Kokoşş Hatunlar Kulübü

canım ben burda kkdan aldımmm bı bayandan kargoyla yolladı başka marka alcam cunku hıç rahat değil bazı ınsanlara rahat oluyo bazılarına rahat olmuyo genellıkle bıde göz capları ıle ılgılı bunun bıraz dıgerlerıne göre buyuk gerçi eski kullandıklarımla olçulerı uyuordu ama bana uymadı araştırdım benım gıbı problem yasayan cok olmuşşş

çook çalışmm lazım çoook...

durr bugun çok sinirlii mesaj atam onaa...

ne yazım kızlar akşamla ilgili :)

sinirli atmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

güzel msj çek : bebeğim sen benim erkeğimsin sahibimsin ruhum hayatımsın...ben seni dün kırdımsa afet ben seni çok seviyorum seni üzmek kötü durumda olmanı istemiyorum gururlu erkeğimsin benim...ama ne olur benide anla borç yapmayalım gel el ele evrip şu tamiri yaptıralım arabanın ne önemi var bizim aşkımızın yanında ...ben senin karınım hayatının anlamıyım gel üzme beni araaba 2 sene sonra alırız akşam yemğe gidelim unutalım şunları ...birbirimize destek olalım şu borçlarımız bitsin beni düşündüğünü bilyorum ama bende seni düşünyorum deeeeeeeeee.....!!!

bunu yaz esmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

valla var bende leoparın jartosunda var gayfe ve siyah varrr çıtlıyon yukardan düşmüo amozon kadınları gibi olyommm saçlarda karamelll deh deh dülll dehdeh dülll sen bülbülsün ben düldül...

boy kaç kaç kiloasun makyaj yapıomusun ne giyersin nasıl bi tarzın var söle annat çabukkkk

nannn bukadar benziolar bizim adamlar haaaaaaaaaaaaaa

sormayaaa çok benziolar dimiakşam dedim lö muhittin saçların ne güzel durmuş hep böyle yap bak bide gömlek varya şu kareli seni çok sexi göstermiş..habire onunla ilgilen saçlarını okşa otur kucağına sarıl öp sen şöylesin sen böylesin ama cilveyede gelirler acık naz onları ateşlendiriyo isterimde istemem

bu uzun olduu...kızz gururunu okşıcak bir mesaj ama... dur ben bunu kısaltıp bişeler yazam.. odunaaa

cimcimeee kızz duştayım diyemem ben işyerındeyim adam işyerini basar nerde duşa girdin diee

ya miray varya bilmedğin yok ha ben bourjois markasını ilk defa duydum netten epey bi araştırdım kullanan herkes çok memnun ykmde varmış sanırım alamma lazım ama maaşımı beklemem gerek malesefff

Benim bir arkadaşımın yeri vardı ordan aldım tanıdıktı denedim de aldım o zaman farklı bir marka al hangisi göz çapına uyuyorsa canım

selam verim nannn
vay vay vayyyy birsene bak güneşe bakkkkk
bide çocuktan bişi yapamıyoruzzzz ne dizi ne süs derler vay vay vayyyyyy
ama buralarda gizli gizli gezilerrrrrrrr

aynen nannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn valla saçın şöle güzel desem hep öle yapıo süslümü seninkide benimki çok bakar kendine ....

işyerindemisin he kız doğruvalla şimdi yazarımda konu kapanmasın sen ıslaklı bişeyler yaz yine benceama başka yerlerbukadarı yeter

bu uzun olduu...kızz gururunu okşıcak bir mesaj ama... dur ben bunu kısaltıp bişeler yazam.. odunaaa

cimcimeee kızz duştayım diyemem ben işyerındeyim adam işyerini basar nerde duşa girdin diee

kızzz falz kısaltmaaa ama ters bişi yazma döverimm senii.....cimcime evde cnm evde duşa girio adamda evden arıoo ohh işten aayrılcam nann yeterrr......

boy kaç kaç kiloasun makyaj yapıomusun ne giyersin nasıl bi tarzın var söle annat çabukkkk

163 falanım zannımca 53 kiloyum evde genelde rahat giyinirim dışarda şık spor olamaya özen gösteririm makyaj yapardım eskiden ama abartılı değil olmazsa olmazım göz kalemi ve rimeldi bi ara bıraktım ama şimdi ara ara yapmaya başladım çevremdekiler saçım permalıykene azra akına benzetirledi yüz tipi olarak vücudum sevdiğim yerler bacaklarım ve ikizlerimdir bebişten sonar sarktılar ama oğlum için değer :92:

ya miray varya bilmedğin yok ha ben bourjois markasını ilk defa duydum netten epey bi araştırdım kullanan herkes çok memnun ykmde varmış sanırım alamma lazım ama maaşımı beklemem gerek malesefff

15 TL haa evet olabilir orada bakkkk sen araştır büyük mağzalarda var çok koyudur açık değil güzel duryo sürmeli gözler akmıo valla bendee bunun nar çiçeği ruju var öde ehemen çıkmıo ama pahalı 35 TL

Benim bir arkadaşımın yeri vardı ordan aldım tanıdıktı denedim de aldım o zaman farklı bir marka al hangisi göz çapına uyuyorsa canım

kıs onunda olçulerı uyuyordu ama rahat degılll ıste ben denıyemdımmm artık denetmıyorlar zatenn ama ne renklasam dıye dusunuyorummmm

yaw burda kimse selam almıyo yaaaa
miray ben terazi eşim aslan...
bari bunu cevapla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…