• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kokan iş arkadaşı

Her gün her gün duş almak cildin nem dengesine büyük zarar verir. 2-3 günde bir ideal olanı
Duş aldığı halde kokmaya devam ediyorsa bir insan ya hormonal bozukluk vardır ya da yeterince kese/peeling yapmıyordur. Haftada bir buhar banyosu üstüne kese yapan insan kokmaz kolay kolay düzenli hamam/sauna alışkanlığı olan zaten tüm toksik maddeleri rahatça atar.
Roll on olarak da kokusuz vegan olanlar tercih edilmeli piyasada kokulu satılanlarında büyük zararı var.

En yararlı bulduğum yorum. 😂 Ben birde düzenli kuruyken cilt fırçalama yaparım ölü deriyi atmak çok önemli birde kese ve peeling öyle hergün girdim çıktım şeklinde duş alıyorum diye gitmiyor onlar.
Sonuna kadar vegan.👍
Cilt kanseri ve meme kanseri olmak istemem doğrusu Allah korusun herkesi.

Bizim iş yerinde de var. Kıza baksan hiç kokacagini düşünmezsin bakımlı gibi görünüyor ama iğrenç kokuyor. Sadece yanına yaklaştığında değil baya girdiği odayı kokutuyor. İnsanın hayatında kalitesini ciddi anlamda düşüren bir durum.

Bir de su yumos mu vernel mi kiyafet kokusu cikarmis.Mis gibi kokuyorum yazmis bir arkadas.Yapmayin,etmeyin.Guzel kokacak diye kiyafetler sagliginizdan olmayin.Kullanmayin yumusaticilari.

Sac yikama konusunda lisede bir arkadasim vardi her sabah saclarini yikardi.Aksam okul cikisi yaglanirdi.Sac her gun yikanmaz diye milyon defa derdim kendisine ama takinti olmustu artik.Belirli araliklarla vucudu rutin olarak sık yikasaniz da saci yaglandirmak iyi geliyor .

Bu ter kokma olayının genetik olduğunu düşünüyorum. Küçükken tuza mı yatirdilar nedir anlamadım 😂 kimisi duş yaptiktan 5 dk sonra kokmaya başlar , kimisi 3 gün yıkanmasa bile hiç kokmaz. Kokan insanlar düzenli yıkanmalı bence, bı rollon da sürdü mü akşama kadar idare eder. Ben olsam ben de uyarirdim dayanamazdım muhtemelen.

Sevgilisi mi var… bunu okuyunca böyle otu moku koklayan insanlar vardır, kimseye kokmayan peynirler restoranlar onlara kokar… acaba siz de öyle misiniz diye bir aklıma geldi.

Sevgilisi kokan kadın seviyordur belki.🤣 Kasiyer Ken ne dayılar vardı.Yuzume üfleyerek konuşan sarımsağı yiyip yiyip.Agiz kokusu ter kokusu olan yaz günü bile çektim ben o kokuları.

Benim de böyle bı arkadaşım vardı,her yolu denedim her gün duş alıyorum dedim olmadı.deodaranttan bahsettim süpermiş dedim aldı ama demekki kullanmiyo.yetmedi kendimde parfüm aldım yine kullanmadı.yapacak bişey yok kendi haline bıraktım ama çekilecek çile değil.agiz kokusu olsa neyse diycem temiz olsada kokuyo ama ter kokusu tamamen duş almamaktan

Acaba sahte bie mail adresi alsanız da mail atsanız olmaz mı? Veya sahte profille instagramdan falan yazsanız? Sizin yazdığınızı nereden bilecek? Belki o zaman utanır da dikkat eder. Hayır sevgilisi de patronmuş. Adsm hiç mi kokuyu almıyo uyarmıyor anlayamadım

Benim de oda arkadaşımda aynı durum var söyleyemiyorum ve midem acayip bulanıyor offf :KK43: Bir de yaşı benden büyük söyleyemem yani

Bu kişiler koktuğunun farkında olmaması bence imkansız. Ben bi koku alsam direk kendimi koklarım benden mi geliyor acaba diye.
Bence bile bile salmış etraf duymuyor sanıyor

Çok kokan bir iş arkadaşım vardı, kokuyor kokuyor derken korona olup koku alma duyumu yitirdim 😅

her gün duş almanın cilt ve saç bariyerinde ne denli büyük sorunlar yarattığı konusunda konuşmak isterdim ama çok yorgunum.
arkadaşınızın da bu denli kokuyor olmasının sebebi yüksek ihtimalle düşük hijyenden ziyade hormonal, beslenme alışkanlığı, kıyafetindeki malzeme tercihleri gibi kontrol edilebilir ya da edilemez sebepler olabilir. dolayısıyla bir hamle yapmadan önce gözlemlemekte yarar var.

