yaaaaa kıslar ben lens alcammmm numaralı kullanıyorumm en son aldım yıllık surelerı bıtmedı ama bana uymadıı ya gözlerim rahat etmediii solotica almıstımm
teraziye çok cilve lazım ateşli olman lazım terazi erkekleri alımlı kadın sevor sanırsam..öyle okumuştum..bakışlarınla adamı astrman lazım anacım..benmkine telefonda neler yapıyoruuuuuuuuuuum bazen arıyo niye açmıyosuuuuun niye beni habersiz bırakıyosuun sen beni delimi ediceksin merak ediyoruuuum:84:diyo bende ayyy merakmı ettin aşkolsun benseni meraklandırırmıyım özel işlerim vardı diyorum adam bir anda geri vitese takıyo..ne özeli kıs söyle bakıyım
başakları severim ben ii olyolar sakinler... aslında ben çok fevriyim deperim çok ters zamanlarım olurrr....ama neşeli olduğumda çoookkk....cimcime nasıl başak annamdım ben başağın tohumları karışmış....
ya ben nden idare edemiyorum öyleee..
adam telefonda bile sataşıor telde nasıl cilve yapıcam...
işe sinirlense bana çatıorr..
kızlarr benm bu terazinin topuzunu oturtmam lazım..
çok hırçın çoook.
selam kızlar nasılsınız?
bugn işler yıne younn ama bı bakınayım dedım ne var ne yok:):)
iyiyim canım napayımmmm iş güç ev kokoşluk zor bu işler sen napıyosun oğluş napıyo
Soloticanın lensleri güzel oluyor en doğal duranı onlar ben kullanmıştım solotica yeşil rengini ama harikaydı
oğluş ii teysesi uyuyo bende fırsat bu fırsat dedim geldim Allah kolaylık versin yafrubugün kokoş olmaya karar verdim uzun zaman sonra ilk defa aynada kendime alıcı gözüyle baktım ve giderlerimin yerinde olduğunu gördüm çok sevindim kendime bakma durumunu salmışıtım yeniden bakımlı olmayı istiyorum diye buraya daldım
altamı ustemiii yaw ben yapamıyom onu yaaaaaaaa
merhaba hanımlar bende katılıyımmı?
Eşimde ikizer burcu her konuda anlaştığımız gibi o konudada iyi anlaşıyoruz biz
Arada uğra tatlım...
merhaba hanımlar bende katılıyımmı?
teraziye çok cilve lazım ateşli olman lazım terazi erkekleri alımlı kadın sevor sanırsam..öyle okumuştum..bakışlarınla adamı astrman lazım anacım..benmkine telefonda neler yapıyoruuuuuuuuuuum bazen arıyo niye açmıyosuuuuun niye beni habersiz bırakıyosuun sen beni delimi ediceksin merak ediyoruuuum:84:diyo bende ayyy merakmı ettin aşkolsun benseni meraklandırırmıyım özel işlerim vardı diyorum adam bir anda geri vitese takıyo..ne özeli kıs söyle bakıyım
hem alt hem üst..altlı üstlüo çorabı ben aldım şekerim beyazını aldım sonra birtanede siyah var ama o fileli birtanede mor var oda dantelleri önplanda çıtır bişey genelde pileli mini etekle giyyorum
canım bana uymadı hiç rahat edemedim ben nc mel almıştımmm rengı de farklı geldı başka seriymiş de bu seride koyu uretmışler dedıler falan filan işde kullnıcan bi sure sonra gözlerim rahatsız oluyorrr yenıden almam lazımmm ne alsam acep
tamam cnm bakıyorum ztn gecmıse goz atamadm varmı yenı püf noktalr ındırmler hihihih:) buarada burclarla ılgılı ne var bakım ben koç eşim başak:):)
çook çalışmm lazım çoook...
durr bugun çok sinirlii mesaj atam onaa...
ne yazım kızlar akşamla ilgili :)
yaaaaa kıslar ben lens alcammmm numaralı kullanıyorumm en son aldım yıllık surelerı bıtmedı ama bana uymadıı ya gözlerim rahat etmediii solotica almıstımm
evdemisin iş noldu bacımmmm