- 19 Mayıs 2009
- 14.379
- 43
Bazılarına uymuyor ne kadar süre kullandın az kullandıysan henüz alışmamıştır dicem ama rahat edemediysen başka marka bir dene. Ben memnundum uzun süre kullandım süresi bitti daha almadım ama istiyorum tekrar bidaki ist. gidişimde almayı düşünüyorum...
çook çalışmm lazım çoook...
durr bugun çok sinirlii mesaj atam onaa...
ne yazım kızlar akşamla ilgili :)
bu arada çorabı gordummm deli bişeymiş yawww kıs mıroşşşşşşşşşşş sende varmış giydinmi kıs hiççç insan kardeşinede alır bıtaneeee aşk olsunnn kıslar bakarsınız bişeyler alır bırbırımıze hedıye yollarızz haaaa
oğluş ii teysesi uyuyo bende fırsat bu fırsat dedim geldim Allah kolaylık versin yafrubugün kokoş olmaya karar verdim uzun zaman sonra ilk defa aynada kendime alıcı gözüyle baktım ve giderlerimin yerinde olduğunu gördüm çok sevindim kendime bakma durumunu salmışıtım yeniden bakımlı olmayı istiyorum diye buraya daldım
nannn bukadar benziolar bizim adamlar haaaaaaaaaaaaaa
sinirli atmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
güzel msj çek : bebeğim sen benim erkeğimsin sahibimsin ruhum hayatımsın...ben seni dün kırdımsa afet ben seni çok seviyorum seni üzmek kötü durumda olmanı istemiyorum gururlu erkeğimsin benim...ama ne olur benide anla borç yapmayalım gel el ele evrip şu tamiri yaptıralım arabanın ne önemi var bizim aşkımızın yanında ...ben senin karınım hayatının anlamıyım gel üzme beni araaba 2 sene sonra alırız akşam yemğe gidelim unutalım şunları ...birbirimize destek olalım şu borçlarımız bitsin beni düşündüğünü bilyorum ama bende seni düşünyorum deeeeeeeeee.....!!!
bunu yaz esmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım ben burda kkdan aldımmm bı bayandan kargoyla yolladı başka marka alcam cunku hıç rahat değil bazı ınsanlara rahat oluyo bazılarına rahat olmuyo genellıkle bıde göz capları ıle ılgılı bunun bıraz dıgerlerıne göre buyuk gerçi eski kullandıklarımla olçulerı uyuordu ama bana uymadı araştırdım benım gıbı problem yasayan cok olmuşşş
bende koçum yükselenimde koç ve eşimde koçççç evde boynuz tokuşturuyosss
+18 kokoş hatunlar kulübü selamlar
sormayaaa çok benziolar dimiakşam dedim lö muhittin saçların ne güzel durmuş hep böyle yap bak bide gömlek varya şu kareli seni çok sexi göstermiş..habire onunla ilgilen saçlarını okşa otur kucağına sarıl öp sen şöylesin sen böylesin ama cilveyede gelirler acık naz onları ateşlendiriyo isterimde istemem
bu uzun olduu...kızz gururunu okşıcak bir mesaj ama... dur ben bunu kısaltıp bişeler yazam.. odunaaa
cimcimeee kızz duştayım diyemem ben işyerındeyim adam işyerini basar nerde duşa girdin diee
koçlar özgürlüğe düşkün olur zaptetmek zor olur die bilyom nası zapt olyonuz nan
boy kaç kaç kiloasun makyaj yapıomusun ne giyersin nasıl bi tarzın var söle annat çabukkkk
ya miray varya bilmedğin yok ha ben bourjois markasını ilk defa duydum netten epey bi araştırdım kullanan herkes çok memnun ykmde varmış sanırım alamma lazım ama maaşımı beklemem gerek malesefff
Benim bir arkadaşımın yeri vardı ordan aldım tanıdıktı denedim de aldım o zaman farklı bir marka al hangisi göz çapına uyuyorsa canım