Çalıştığım yerde bi kız aynı böyle kötü kokuyordu yaşça kendisinden büyük oldugum için kenara çektim dedim
Genç kızsın, güzelsin hani hayvan falan mı bakıyorsunuz? demeye getirdim. Kokusu üstüne sinmiş demiştim. Banyo yapmayı unutma falan kız da valla yıkanıyorum koku üstümden gitmiyor demişti
neyse gel zaman git zaman birgün baktım bu kuru lavaşa sarıp sarıp birşeyler yiyor
Kız afiyet olsun ne yiyorsun öyle dedim
Abla gel bizim oranın meşhur peyniri dedi anam peyniri bi kokladım kız aynı peynir kokuyor
Meğersem peynirdenmiş belki o da yöresel besleniyordur :)

2 3 günde bir banyo yapıyorsa kıyafetlerini sık yıkamadığı ihtimali geldi aklıma

Benim migrenim tutuyor kokan biri olunca rollon kullansın şıp şıp yıkasın koltukaltını ay insana kendi kokusu gelir ya demek ki sallamıyor yuh artık ameliyat olduğumda bile sabah akşam köpüklerle yıkadım kol altlarımı duş almam yasak diye asla tahammül edemem söyleyin utanacak biri varsa o kişi. İnsan migren hastası olur böyle böyle

ay çok zor durum geçmiş olsun öncelikle.... bulunduğu odaya gidince au burası çok havasız kötü kokuyo diyip pencere vs açabilirisn... ya da deodorant fln sık yanında görsün de alışsın biraz :KK70:

ya insanlar yıkanmayı su dökmekten ibaret sanıyor bizim gibi lifle foşur foşur yıkamıyor vücudunu bu arkadaş da öyle yapıyor muhtemelen.

bir de koltukaltı kılı ve diğer kıllar da koku yapar.

ayrıca naylon kıyafetler kokar, kıyafetler yıkanmazsa kokar.

sevgilisi kokuyu almıyor mu denmiş ben dersanedeyken aynı sorunu yaşamıştık işin garibi diğer arkadaşlar birbirimize o kızın koktuğunu söylemekten dahi utanmıştık. öyle ki onun kabanının üzerine koymuyorduk kabanlarımızı onun kabanı ayrıksı duruyordu biz üst üste asıyorduk. bir gün hoca bile dedi koku var diye kızın yanında kız tınlamadı bile. sevgilisine şaşardık nasıl almıyor diye ama ikisinin de koku alma reseptörlerinin bozulduğu kanısına vardık

Her akşam dus alırım (saçımı yikamam, her gün saç yikanmaz )

Evet kimyasal ama rexona roll on kullanirim sonra da nivea fresh natural deodorant

Yine de gün içinde acaba kokuyor muyum diye dusunurum korkarım valla

Belki masasına kokuyorsun diye bir not bırakılabilir

YAkin mesafe de calisiyorsan Allah yardimcin olsun. En nefret ettigim durum. Hala su ve sabundan bi haber yurdum insani var su devirde 🤪 bi roll on hediye edebilirsin belki anlar

Nee 😁 bide sevgilisi var ayni is yerinde. Ya hu hiçmi arkadasi yok bu kızın uyarmiyorlar

Konu kokmuş 😂 ben kokmam diyen kim varsa koktuğunun farkında değildir insanların burnunu rahatsız ediyordur.

Her gün yeni yeni ilginç başlıklar okuyorum şu forumda ufkum genişleye genişleye uzay boşluğuna yayılacak 🤣 laftan anlayan biriyse çek kenara konuş yok anlamıyorsa masasına not bırak iyisin hoşsun ama yıkan be güzelim kokuyorsun diye

Ay geçen hastane serüvenimde buradan bi canım kadın bizi ziyarete gelecekti, leş gibiyim yok no dedim istemedim. İnsan nasıl kokmadığını düşünebilir ki kokunca kokuyosunuz buram buram 🥲

Deodorantın fiyat veya çeşitlerinden konu açın. Kışın ne gereği var diye konu açılır. O zaman kışın daha beter insanlar kokuyor kalın kıyafetlerden dersiniz.

