Kokoşş Hatunlar Kulübü

ben seviom yaa Ben milliyetçiyim bacım Türkiyem benim türk film manyağı var karşında...En Büyük TÜRKİYE ama sıkıldıklarımda olyor...
bizde yapam dicem olmıcak eşim çalıyo bide tıkış tıkış yatarız ama kedi dötümüze girer nedense....:KK52:

kedinin mamalarına uyku ilacı kat kısss rahat bıraksın sizi :KK52::KK52::KK52:

ben seviom yaa Ben milliyetçiyim bacım Türkiyem benim türk film manyağı var karşında...En Büyük TÜRKİYE ama sıkıldıklarımda olyor...
bizde yapam dicem olmıcak eşim çalıyo bide tıkış tıkış yatarız ama kedi dötümüze girer nedense....:KK52:

dızılerım

muhtesem yuzyıll
fatmagulun sucu ne
adını ferıha koydum
bazen tekrarlardan yalancı bahar ve ıffettı takıp etmeye calısıyorum bode su game of the thorns muydu neydı onada bakıym ama spartakus daha guzel dibe

kızlar eklentimi silemiyoruuuuum miray sende alıntını silsen tatlım benm yatakodası deşifre olacak yoksam

adamı canından bezdırdımmm olmuyo ıste ne zor luyon dımıı durrr tamammm yeterrrr dmekden adam bı b..kk yapamdı kac gunn ama hıcte pes etmıyooo haaaaaa ayyyy dıyodummm gene basladıkkk kokrkyodumda bı yandanda aynı stersı cekmekten sınırlerım harap olmustu gerılıyodummm bıde bosu bosuna yıkanıyosunnn amannnn

dızılerım

muhtesem yuzyıll
fatmagulun sucu ne
adını ferıha koydum
bazen tekrarlardan yalancı bahar ve ıffettı takıp etmeye calısıyorum bode su game of the thorns muydu neydı onada bakıym ama spartakus daha guzel dibe

Spartacusün ilk sezonuna birara bakmıştım ama game of throns sanki daha güzel olucak gibime geliyor olaylar henüz başlamadı daha yeni yeni açılıyor ee daha 2 bölüm oynadı ben takip ediyorum bakalım nasıl olucak... He birde geçen sezon the walking dead'i izliyordum ama henüz başlamadı bu sezon...

ah yazııııııık benmi anormalim ilk geceden keyf alan aaaa böylemiymiş ben hep isterim ozaman diyen :KK52::KK52:valla ne deliymişim yaaa:KK1::KK1::KK1:

dızılerım

muhtesem yuzyıll
fatmagulun sucu ne
adını ferıha koydum

spartacus devam edyoo mu kız ohaaa.....adam yakışıklı amanınnnn tehlikeli o dizi bazı bölümleri...:KK47:

dızılerım

muhtesem yuzyıll
fatmagulun sucu ne
adını ferıha koydum

spartacus devam edyoo mu kız ohaaa.....adam yakışıklı amanınnnn tehlikeli o dizi bazı bölümleri...:KK47:

kızlar ben çıkmak zorundayım benmki gelicek pazaragitmemiz gerek alışveriş yapcaz ben yarın gelir sildiririm onu mirayım alıntını silersin sende kuzum hadi öpüldünüz şekerlerim :KK3::KK3:bugece işmevzusunu açıcam eşime yarın konuşuruz:KK34:

dızılerım

muhtesem yuzyıll
fatmagulun sucu ne
adını ferıha koydum

dızılerım

muhtesem yuzyıll
fatmagulun sucu ne
adını ferıha koydum

bende bunları izliom bide öyle bir geçer zmankiii kız hürrem nası doğuryoo off bende doğurcam böle inşşş pat pat 3-5 tane..:KK17:

Spartacusün ilk sezonuna birara bakmıştım ama game of throns sanki daha güzel olucak gibime geliyor olaylar henüz başlamadı daha yeni yeni açılıyor ee daha 2 bölüm oynadı ben takip ediyorum bakalım nasıl olucak... He birde geçen sezon the walking dead'i izliyordum ama henüz başlamadı bu sezon...

ben bı ara medıum mu ızlıyordummmm ama uyelğim bitti

kıss şeederken bile bizi izlio sapık yaaa kedi...dibi düşcek bakmaktan bi patlamış mısısrı eksik adapte olamıom cnm snir edio tışına bi tekme atasım gelio...:KK4:

Ben diyorum size kediciğe bir hal çare bulun yoksa kediciğinde canı yokmu kıss çeker canı :KK52:

ıykı benım kaynana sormadıııı benımmm bırkac gun olamamamıstıdaaaa sorsaydı oğlunu cöpe attım gıt alll derdımmm

hahaha bzmde 2 ay falan olmadı sormadılarda ama sorsalarda soelrdım biz daha bişi yapmdık püff:):)
sadece balayına gıttgmzde bana kızm dıkkat et havuza falan gırme ıstersn demstı

cimcime silebildinmi kızz.. ay çok üzülürüm ben ısarar ettim..

silinsin...

bak mesaj düzenleme panelinde

en alltta yazıyla eklenti ekle yazan yere tıkla ordaki eklentileri çıkar... oylede çıkar..

sorma çocuk olunca oluyo ama ben çocuğu fazla aramıza girmesine izin vermiyorum..bazen aramızda yatıyo bende ayaklarından huylandırıyorum onu kız yanımızda uyurkende işi pişiriyorz yani insan istemeye görsün ay avatarımı değişecem du bidk

ahahah kız ben cocuk gorck hısstck duyck korkuyorum püff almsın haa

ah yazııııııık benmi anormalim ilk geceden keyf alan aaaa böylemiymiş ben hep isterim ozaman diyen :KK52::KK52:valla ne deliymişim yaaa:KK1::KK1::KK1:

biz otele geldik salondan bende denize inelim ne işimiz var hemen odada dedim...deniz ve mehtap sordular seni neredesin...tırımm tırımmmm:KK24::KK24:
sonra çalılar var egzoticti ben bembeyaz kumsalda simsiyah saçalrımı belime dağıttı kociş tokaları çıkarana kadar öldü...ayakkabıları attım yerlere ne gündü gelinğim arkdan fransız bağcıklıdı hemn çıktı.... veeee ünlü jarto(jartier) ve süper bir sabahlamydı ben deniz ve kocişşş ilk gece böledi diğer gecde geldi bişiler çok şee kaybetmemiştim beyaz dı yatak ondan gördüm 2 kes olyomuş bazısında annemdede öle olmuşşş ne güzel bi anıydı... çok heyecanlıdım....diğer günüde sarhoş olduk güzel geçtiii ayy kocişimi canım çekti...:KK52:

X