Kokoşş Hatunlar Kulübü

yaaaaa kıslar ben lens alcammmm numaralı kullanıyorumm en son aldım yıllık surelerı bıtmedı ama bana uymadıı ya gözlerim rahat etmediii solotica almıstımm

Soloticanın lensleri güzel oluyor en doğal duranı onlar ben kullanmıştım solotica yeşil rengini ama harikaydı

teraziye çok cilve lazım ateşli olman lazım terazi erkekleri alımlı kadın sevor sanırsam..öyle okumuştum..bakışlarınla adamı astrman lazım anacım..benmkine telefonda neler yapıyoruuuuuuuuuuum bazen arıyo niye açmıyosuuuuun niye beni habersiz bırakıyosuun sen beni delimi ediceksin merak ediyoruuuum:84:diyo bende ayyy merakmı ettin aşkolsun benseni meraklandırırmıyım özel işlerim vardı diyorum adam bir anda geri vitese takıyo..:KK1: ne özeli kıs söyle bakıyım:KK23::KK23:

çook çalışmm lazım çoook...

durr bugun çok sinirlii mesaj atam onaa...

ne yazım kızlar akşamla ilgili :)

bu arada çorabı gordummm deli bişeymiş yawww kıs mıroşşşşşşşşşşş sende varmış giydinmi kıs hiççç insan kardeşinede alır bıtaneeee aşk olsunnn kıslar bakarsınız bişeyler alır bırbırımıze hedıye yollarızz haaaa

Son düzenleme:
başakları severim ben ii olyolar sakinler... aslında ben çok fevriyim deperim çok ters zamanlarım olurrr....ama neşeli olduğumda çoookkk....cimcime nasıl başak annamdım ben başağın tohumları karışmış....:KK17:

ben koçla aslan karışımıyım ben bunu diyorum başaktan birşey almamışım anam naapim yükselenler ağır basıo:KK51:

ya ben nden idare edemiyorum öyleee..

adam telefonda bile sataşıor telde nasıl cilve yapıcam...

işe sinirlense bana çatıorr..

kızlarr benm bu terazinin topuzunu oturtmam lazım..

çok hırçın çoook.

şöle azcık hoş giyin adamı çırığından çıkar makyajda yap az saçlarıda saallll şu değişik geceliklerden giyy azcık çek adamı tut elinden gel bak ne göstercem sana deee...küçük kız gibi davran sonra leopar gibi atla üstüne...hırçın ol ama sakın canını yakma hoşlanmaz...sev adamı böle:131::118::111::KK73::KK54::KK19:

iyiyim canım napayımmmm iş güç ev kokoşluk zor bu işler sen napıyosun oğluş napıyo

oğluş ii teysesi uyuyo bende fırsat bu fırsat dedim geldim Allah kolaylık versin yafru:KK9: bugün kokoş olmaya karar verdim uzun zaman sonra ilk defa aynada kendime alıcı gözüyle baktım ve giderlerimin yerinde olduğunu gördüm çok sevindim:KK66: kendime bakma durumunu salmışıtım yeniden bakımlı olmayı istiyorum diye buraya daldım

Soloticanın lensleri güzel oluyor en doğal duranı onlar ben kullanmıştım solotica yeşil rengini ama harikaydı

canım bana uymadı hiç rahat edemedim ben nc mel almıştımmm rengı de farklı geldı başka seriymiş de bu seride koyu uretmışler dedıler falan filan işde kullnıcan bi sure sonra gözlerim rahatsız oluyorrr yenıden almam lazımmm ne alsam acep

oğluş ii teysesi uyuyo bende fırsat bu fırsat dedim geldim Allah kolaylık versin yafru:KK9: bugün kokoş olmaya karar verdim uzun zaman sonra ilk defa aynada kendime alıcı gözüyle baktım ve giderlerimin yerinde olduğunu gördüm çok sevindim:KK66: kendime bakma durumunu salmışıtım yeniden bakımlı olmayı istiyorum diye buraya daldım

evdemisin iş noldu bacımmmm

merhaba hanımlar bende katılıyımmı?:KK34::KK76:

teraziye çok cilve lazım ateşli olman lazım terazi erkekleri alımlı kadın sevor sanırsam..öyle okumuştum..bakışlarınla adamı astrman lazım anacım..benmkine telefonda neler yapıyoruuuuuuuuuuum bazen arıyo niye açmıyosuuuuun niye beni habersiz bırakıyosuun sen beni delimi ediceksin merak ediyoruuuum:84:diyo bende ayyy merakmı ettin aşkolsun benseni meraklandırırmıyım özel işlerim vardı diyorum adam bir anda geri vitese takıyo..:KK1: ne özeli kıs söyle bakıyım:KK23::KK23:

nannn bukadar benziolar bizim adamlar haaaaaaaaaaaaaa:KK53:

canım bana uymadı hiç rahat edemedim ben nc mel almıştımmm rengı de farklı geldı başka seriymiş de bu seride koyu uretmışler dedıler falan filan işde kullnıcan bi sure sonra gözlerim rahatsız oluyorrr yenıden almam lazımmm ne alsam acep

Bazılarına uymuyor ne kadar süre kullandın az kullandıysan henüz alışmamıştır dicem ama rahat edemediysen başka marka bir dene. Ben memnundum uzun süre kullandım süresi bitti daha almadım ama istiyorum tekrar bidaki ist. gidişimde almayı düşünüyorum...

yaaaaa kıslar ben lens alcammmm numaralı kullanıyorumm en son aldım yıllık surelerı bıtmedı ama bana uymadıı ya gözlerim rahat etmediii solotica almıstımm

evdemisin iş noldu bacımmmm

bosh and lomb güzel çalıştığım hastanede herkes renklerinden almıştı ama ben alamadan ayrıldım:KK14:

burcum oğluş hastalanınca atrılmak zorunda kaldım :KK14:

X