Dışarıdan içeri girince ter kokuyor deyin ama ortaya konuşun ve camı açın.

En masumu bu sanırım. Toplu taşımada az kalsın kusacağınızı, yazın da kışın da leş gibi kokulduğundan bahsedin. Başka iş arkadaşlarınız varsa zaten onlar da size katılır. Kışın ne gereği var derseler de ben bir gün sıkmasam kokumu alıyorum. Herkes kokuyor ama kendileri almıyor diye biz mi çekelim ceremesini diye lafı giydirin hatta hepimiz de kokarız deodorant kullanmazsak deyin.

Herkes size küsüyormuş 🤣

Her gün her gün duş almak cildin nem dengesine büyük zarar verir. 2-3 günde bir ideal olanı
Duş aldığı halde kokmaya devam ediyorsa bir insan ya hormonal bozukluk vardır ya da yeterince kese/peeling yapmıyordur. Haftada bir buhar banyosu üstüne kese yapan insan kokmaz kolay kolay düzenli hamam/sauna alışkanlığı olan zaten tüm toksik maddeleri rahatça atar.
Roll on olarak da kokusuz vegan olanlar tercih edilmeli piyasada kokulu satılanlarında büyük zararı var.

Saçını toplayıp yine duş alabilir ya ne alaka. Ay söylenmesi de zor Allah sabır versin. Ben diyemem. 😂🥹

Ya haftada 1 uzun tamam da neyse de 2-3 günde bir duş alınsa terlemeyen biri ise zararı yok diye düşünüyorum neden illa hergün duş diye linçlenmiş kadın anlamadım çok abartılmış her gün ve sıcak suyla duş almak aynı zamanda ciltteki yararlı bakterilerin de ölmesine neden olabilir.

Arada laf atın hergün duş almasa da insan vücudunu en azından yıkaması lazım kendi anlamasa da dışardan illaki ter kokusu duyulur insanız terliyoruz soğuk da olsa farketmez falan diye. Anlamıyorsa bir kaç gün denedikten sonra açıkça burnum çok hassas ter kokusu geliyor duramıyorum de uzaklaş🤭İnsan nasıl 3 gün dayanır kendi rahatsız olur:KK43:

Sizin ortamınızda olsam ve ortaya ay çok kötü koku var deseniz her gün duş alan temiz kıyafetler giyen ben alınırım o arkadaş alınmaz 😄
Kişinin az çok sağlık problemi olduğu bilinir, eğer sağlık problemi yoksa yüzüne vurulmalı bence. Onlar kokarak bizi düşünmüyorlar biz neden ezilip büzülüyoruz anlamıyorum

çok et yiyen kokar

Bizim okulda bir tane öyle kız vardi bu konu bana onu hatırlatti.Hep ter kokuyordu kız aynı sınıfta olanlar bu durumu konuşuyodular.Böyle olanlar kokmadığını söyluyor birde hiss etme duyulari ölmüş herhalde.Sinifta herkes ona söyluyordu ama kız bir turlu kendine çeki düzen vermedi.Geçen yaz denk geldim şu an kokmuyordu.Artık genç insan herhalde farkına vardı.😁

üniversitede bir kız vardı haftada 1 çamaşır değiştirirdi yurtta oda arkadaşı kokudan odadan ayrılmıştı🤮🤮🤮

Çevremde var öyle insanlar. Evet bariz kokuyorlar. Ben yaz kış her gün duş alırım. Ama kocaman insanlara da sen kokuyorsun diyemiyorum.

Off kizlar teri betimlerken kullandiginiz sifatlar sayesinde midem kalkti. Resmen o kadinin ter kokusu burnuma yapisti. Kusucam gercekten...

