aynen nannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnvalla saçın şöle güzel desem hep öle yapıo süslümü seninkide benimki çok bakar kendine ....
selam verim nannn
vay vay vayyyy birsene bak güneşe bakkkkk
bide çocuktan bişi yapamıyoruzzzz ne dizi ne süs derler vay vay vayyyyyy
ama buralarda gizli gizli gezilerrrrrrrr
yaw burda kimse selam almıyo yaaaa
Miray ben terazi eşim aslan...
Bari bunu cevapla
bende koçum yükselenimde koç ve eşimde koçççç evde boynuz tokuşturuyosss
bosh and lomb güzel çalıştığım hastanede herkes renklerinden almıştı ama ben alamadan ayrıldım
burcum oğluş hastalanınca atrılmak zorunda kaldım
selam verim nannn
vay vay vayyyy birsene bak güneşe bakkkkk
ama buralarda gizli gizli gezilerrrrrrrr
selam verim nannn
Vay vay vayyyy birsene bak güneşe bakkkkk
Ama buralarda gizli gizli gezilerrrrrrrr
miray ben terazi eşim aslan...
bari bunu cevapla
iki inat ötesi biraradaaaa nasıl anlaşıyorsnz amanınnn:):):)
163 falanım zannımca 53 kiloyum evde genelde rahat giyinirim dışarda şık spor olamaya özen gösteririm makyaj yapardım eskiden ama abartılı değil olmazsa olmazım göz kalemi ve rimeldi bi ara bıraktım ama şimdi ara ara yapmaya başladım çevremdekiler saçım permalıykene azra akına benzetirledi yüz tipi olarak vücudum sevdiğim yerler bacaklarım ve ikizlerimdir bebişten sonar sarktılar ama oğlum için değer :92:
kıs onunda olçulerı uyuyordu ama rahat degılll ıste ben denıyemdımmm artık denetmıyorlar zatenn ama ne renklasam dıye dusunuyorummmm
miray ben terazi eşim aslan...
bari bunu cevapla
arada etetk bot gömlek tarzıda giy ama hep spor giyme erkekler çok spor sevmio....bide bacaklar sarktı diosan nivea sıklaştırıcı krem var süper bişi al kullan 6 aydan fazla gidio gözle görülür bi sıklaşma var cnm...banyodan sonra sür hemen bişi giymee...bide aktarcılarda var sıklaştırıcı sabun nuda sor yıkanırken onuda kullan...sonra gel bana teşk...et öpücükte isterimmm
Benimde tanıdık diye denemiştim normalde denetmiyorlar evet ben yeşil tonlarını seviyorum alırsam yine o tonlarda alıcam ama tenine göre sana hangisi uyuyorsa onu al bence
Yafrularrr
banada cvp verin hele
ben yengeç kocem balık