- 2 Haziran 2010
- 1.986
- 1
kızzzlar attım mesajıı ...
amaaa kocam işyerındemasada falnsa gayir ihtiyarı biri açıp bakarsaa...
rezillik diz boyuu..
ay çok utandım..
cvp gelmedii...
ıkızlerı sarkmıs bacakları degıllll selülit ve sıkılaştırma için deracını tek gecerimmmmm
aaaaaa tıpatıp kız yoksam aynı kişidenmi bahsedioz neeeeeen...saçını geriye atar normalde bak böyle daha yakışıo dedim 2 gündür önde saçlar birde bakımlı allllahım benden beter habire onu giydir ona al ama cömerttir sen yaparsan sana2 misli yapar ayyyyy aşkım benm
aman balıklar çok duygusal çok gözü yaşlı olurlar eşinde öylemi...
çok şükür iyi bende bunu fırsat bilerek araştırıyorum bakalım kısmetse çok istiyorum çalışmacanım o çok damarlııı ıstememmm tuhh kotu olmus ayrılmannn ee şimdi iyimi oğlusun
arada etetk bot gömlek tarzıda giy ama hep spor giyme erkekler çok spor sevmio....bide bacaklar sarktı diosan nivea sıklaştırıcı krem var süper bişi al kullan 6 aydan fazla gidio gözle görülür bi sıklaşma var cnm...banyodan sonra sür hemen bişi giymee...bide aktarcılarda var sıklaştırıcı sabun nuda sor yıkanırken onuda kullan...sonra gel bana teşk...et öpücükte isterimmm
heeeeeeeeeee ama ınatta ustume tanımammmmm kesınlıkleeeeeeeeee anlaşıyos bacım ıste kımızaman tosluyozzz ama ıdare edıyossssssss
Kızzz hazallll hatırlamadın mı bizi sennnnn
bacım bi ara bizle takılıyodunn
nasılsın tatlımmmm?
kaldığım yerden devam edim dedim okumaya; ayy mümkünü yok yetişemiyorum ben sizee
işler de yoğun zaten
çok şükür iyi bende bunu fırsat bilerek araştırıyorum bakalım kısmetse çok istiyorum çalışma
hımmmm ay mini etek bot gömlek dar şeylere bayılırım zaten bi AKREP olaraktan sen şu ikizler için bişiler yaz bakim
ne yasdın kıssssssssssssss
Yafrularrr
banada cvp verin hele
ben yengeç kocem balık
ıkızlerı sarkmıs bacakları degıllll selülit ve sıkılaştırma için deracını tek gecerimmmmm