Peynirli doritos 🤣🤣🤣

Katlanması zor bir şey. İnsan bir şeyde diyemiyor. Allah size daha iyi işler nasip etsin :)

ben kötü kokudan rahatsız olduğumu açıkça söylerdim kokan kişi de bana kötü kokuya hiç tahammülünün olmadığını anlatırdı 🤣 kısacası kötü koktuğunun farkında olmayan kişi kendine misli amber gibi temiz geliyor. Bi de o pis koku üzerine şekerli parfüm boca edip fosur fosur sigara içiyor🤢 koku alamıyor dahi olsam pis olduğunu düşündüğüm kişinin yanında öğürme refleksim aktif oluyor maalesef.
Allah adına duş alın, diş fırçalayın, üstünüze parfümü hele ucuz parfümleri boca etmeyin, sentetik kıyafetlerden uzak durun, nemli çorabı ayağınıza giymeyin ya da ayağınız nemliyse ayakkabı çorap giymeyin korkunç şeyler bunlar😣

Hayatımda sadece bir kere ter kokmuşumdur onda da anında fark ettim ve çok utandım. İnsan nasıl kendinin farkında olmaz?

Bu durumdaki insanlara gerçekten konum, maddiyat, cinsiyet farketmeksizin saygı duyamıyorum.

*Hastalık, çok istisnai durumlar hariç.

Kilolu ise kilodan da kaynaklanabilir ya da genetik olabilir onu Gratise götür hediye olarak deodorant al tabi kendine de al ki kız olayı çakmasın

Allah sabır versin çok zor valla ofiste senden başkası biri de varsa yani anlamayacak ise o yokken masasına deodorant koy sorarsa da bilmem dersin mesajı alır

Koku hassasiyetim var uçan kaçan ne varsa kokuyu anında alıyorum.
O yüzden ben de direkt değil ama dolaylı olarak söylerdim.Uzun vadede kimse o kokuyu çekmek zorunda değil.
Üniversitede vardı bir arkadaşım.Kız günde bir değil bir kaç defa duş alırdı ama nasıl oluyorsa vücudu değişik bir koku salıyordu yaz kış farketmezdi.Bana sürekli gelip kokuyor muyum? diye sorardı.Bu tür talihsizlik yaşayan insanlar da var.
Her gün duş alırım ama saçlarımı sağlığı için günaşırı yıkarım.
Kendimde de en ufak bir koku oluşmuşsa hemen hissederim ve anında bertaraf etmeye çalışırım.
Spor veya yürüyüş yapmışsam duş almadan nefes alamam.
Kişisel bakım önemli, bakımı geçtim herşeyden önce insanın kendini iyi hissetmesi için bu şart bence.

Bizim kursta yaşlı bir kadından bildiğin apış arası kokusu geliyor ne zaman koku duysam burası kotu kokuyor diyip pencere açıyorum yanımda sprey kolonya sisem var hep :işsiz:

Kimden geldiğini biliyorum ama söyleyemem sanırım o_O

Birde ter kokan hatun yıkansa bile aynı kıyafeti sürekli gidiyorsa kokmaya devam eder

Yada bazı naylonsu kıyafetler hafif bir terlemede bile kötü koku yayıyor bu da sebep olabilir

Mesela söylemek istiyorsanız illaki üzerindeki naylonlu kıyafet gördüğünüzde bunlar insanı çok kötü ter korkutuyor diye bilirsiniz yalnızken o_O kıyafetten sebep anlayacağı için dikkat eder diye düşündüm o_O

Benim de böyle kokan bir akrabam var sarıldığında nefesimi tutuyorum 😔 kendisini çok seviyorum ama aşırı kokuyor 😔 Sanırım hormon falan la alakalı yoksa kendisi titiz temiz biridir ama teni kokuyor

koronadan koku alamadığım için her arkadasıma dıyodum bakın kokuyorsam ya da kokarsam söyleyin diye. Eminim kendisi kokuyu alıyordur ya almamak imkansız bence. Benimde iş arkadasımın agzı kokuyordu. Bir gün sevgilisiyle tatle gidecekken açık açık anlattım benı yanlıs anlama ama karsı tarafa mahcup olma diye biraz azaldı sonrasında . Tabı bız yakındık. Uzaksanz ve gıcık havalı bi tipse uzak durun bence sadece

