Anket Kokoreç sever misiniz?

Kokoreç sever misiniz?

• Ankete Katılan
    481
hele bolca kimyon ve pul biberide ekledinmi yenmezmiyerimseniben

ben yemiyorum asla ağzıma sokamam.. çünkü ben et sevmiyorum..

ama kocam kokoreççii:) o hem satıyor hem yiyor..

kokusu beni rahatsız etmiyor ama yiyemem.

severim.. ama acılı olacakk birde yanında midye tavaaa...

hayatında hiç yemeyip önyargıyla yaklaşıp ıykk o şeyi nasıl yiyorsunuz diyenleride anlayamıyorum.. bilmediğiniz bir tat hakkında hükümde bulunmak ne kadar doğrudur ki.. denersiniz ona göre karar verirsiniz dimi ama ..

severim.. ama acılı olacakk birde yanında midye tavaaa...

hayatında hiç yemeyip önyargıyla yaklaşıp ıykk o şeyi nasıl yiyorsunuz diyenleride anlayamıyorum.. bilmediğiniz bir tat hakkında hükümde bulunmak ne kadar doğrudur ki.. denersiniz ona göre karar verirsiniz dimi ama ..

kaydirigubbakcemile5 a.s Temiz olmayan yerlerde görüp, pis koku duyup, ona göre yiyecek hakkında yorum yapmak nasıl bir şey, anlayamıyorum :uhm: Sonuçta ne yenirse yensin, pis bir yerde yapılır, yenirse sağlıksız ve iğrenç olur, değil mi? :1closedeyes:

Not: Bu saatte yine canım çekti cokacimcoook

ilk önce yutkunayımda sevilmez mi kokoreç ya yemeyenlere ısrarla tavsiye ederim
bende yemiodum ama şimdi artık kanka olduk valla kokusu yetiokaydirigubbakcemile3

kokusuna hastayım ama hala kendisini yemeye cesaret edemedim yapan kişiye önce bi güven sağlamam lazım ama o koku var ya o koku beni felaket çıldırtıyo ye beni ye beni-tatlicadiarzu-

Evettt bayanlar AB hayalleri yaşadığımız şu günlerdetatlicadiarzu kokoreç yasaklanacak gibi haberler duyulmuştu.
Siz ne dersiniz?
Kokoreçsiz yapamam diyenlerden mısınız?

AB yasaklayacaksa ilk önce kendi ulkelerınde satılan köpek veya domuz etinden veya neidünü belirsiz hayvanlardan yaptıgı salamlı-sosisli sandiviclerini yasaklasın :1closedeyes: :1closedeyes:

neyse beenn kokoreciii çookkk severımmm ozelıkle odun atesınden pişmiş olanı onun tadı, ocakta pişmiş olandan daha güzeel oluyor.. :lepi: yanınada ayran iyi gidiyor cokacimcoook hatta bikere kuzenımle kendımız yapmıstık kurbandan sonra bı guzelde yedık :))
artık kasaplarda satılıyor bu daha iyi evde yapmak isteyenlere haberleri ola ;-)
eşim ve ben hastasıyızz kesınlıkle :teytey: :teytey:

off .bayılırım valla ya ..şöyle acılı acılı olacak..... yapan yer önemli tabiii..herbiyerden de yenmiyor.....

Doğru dürüst et bile yemeyen ben kokoreç mi yiyecek. Kendimi düşünemiyorum yerken. Hele bugünlerde bence hiç yenmemesi lazım domuz gribi söylentileri varken.

AB ye girmek için mi yasaklıyacaklarmış bu AB de ne var anlamadım onlar bize gelmek için can atacakken bizim ülkemiz ora için yanıp tutuşuyor...

Kokoreçi çok severek yerim ama kokoreçe asıl tat veren içinde ki baharat yoksa etinin hiç bi tadı yok kekik kokusu çok hoş bir koku ve tad oratya çıakrıyor yoksa yenmez.. Benim duyduğum akdarıyla bağırsağı ne kadar yıkarsan yıka temiz olmaz demiş bi kokoreççi o gün bugündür yemiyorum..

hemde nasılll...
maltepede yediğim kokoreçi ömrümde unutmamm..
olimpyatmı neydi oranın adı :):)))
yanıanda midye dolmaaa uff acıktımmmm

Back
X