Ben diyorum size kediciğe bir hal çare bulun yoksa kediciğinde canı yokmu kıss çeker canı
spartacus devam edyoo mu kız ohaaa.....adam yakışıklı amanınnnn tehlikeli o dizi bazı bölümleri...[/QUOT
Sen ilk sezondaki adamdan bahsediyorsan o kanserden öldü yazık gitti adam gencecik yaşta...
aaa nazarım değdi adama salyalarım akıtarak izliodum...
ben nasııııl üzülmüştüm Andy'yeaaa nazarım değdi adama salyalarım akıtarak izliodum...
ben nasııııl üzülmüştüm Andy'ye( çok beğeniyodum ben onu yaaa, en çok üzüldüğüm ünlülerden biri.. şok olmuştum :/
neden ölmüş ben yeni duydum ahh yaa ne yakışıklıdıı ne izlerdim...
Kanserden öldü bir ay falan oluyor haberlerde falan çıktı...
yaa üzüldüm yaaa haber izlemiom ben haberler iç açıcı değil ondan...bianda ölmüş haa kanser çektirir önce die bilyodum mekanı cennet olsun....ben sevmiştim onu yaaa...adama nasıl baktıysam ölmüşşş...allah rahmet eylesin...toprağı bol olsun...Eşime bakmıım bari nazar değmesin...
resim ekleyip kaldırmak yasak kızlar,,,,cimcime silebildinmi kızz.. ay çok üzülürüm ben ısarar ettim..
silinsin...
bak mesaj düzenleme panelinde
en alltta yazıyla eklenti ekle yazan yere tıkla ordaki eklentileri çıkar... oylede çıkar..
lenf kanseriydi oneden ölmüş ben yeni duydum ahh yaa ne yakışıklıdıı ne izlerdim...
Yok kız bir anda ölmedi ikinci sezonda yoktu dizide zaten çıkmıştı o arada kanser tedavisi görmüş ama yenilmiş herkes birgün ölecek...
EEE bugün kokoşluk için ne yaptın bakimmm
lenf kanseriydi o
2. sezonunu izlemedin mi bebeyim :82: bende tüm bölümleri pc'de kayıtlı duruyor, silmiyorum onları asla
3. sezonu bekliyorum, ocakta başlıyor, ama spartaküs yeni birisi olucakeski tadı alırmıyız bilemiyorum
uzun o mavi çanta ile meviş akkabıları giydim...gri dar kısa paça bantlon .....mavi çizgili bluz...saçlar slak topuzdan napimm rahat...
Kalem ruj .....
Takı olarak saat ve zarif gri küpeler...
hımmmm sıksın kuzuuuu bende sabah kemer takıyodumm benımkı takdırmadı neymışşş karadenız yöresının folklorculerıne benzemısım
kızalr kardeşim aradıda kalbi rahatsız moralim bozuldu yazamadım o burada rehberlik yapıyor abla ii bi doktora gidelim dedi...bi prof.var kalp cerrah doktoru ömer beyazıt onu öğrendim zöel muayenesi varmış aradım randevu aldım yarına belki ameliyat dicek kötüleşmiş dio 4 senedir çekio ...nese aradım salk bi kız çıktı bu kadar ünlü bi doktorun ofisin de çalışan kızın diyaloğuna bak: oflayıp poflayarak bakın her lafında bakın diyip durdu...ben bi sinir oldum üslubunuza dikkat edin lütfen offlayıp durmayın yeri tarfi edin dedim bi yumuşadı yarın ben bunun saçını yolmazsam duramamammm
doktorun yanında çalışyo sanki mezar hizmetlerinde çalışyo bi bıkkın açıo teli...her lafında off poff sinir oldum nebiçim insanalr varyaa ...havaya girmiş doktorun orda...
geçmiş olsun canım ALLAH acil şifalar versin
haklısın kız sınır etmıs ama kuzum kım bılır belkı bu gun okadar bunalmuştır kı yorulmustur
kızalr kardeşim aradıda kalbi rahatsız moralim bozuldu yazamadım o burada rehberlik yapıyor abla ii bi doktora gidelim dedi...bi prof.var kalp cerrah doktoru ömer beyazıt onu öğrendim zöel muayenesi varmış aradım randevu aldım yarına belki ameliyat dicek kötüleşmiş dio 4 senedir çekio ...nese aradım salk bi kız çıktı bu kadar ünlü bi doktorun ofisin de çalışan kızın diyaloğuna bak: oflayıp poflayarak bakın her lafında bakın diyip durdu...ben bi sinir oldum üslubunuza dikkat edin lütfen offlayıp durmayın yeri tarfi edin dedim bi yumuşadı yarın ben bunun saçını yolmazsam duramamammm
doktorun yanında çalışyo sanki mezar hizmetlerinde çalışyo bi bıkkın açıo teli...her lafında off poff sinir oldum nebiçim insanalr varyaa ...havaya girmiş doktorun orda...