Lisede böyle bir arkadaşım vardı.Cok kötü kokardı saçları yağ içinde olurdu hep.Çok uyarmaya çalıştık ama anlamadı.Birgün okuldan çıktık koştur koştur eve yetişmeye çalişiyordu,5 den önce banyo yapmam lazım dedi,neden dedim akşam yaparsın.Yok bizde yasak 5 den sonra elektrik veya su fazla gidiyormuş ailesi yasak koymuş belli günlerde ve saatlerde banyo yapılıyormuş,hayret etmiştin

Gerçekten çok zor bir durum.Size bir marka tavsiye edeceğim onu önerin.Siveno natürel.Ben de dikkat ederim,eşimden dolayı 5 kat daha fazla dikkat ederim hijyene.Kendisinde kokulara karşı ileri derece öğürme refleksi var malesef.Dislerini bile anestezi alarak yaptırıyor.Pis insan da zor ama bu kadar titiz adamla yaşamak da zor ya😀

Karbonat = 0 koku
Gün boyu koku olmasın engelliyor ama tabi temiz koltuk altına sürülecek.

Bizim iş yerinde de var. Kıza baksan hiç kokacagini düşünmezsin bakımlı gibi görünüyor ama iğrenç kokuyor. Sadece yanına yaklaştığında değil baya girdiği odayı kokutuyor. İnsanın hayatında kalitesini ciddi anlamda düşüren bir durum.

Bir de su yumos mu vernel mi kiyafet kokusu cikarmis.Mis gibi kokuyorum yazmis bir arkadas.Yapmayin,etmeyin.Guzel kokacak diye kiyafetler sagliginizdan olmayin.Kullanmayin yumusaticilari.

Sac yikama konusunda lisede bir arkadasim vardi her sabah saclarini yikardi.Aksam okul cikisi yaglanirdi.Sac her gun yikanmaz diye milyon defa derdim kendisine ama takinti olmustu artik.Belirli araliklarla vucudu rutin olarak sık yikasaniz da saci yaglandirmak iyi geliyor .

Bu ter kokma olayının genetik olduğunu düşünüyorum. Küçükken tuza mı yatirdilar nedir anlamadım 😂 kimisi duş yaptiktan 5 dk sonra kokmaya başlar , kimisi 3 gün yıkanmasa bile hiç kokmaz. Kokan insanlar düzenli yıkanmalı bence, bı rollon da sürdü mü akşama kadar idare eder. Ben olsam ben de uyarirdim dayanamazdım muhtemelen.
Günaydın kızlar

Masalarımız yakın değil allahtan ama yanında oturan kişi farketmiyor mu bilmiyorum açıkçası çok rahatsız edici bir koku ve ofise girer girmez kokmaya başlıyor. Kabanlar falan aynı yere asılıyor sinecek diye korkuyorum da ama başka uyaracak kimse yok sanırım daha önce defalarca işte ben her gün duş alırım yaz kış deo kullanırım bak şu marka çok güzel tavsiye ederm falan dediğim de ay kışın da mı deodorant kullanıyorsun bana demişti 🤦🏼‍♀️ Genelde giydikleri zaten penye şeyler . Hava soğudu üşüyoruz ee klimalar açık bu sefer de koku daha çok yayılıyor içeriye . Kilolu da değil arkadaş ki ben kendim kilolu olmama rağmen dikkat ederm açıkçası . Öyle her şeyi de yemez sağlıklı besleniyor genelde. Ay bilmiyorum kendisi ua da yakınları rahatsız olmuyor sanırımz

Her gün duş alınmalı, her duşta koltuk altı muhakkak sabunlanmalı!
Saçlarda bence özellikle yağlı tip ise yıkanmalı dışarının tozu poleni, havada uçuşan yemek kokuları sigara kokusu vs tene ve saça yapışıyor, temiz vücuda sıktığınız deodorantın bile kokusu akşamına iğrenç kokuyor. Ve o koku kıyafete siniyor.
O nedenle kıyafette her gün değişmeli özellikle iç çamaşırı çorap ve üst giyim kazak tişört vs her gün değiştirilip çıkanı kirliye gönderilmeli. Birde dişler düzenli fırçalanmalı ve sigara içen biri iseniz asla sigaranın üstüne kolonya parfüm sıkmayın çok kötü kokuyor onun yerine elinizi ağzınızı yıkayın güzelce veya sakız çiğneyin mesela.. Bu genel bir yorumdur.!
Konu sahibi sizde bir yolunu bulun uyarın cam açın mesela içerisi kokuyor deyin ortaya atın lafı anlayan anlar.

