- 19 Mayıs 2009
- 14.379
- 43
bize gel demek yok ama....
bak cimcimemmmm miray benım kuyrugummm tanıstırayaımmm onuda cagırda kusmesınnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne byulucekkkk cenebazzzz cadııı nolcakkkk:82:
hhehe olabilir...
çatı fena fikir değil..
ya kızlar........... bende cimcime gibi miray gibi olmak istiorum.. kız burcu bunnardan bişe kapmadınmı kızzz...
hhehe olabilir...
çatı fena fikir değil..
ya kızlar........... bende cimcime gibi miray gibi olmak istiorum.. kız burcu bunnardan bişe kapmadınmı kızzz...
nana gelirim ora saçını başını yolarım haaaa...!!
cezzzbederim uleynnn ben....
kız sorma biryervar çatıda hem düz hem temiz aşşşa deniz yukarıbak yıldız.deniz yıldız deniz yıldız birde bakmışın pişirivermişin mercimeği valla bırakırım kızı anneme ogece özelbir günde olabilir hem unutulmaz
bak cimcimemmmm miray benım kuyrugummm tanıstırayaımmm onuda cagırda kusmesınnnn
tamam tatlım cümleten beklerim hatta geceyede kalın sabahlarız çiftetelli oynarız müzikaçarız sizi sahile gezmeye götrürürm olmaamı kııııız çekirdek çıtlarız sahilde spor aletlerinde tepiniriz birerbirer
sizi gidi cilveli hatunlar sizi....
hayırr cimcime öle bişeki kadın sığmıor yatakodasına...
ne demek nan kuyruğum aşk olsun kardeşindim hanii ikizin hatta de get gelmem artık boğazında kalsın kahveler....çıkarama emiii dötünde dursun...
cimcimeminnn yanındaaaa mıray asıstan kalırrrrrr gecenlerde kk nın enlerını yapıyorlardı ben cımcımeyı en cilveli olarak yazdımmm
yatakodamıda gösterirdim ama silinmez felan korkarım boşver kırmızı işte perdeler yatak heryer ayna ay pekbi güzel oluyo
cimcimeminnn yanındaaaa mıray asıstan kalırrrrrr gecenlerde kk nın enlerını yapıyorlardı ben cımcımeyı en cilveli olarak yazdımmm
kız iki senelik evli kadın tabii benden önde olacak ben evlenince azdım napimm şimdide süratle uçuyorum.....:82:
geçen k.valideme demişim off ne resiilik yaaa: benim başım dönyooo 2-3 gündür tansion var herhalde dedim..oda dedki:bebişmi var yoksa....bende demişim:öle 5-10 kere yapmakla olmaz ayağımı kaldırmadım olmamıştır sonra dondum kaldım sandım sizle konuşyom düşüncelerimi seslendirmişim k.validem bu gözlerle baktı bana kıpkırmızı kadın bişi demedi allahtan...
görümcem sıkıştıryo :bebiş ne zman valla bilmem ben altyapıyı hazırlıom kardeşine sor dedim hönk oldu...
Geçmek bilmedi bugün yaaa ne sinir bir gün akşam olsada eve gitsem
ay burcum alemsin teşekkürederim tatlım nerde bu sayfa bende görem
kıs saka yaptımmm beeeee dunde bısey dedımde sennn bemde zekıyımmm felan dedın ya ona istinadennn yoksam tabısıde kardesız ayolll ben beyaz sen esmerrr