınnnn

tamam tatlım cümleten beklerim hatta geceyede kalın sabahlarız çiftetelli oynarız müzikaçarız sizi sahile gezmeye götrürürm olmaamı kııııız çekirdek çıtlarız sahilde spor aletlerinde tepiniriz birerbirer

tamammm once berber gelek sonra ben gene tek gelırım dedıkodu yaparızzzzzz

ne demek nan kuyruğum aşk olsun kardeşindim hanii ikizin hatta de get gelmem artık boğazında kalsın kahveler....çıkarama emiii dötünde dursun...

kıs saka yaptımmm beeeee dunde bısey dedımde sennn bemde zekıyımmm felan dedın ya ona istinadennn yoksam tabısıde kardesız ayolll ben beyaz sen esmerrr

cimcimeminnn yanındaaaa mıray asıstan kalırrrrrr gecenlerde kk nın enlerını yapıyorlardı ben cımcımeyı en cilveli olarak yazdımmm

kız iki senelik evli kadın tabii benden önde olacak ben evlenince azdım napimm şimdide süratle uçuyorum.....:82:

geçen k.valideme demişim off ne resiilik yaaa: benim başım dönyooo 2-3 gündür tansion var herhalde dedim..oda dedki:bebişmi var yoksa....bende demişim:öle 5-10 kere yapmakla olmaz ayağımı kaldırmadım olmamıştır sonra dondum kaldım sandım sizle konuşyom düşüncelerimi seslendirmişim k.validem bu gözlerle baktı bana kıpkırmızı kadın bişi demedi allahtan...

görümcem sıkıştıryo :bebiş ne zman valla bilmem ben altyapıyı hazırlıom kardeşine sor dedim hönk oldu...

annnemmmmm onlarda sorup durmasınlar almışlarrr cevaplarınııı

kıs saka yaptımmm beeeee dunde bısey dedımde sennn bemde zekıyımmm felan dedın ya ona istinadennn yoksam tabısıde kardesız ayolll ben beyaz sen esmerrr

esmerlimi yüzüme vurma nannn...!! kardeş deiliz benzemioz işte benim annem istanbula gitmezki....bucu kabız olunca haber ver dualrım tutumuşmu haberim ossun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…