Her gün duş alınmalı, her duşta koltuk altı muhakkak sabunlanmalı!
Saçlarda bence özellikle yağlı tip ise yıkanmalı dışarının tozu poleni, havada uçuşan yemek kokuları sigara kokusu vs tene ve saça yapışıyor, temiz vücuda sıktığınız deodorantın bile kokusu akşamına iğrenç kokuyor. Ve o koku kıyafete siniyor.
O nedenle kıyafette her gün değişmeli özellikle iç çamaşırı çorap ve üst giyim kazak tişört vs her gün değiştirilip çıkanı kirliye gönderilmeli. Birde dişler düzenli fırçalanmalı ve sigara içen biri iseniz asla sigaranın üstüne kolonya parfüm sıkmayın çok kötü kokuyor onun yerine elinizi ağzınızı yıkayın güzelce veya sakız çiğneyin mesela.. Bu genel bir yorumdur.!
Konu sahibi sizde bir yolunu bulun uyarın cam açın mesela içerisi kokuyor deyin ortaya atın lafı anlayan anlar.
Evet maalesef sigara kokuyor mesela ben her akşam eve gittiğimde pijamalarımı giymeden yaz kış duş alırım hava ne kadar soğuk olsa da

Eskiden kokuyorsun.com gibi siteler vardı, kokan kişinin maili yazılır nefes kokusu mu ter kokusu mu diye seçenek seçilir site sizin yerinize anonim mail atardı. Bu sitenin muadili varsa işe yarayabilir.
ahahaha ilk defa duydum. Neden kapandı ki site baya baya kamu hizmeti sunuyormuş .

Çok terleyen insanlar kokar net. Hatta yeni duş almış, temizliğinden emin olduğum arkadaşım yaz havası duştan çıktıktan kısa bir süre kokmaya başladı. Bir daha girsin duşa, 10 dakika sonra gene aynı. Deodorant kullanımı şart, beslenmede etkili, baharatlı yiyecekler tüketmekte tuzu biberi oluyor.

Selam kızlar bu konuyu midem bulana bulana açıyorum. Bir iş arkadaşım var kız 27 yaşında dışarıdan gayet bakımlı görünen bir arkadaş ancak kokuyor. Bariz bildiğiniz ekşi ekşi ter kokusu . Parfümle karışık üstelik 🤦🏼‍♀️
Daha önce laf arasında konuşurken saçları uzun olduğu için 2-3 günde bir duş aldığını söylemişti. Hani giyimine de dikkat eden biri ama yaklaşınca kokuyor çok bariz şekilde. Bu arada deodorant ancak yazın kullanıyormuş kışın yerleşmediği içn kokmadğını söylüyor . Kırmadan koktuğunu nasıl belli edebilirim.
Bazı insanlar genelinden terlediginde fazla ağır kokar. Bu yüzden arkadaşının ekstra dikkati önemli. Hangi sektördesiniz? İsterseniz yöneticinizle konuşun,o konuşsun. Yöneticiniz şey diyebilir 'bir şikayet aldık genel bir uyarı yapıyoruz herkese beni yanlış anlama böyle boyle' diyerek anlatabilir belki. Ya da şey diyebilirsiniz ortamda bir koku var arkadaşım ama sende alabiliyor musun gibi gibi

Görüyorum ve arttırıyorum 😄 regl iken duşa girmeyen biri vardı adetliyim banyo yapamam diyodu 1 hafta o kanamayla düşün üstüne eklenen hormonla berbat kokardı. Terleyince kiyafetini petege asar havalandirirdı kuruyunca giyerdi inan yaninda maskesiz duramazdik (is yeri ve dipdibe ortam düsün) ekip kokudan bayilmak uzereyken biri cam açar kurtarirdi herkesi 😂 ve bu kisi hep saçi yapili makyajli sürekli bakimdan bahseden estetik yaptiran, kilolu insanlari elestiren biri , erkeklerden yakinirdi yahu adamlar kokudan yaklaşamiyo ya diyemiyoda insan imalari asla anlamazdi.
Benim kokulara çok hassasiyetim var bu yuzden covit onceside maske takardim hasta muayene ederken bu kiside beni desteklerdi evet ya insanlar kokuyor diye😂 koku konusunda kokan kisi kendi kokusunu asla almiyor
ben regl iken duş almama olayını yeni öğrendim bu yıl. aşırı şaşırmıştım.

