Anket Kokoreç sever misiniz?

Kokoreç sever misiniz?

• Ankete Katılan
    481
Sevmek ne demek bayılırım...Bide sokak kokoreççisi daha mı lezzetli oluyo ne?? Bazı arkadaşlar vahşet diye nitelendirmiş ne alaka anlam veremedim???Kendisi hiç "zavallı hayvan" (kendi deyimiyle) yemiyormu yani???
Ayrıca işkembeyi de severim ... buda o vahşet diyen arkadaşa kapak olsun...

VALLA BAYILIRIM BABAM KADIKÖYDE Kİ ÖZEL Bİ KOKOREÇÇİDEN ALIYO EWDE KENDİMİZ YAPIYORUZ ŞUAN DOLABIMIZDADA VAR OKADAR SEVİYORUM Kİ KOKOREÇİ GEÇEN GÜN TAM 1 EKMEĞİN İÇİNİ DOLDURUP AYRANLA BERABER YEDİK İLK DEFA 1 EKMEĞİ TEK BAŞIMA YİYEBİLDİĞİMİ FARKETTİM YARIM SAAT SONRADA YİNE CANIM İSTEDİ

Hayatımda bir kez yedim kokoreç onda da lise hazırlığa gidiyordum kanımca beğenmiştim ozamanlar tadını ondan sonra hiç yemedim..Yiyebilirim aslında ama denk gelmedi sanırsam

Kokoreç: Zavallı bir hayvanın öldürülüp,en pis yeri olan bağırsağının ,baharatlarla süslenerek yapılan iğrenç kokulu koku.... şeyi. Ben "kokoreç" denilen şeyi "maço" denilen erkek tiplerinin yediğini sanıyordum.Bir bayanın yediğine inanamam,sizler şaka yapıyorsunuz.Çünkü çok vahşi ve iğreeeençç...

Zavallı bir hayvanın öldürülüp en güzel yerlerini tencerenize koyup pişirip yiyebiliyorsunuz ama.Her maço erkek kokoreçmi yiyor ACABA? Benim eşim maço değil ama kokoreç sever,burada kimse çok vahşi veya iğrenç değillllllllllllllllll:sm_confused:

ya nedemek maço erkek tipleri ben de eşimdeçok seviyoruz sen yemeyip beyenmeyebilirsin ama insanların damak tatlarına cok vahşi iğrençççç demek sence biraz agır değilmi berdo ve aynı zamanda eşimde maço deil gayet modern ve ince bir insan acaba kokoreçten mi

Hiç sevmem kokoreçi ya :1no2: Kokusundan bile midem bulanıyo.o nedenle tadını bile bilmem..Kebap falan her şekilde bayılırım ama ..kokoreç..:1no2:

bikere arkadaşımın zoruyla ekmek arasındaydı ısırdım,afedersiniz yutamadım
kokusunun yanından bile geçemiyorum
asla yiyemem:1no2:
damak zevki farklıdır tabiki
yiyen arkadaşlara afiyet olsun
sevgülümde çok sever maçomu ne:roflol:

kokoreç hayatın anlamı demekkkk yenmez mii bayılıyorum kokerecee ayy ccnmm çektiiiii :)

Bayılırım kokoreçeeeee ..ama heryerde yiyemem..Alanyada tek bir yer var kokoreç yediğim..şöyle bol acılı baharatlı yarım ekmek arası..ohhh..olsada yesem şimdiiii

ayyyyyyy....
olsada yesem şimdi..
kokoreç ailecek vazgeçilmezimiz...
hemen hemen her hft sonu yeriz,ayıla ,bayıla hemde...
nerede var onun o güzel tadı yaaaa.... ;)

Evettt bayanlar AB hayalleri yaşadığımız şu günlerdetatlicadiarzu kokoreç yasaklanacak gibi haberler duyulmuştu.
Siz ne dersiniz?
Kokoreçsiz yapamam diyenlerden mısınız?

Sevmem miiii hiç bir kuvvet ikimizi ayıramaz sositososito diyette olsam da belli günler yerim eğer yasaklama gibi bir gaflete düşerlerse kendim yaparım :1closedeyes: hazır kurban bayramına da girdik sayılır ay burayı bizim takım okumasa :Saruboceq: sırnaşık şey

çok seviyorum kokereçi bayıla bayıla yerimcokacimcoook
eşimde çok güzel yapar doğrusu bol baharatlı cokacimcoook

istanbul kokoreçi seviyorum ben... domatesli-biberli soslu olan...
yanında bir de salatalık turşusu...
valla canım çekti :)

çoooooooook severimmm :))))
sevgilim de çok sever, ailem de ohh birayla veya ayranla mis olur =)

ayrıca ben her türlü sakatat yerim, işkembe, kelle paça, tırnak paça, tandır vs.. :))

iğrençlik mi ? bana göre değil ki yiyorum alla alla,
vahşice mi ? hayvanın her yeri yenir ayırmam ben :)

Back
X