Anket Kokoreç sever misiniz?

Kokoreç sever misiniz?

• Ankete Katılan
    481
aslaa aslaaa
hayatımda ağzıma sakatat sürmedim sürmemde
neden bilmiyorum ama içim kalkıyor
midem almıyor
değil yemek yanımda birinin yemesine bile izin vermem aslaa
milyarlarca borcumuz var yinede trilyon verseler ağzıma sürmem

biz avrupaya birşey yasaklıyomuyuz da onlar bizim yemeklere karışıyor Çok üzgünüm çoook
severim yerim delikafadulden

biz avrupaya birşey yasaklıyomuyuz da onlar bizim yemeklere karışıyor Çok üzgünüm çoook
severim yerim delikafadulden

Sana yasakladık mı nan:mymeka:

Ben yiyenlere ayy nasıl yiyorlar demedim demeye hakkım yok zaten ama hiç tatmadım sevmediğim için yiyemem yani gerip geliyor hoş ben zaten sakatat dahil diğer türlerinide ağzıma almamış bir insanım:1no2:

Osmanım sana yazın izmire gelirken kokoreç alcaz demek anlaşıldı:roflol:

kaydirigubbakcemile5
sana katılıyorum aynenkaydirigubbakcemile5

nevim baharım sen zaten bişi yemiyosunki dünya lezzetlerinin çoğu seninle tanışma şerefine malesef erişemedi:roflol: ben sana diyorum tat onurlandır hepsini sonra yeme bak ben tada tada ne hale geldim :roflol:
izmirin dışındaki yerler aşırı temiz yapıyorlar o yüzden lezzeti değişiyor sen gel ben burdan ısmarım tat gör tat:jeyyar:
sen önce şu sizin meşhur simiti getir 2 yıl oldu halen gelecek:roflol:

öğlen kokoreç yemeye gideceğim,çokk mutluyumhihoyyyt:sm_cool: yanınada ayran ohh,sabırsızlanıyorumdelikafadulden

1 kere 1 lokma ısırmıştım hiç sevmedimm kötü bi tadı var sevvmedim sevmiyorummm kokusu berbat zaten şu sokaklarda felan yapıyorlar ya iğrençç :1closedeyes:

1 kere 1 lokma ısırmıştım hiç sevmedimm kötü bi tadı var sevvmedim sevmiyorummm kokusu berbat zaten şu sokaklarda felan yapıyorlar ya iğrençç :1closedeyes:

sevmiyorum diyip geçebilirdiniz,başka insanların yediği birşey için iğrenç demeniz yakışık kalmamış

çok severım yagsız ve bol kimyonlu ve sade severım. domateslı falan sevmem. bız ızmırlıler bunu sossuz ve sade yerız sadece tuz kımyon ve pulbiber.

hiç yemedim. tadı nasıl bilmiyorum. yesem belki severim:)

hiç yemedim. tadı nasıl bilmiyorum. yesem belki severim:)

yiyen arkadaşlarınıza sorup öğrendiğiniz yerde deneyin, İStanbul'daymışsınız ne taraftasınız bilmiyorum ama Şampiyon'dan başka yerde yemiyoruz biz ailecek ve arkadaşlarla.

Bu arada Anadolu Yakası'ndaki arkadaşlara müjde, Bostancı'ya da açılmış bir Şampiyon:teytey: Adalar dönüşü çok güzel gidiyor cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…