Kokoşş Hatunlar Kulübü

aynen nannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:KK52::KK52::KK52: valla saçın şöle güzel desem hep öle yapıo süslümü seninkide benimki çok bakar kendine ....

aaaaaa tıpatıp kız yoksam aynı kişidenmi bahsedioz neeeeeen...:KK52: saçını geriye atar normalde bak böyle daha yakışıo dedim 2 gündür önde saçlar birde bakımlı allllahım benden beter habire onu giydir ona al ama cömerttir sen yaparsan sana2 misli yapar:KK16:ayyyyy aşkım benm

selam verim nannn:KK57:
vay vay vayyyy birsene bak güneşe bakkkkk
bide çocuktan bişi yapamıyoruzzzz ne dizi ne süs derler vay vay vayyyyyy:KK57::KK57::KK57::KK57:
ama buralarda gizli gizli gezilerrrrrrrr:KK60::KK60:

garışmam nan gogoşlarımaaa...!:KK47: onları ben kışkırtyom burdaa....çocukta yapcam nan görceksinizz başladım inşaaataa...:KK52:

Son düzenleme:
vay vay vayyyy birsene bak güneşe bakkkkk
bide çocuktan bişi yapamıyoruzzzz ne dizi ne süs derler vay vay vayyyyyy:KK57::KK57::KK57::KK57:
ama buralarda gizli gizli gezilerrrrrrrr:KK60::KK60:

hahaha kuzuuuu işte burlrdn pratık tuyolr kapıyorzz gel sende hihihih:):)

Vay vay vayyyy birsene bak güneşe bakkkkk
Ama buralarda gizli gizli gezilerrrrrrrr:KK60::KK60:

kız kimse yoktu bizim mekanda beeeee
dizi tüyosu vermiyonuz ki çekek nannn

yaw burda kimse selam almıyo yaaaa:KK50::KK50::KK50:
miray ben terazi eşim aslan...
bari bunu cevapla :63:

kıııız kusura bakma kaptırdık kendimizi:KK1: hg canım aslansa anlattığımız gibi bazı şeyleri aynı beklentileri felanda senin terazi olman dahada güzel anlaştıklarını biliyorum

163 falanım zannımca 53 kiloyum evde genelde rahat giyinirim dışarda şık spor olamaya özen gösteririm makyaj yapardım eskiden ama abartılı değil olmazsa olmazım göz kalemi ve rimeldi bi ara bıraktım ama şimdi ara ara yapmaya başladım çevremdekiler saçım permalıykene azra akına benzetirledi yüz tipi olarak vücudum sevdiğim yerler bacaklarım ve ikizlerimdir bebişten sonar sarktılar ama oğlum için değer :92:

arada etetk bot gömlek tarzıda giy ama hep spor giyme erkekler çok spor sevmio....bide bacaklar sarktı diosan nivea sıklaştırıcı krem var süper bişi al kullan 6 aydan fazla gidio gözle görülür bi sıklaşma var cnm...banyodan sonra sür hemen bişi giymee...bide aktarcılarda var sıklaştırıcı sabun nuda sor yıkanırken onuda kullan...sonra gel bana teşk...et öpücükte isterimmm:KK55:

kaldığım yerden devam edim dedim okumaya; ayy mümkünü yok yetişemiyorum ben sizee :KK53:
işler de yoğun zaten :KK14:

kıs onunda olçulerı uyuyordu ama rahat degılll ıste ben denıyemdımmm artık denetmıyorlar zatenn ama ne renklasam dıye dusunuyorummmm

Benimde tanıdık diye denemiştim normalde denetmiyorlar evet ben yeşil tonlarını seviyorum alırsam yine o tonlarda alıcam ama tenine göre sana hangisi uyuyorsa onu al bence

yaw burda kimse selam almıyo yaaaa:KK50::KK50::KK50:
miray ben terazi eşim aslan...
bari bunu cevapla :63:

kızz ben sana bi sürü yazdım nere gitti yaaa ciddimisins sssen???:KK53::KK53::KK53:

terazi aslan hımmm aslan eşin var şanslısın ama o sen kosunda zorlanıodur haa seni dengede tutması lazım...sen sinirlimsiin peki aslan gürler...:KK51:

arada etetk bot gömlek tarzıda giy ama hep spor giyme erkekler çok spor sevmio....bide bacaklar sarktı diosan nivea sıklaştırıcı krem var süper bişi al kullan 6 aydan fazla gidio gözle görülür bi sıklaşma var cnm...banyodan sonra sür hemen bişi giymee...bide aktarcılarda var sıklaştırıcı sabun nuda sor yıkanırken onuda kullan...sonra gel bana teşk...et öpücükte isterimmm:KK55:

ıkızlerı sarkmıs bacakları degıllll selülit ve sıkılaştırma için deracını tek gecerimmmmm

Benimde tanıdık diye denemiştim normalde denetmiyorlar evet ben yeşil tonlarını seviyorum alırsam yine o tonlarda alıcam ama tenine göre sana hangisi uyuyorsa onu al bence

bi,r çok renk kullandımmmm ama ben hep farklılıklar arayan bı tıpımmm onun ıcın soruyorummm

kızzzlar attım mesajıı ...

amaaa kocam işyerındemasada falnsa gayir ihtiyarı biri açıp bakarsaa...

rezillik diz boyuu..

ay çok utandım..

cvp gelmedii...

X