Kokoşş Hatunlar Kulübü

benm burcum başak... yükseleni bilmiorum ama...

ama senin gibi değilim bence

bende birçok başaktan farklıyım görümcemde öyle ama dağlar kadar fark var mesela alındılarmı hüngür hüngür ağlıyolar ama ben ağlıyamıyorum dövüyorum direk

Kız ben akrebim yükselenim başak ama oğlaklarda genelde iyi anlaşırım bu arada ablamın burcuda oğlak biz hakketen kızkardeşiz senle

akrepsen evet ii anlaşırız yalnız seni şeeede memnun etmek zor eşin için zor olyordur öle okumuştum

ya ben nden idare edemiyorum öyleee..

adam telefonda bile sataşıor telde nasıl cilve yapıcam...

işe sinirlense bana çatıorr..

kızlarr benm bu terazinin topuzunu oturtmam lazım..

çok hırçın çoook.

benm burcum başak... yükseleni bilmiorum ama...

ama senin gibi değilim bence

başakları severim ben ii olyolar sakinler... aslında ben çok fevriyim deperim çok ters zamanlarım olurrr....ama neşeli olduğumda çoookkk....cimcime nasıl başak annamdım ben başağın tohumları karışmış....

evet hatırladımmmm kıs boyumu ve kılomu yazmıstım elbise istiyom haaaaaaa bıde su bugulu makyajı nassı yapıyonuz bacılar

aklımmmmdaaaa gözlerin içine değil dış kısmına kalem çekip ya pamukla yada el yardımıyla acık gezdiriyorum onlar yayılıyo bihterin gibi buğulu oluyo ama fazla yayılmıcak kötü duruyo ozaman..bolll rmel sürmelisin oda püf noktası

altamı ustemiii yaw ben yapamıyom onu yaaaaaaaa

selam kızlar nasılsınız?
bugn işler yıne younn ama bı bakınayım dedım ne var ne yok:):)

kız kaybettise çok sinirlenir valla morali bozulur sanki biri ölmüş gibi yasa girer..üstüne gitmem ama eğer maçı kazanmışsaa yanına varılmaz sevinçten hemen beni istedğim yere götürür ne sitesem alırr...öle garip sevincinde bonkör olur herkse herşey alır ama üzüldümü görme kedi gibi yanınada varılmaz...gururludur tipi hakkında ters yorum sevmez...kaldıramaz

yaaaaa kıslar ben lens alcammmm numaralı kullanıyorumm en son aldım yıllık surelerı bıtmedı ama bana uymadıı ya gözlerim rahat etmediii solotica almıstımm

evet hatırladımmmm kıs boyumu ve kılomu yazmıstım elbise istiyom haaaaaaa bıde su bugulu makyajı nassı yapıyonuz bacılar

o dior yada lancome kaleminden al yada max faktor siyah arkası süngerli kalemi sür üstünden süngerle geç al sana buğulu.....

teraziye çok cilve lazım ateşli olman lazım terazi erkekleri alımlı kadın sevor sanırsam..öyle okumuştum..bakışlarınla adamı astrman lazım anacım..benmkine telefonda neler yapıyoruuuuuuuuuuum bazen arıyo niye açmıyosuuuuun niye beni habersiz bırakıyosuun sen beni delimi ediceksin merak ediyoruuuum:84:diyo bende ayyy merakmı ettin aşkolsun benseni meraklandırırmıyım özel işlerim vardı diyorum adam bir anda geri vitese takıyo.. ne özeli kıs söyle bakıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…