Giyilen kıyafetin kumaşı da çok önemli

Bi tane bluzum vardı. Ne zaman giysem o gün kokmaya başlardım. Bi türlü anlam veremezdim. Kumaşların farklı olduğunu bilmiyordum o zamanlar. Öğrenince o bluzu hayatımdan çıkardım. Genelde pamuklu kıyafetler almaya çalışıyorum artık

Ergen iken aṣırı bir ter kokum vardı. Hergün duṣ alıp özel bir deodorant kullanıyordum. Buna rağmen çok ter kokuyordum. Ve bana bir kız herkesin önünde demiṣti. Gerçekten çook ama çook bozulmuṣtum. Gerçekten elimden gelen bir ṣey değildi hastalık gibi bir ṣeydi anlamadım. Ama yaṣ illerledikce geçti ṣükür.

Krem deolar var.
Hayatimin hatasini yapip koltukaltima lazer yaptirdim.Ergenlikte olmayan koltukalti kokum lazerden sonra olmaya basladi.Fibrokistim var o yuzden deo,roll on kullanmiyorum.Dogal krem deodorantlar var.Terleme devam etse de kokuyu 2 3 kullanimda minimuma indirdi.Hesap,site ismi yazabiliyo muyuz ya 🙄 su en meshur alisveris sitesinde özz krem deodorant var.Bana baya uzun sure gitti.Memnun kaldim.Deneyebilirsiniz.He ahım şahım kokusu yok ama ter kokusuna iyi bir cozum oldu benim icin.Bir de badecanlar, hepsimis hesaplarii var instada.Onunkini deneyecegim.
Benim de şöyle bir şey oldu. Çok bilindik bir markanın çok övülen bir roll onu gözeneklerimi tıkadı resmen tabaka oluşturdu orada. Ter dengemi bozdu. Bir ara hiç terlemedim onun yüzünden sonra da aşırı terleme olmaya başladı. Artık didik didik edip alıyorum korku oluştu. Teşekkür ediyorum. Bakayım onlara da.

Günaydın kızlar

Masalarımız yakın değil allahtan ama yanında oturan kişi farketmiyor mu bilmiyorum açıkçası çok rahatsız edici bir koku ve ofise girer girmez kokmaya başlıyor. Kabanlar falan aynı yere asılıyor sinecek diye korkuyorum da ama başka uyaracak kimse yok sanırım daha önce defalarca işte ben her gün duş alırım yaz kış deo kullanırım bak şu marka çok güzel tavsiye ederm falan dediğim de ay kışın da mı deodorant kullanıyorsun bana demişti 🤦🏼‍♀️ Genelde giydikleri zaten penye şeyler . Hava soğudu üşüyoruz ee klimalar açık bu sefer de koku daha çok yayılıyor içeriye . Kilolu da değil arkadaş ki ben kendim kilolu olmama rağmen dikkat ederm açıkçası . Öyle her şeyi de yemez sağlıklı besleniyor genelde. Ay bilmiyorum kendisi ua da yakınları rahatsız olmuyor sanırımz
Odaya parfum sıkın oda parfumleri oluyor ondan alın ay ter koktu burası kış tabi insan dahada terliyor imalarda bulun.Belki parfum kokuyu bastırır ben dayanamazdim herhalde kokuya hiç tahamulum yok.

Benim de kokuya hic tahammulum yok. Ama asla soyleyemem ter kokuyosun bakimina dikkat et vs. Sadece esime anneme falan soyleyebilirim herhalde.
Soyleyebilene helal olsun ne diyim, buyuk cesaret

C Cerez87 niye bana beğenmedim attın kız çerez? :KK51: :KK48:
Hayatında sadece 1 kere nasıl ter kokabilirsin 😅🤣
Hiç kalabalık bir yere gitmedin mi uzun yolculuk yapmadın mı yazın sabahtan akşama dolaşmadın mı tıklım tıklım otobüse binmedin mi düğünde çılgınca oynamadın mı
Atmasyon geldiği için beğenmedim bastım

Back