• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Kokoreç sever misiniz?

Kokoreç sever misiniz?

• Ankete Katılan
    481
hemde nasılll...
maltepede yediğim kokoreçi ömrümde unutmamm..
olimpyatmı neydi oranın adı :):)))
yanıanda midye dolmaaa uff acıktımmmm
canımm sende bendensin desenee bende gebzede oturuyorum ve yıllardır olimpiyata giderim kokoreç yemeğe eski adıda şampiyondu :)) ağzının tadını biliyorsun demekki :içelim:

hemde nasılll...
maltepede yediğim kokoreçi ömrümde unutmamm..
olimpyatmı neydi oranın adı :):)))
yanıanda midye dolmaaa uff acıktımmmm

nerde buraaaaaaaa delikafadulden hem kokorec hem midyeeeee delikafadulden mmmmmmm diyetteyim yaaaaaaa :a015: bi seferlik bozcam anasını satiim sööleyin bura nere delikafadulden

kokoreçten nefret ederim :1ninca:

sokakta bazen kokusu gelir midem kalkar hemen

Hiç yemedim, tadı nasıldır bilemem ancak yemeyi düşünmüyorum. Yiyenler çok leziz olduğunu söyler ama zaten pek de et sevmem ben,yemeyeceğim. :)

Sakakatlardan hiç hoşlanmıyorum yemiyorum ...hele ki kokoreçin o kokusu içimi kaldırıyo :umursamaz:

kokorec? o nedir? adini duydum evet ama yemedim malesef...:1closedeyes:

çok güzel bişey Leyla sositososito Buraya her baktığımda canımın çektiği ,yanına ayranla süper olan ,en güzelini Beylerbeyinde yediğim,ikinci tercihim Kadiköy Mercan olan, enfes yiyecekdelikafadulden

off ya aklıma düşürdünüz..kokoreçi heryerden yiyemem malesef..midye bir numaramdır..ama ikiside kirlilik nesnesi yaw...offf güzel olan herşey zararlı olmak zorundamı sanki mafoldumben

bayılırıımmm hatta askımda çok sever istiklal yürüyüşümüzün sonunda mutlaka bir kokoreç yeriz dönerken kekikli kimyonlu misssssss

Back
X