Kök hücre yöntemi ile hamilelik

Bende yumurta büyümede sorun olmadı yumurtada arttı embriyolarda oluştu .1 kere taze trabsfer oldum tutmadı.Dondurulmuş embriyolarım var orta kalite 3.gün donduruldu.Bende devam edebilcek hal kalmadı
merhaba bende yumurta büyüdü ve sayılarıda arttı özellikle 2.prpden sonra.Sadece 1 jere 4.gün taze transfer oldum o da tutmadı.3 tane dondurulmuş embriyom kaldı orta kalite.Ama bende devam etcek hal kalmadı maddi hem ruhen hem beden olarak.Ben transferdede çok zorlandım çok suniçtim herhaldeTransfer düşüncesi bile stres oluyorum .Dediğiniz gibi bekleme süreleride çok

malesef çok çok zor süreçler,
ben hiç transferi yaşamadım daha , eşim azospermi, biz daha hiç sperm bulamadık. ama rezerv azlığından ötürü toplatmam gerekiyor yine de.

belli dönemlerde psikolojik yıpranıyor ve ilerleyemiyor insan.
ama güçlenince, daha iyi hissedince o azim yeniden geliyor.
ruhunuzun da , vücudunuzun da dinlenme molası oluyor.

maddiyat olarak acıbademde çöktük resmen.
humatrope veriyor bülent hoca, ve o beni mahvetti. sabırla kullandım ama hem vücudumu şişirdi, hem ruhsal çökertti. o beklemeler , işten gelen aramalar o süreçte. her seferinde ağlardım.
sonrasında göztepe medikal parka geçtik, yumurta toplatmak için. hem beklemeler yok, hem de maddi açıdan çok daha iyi.

Allahım tüm bu emeklerimizi görür de hayırlısından evlatlar nasip eder hepimize inşallah.

Merhaba bişey sormak istiyorum bülent hoca yumurta büyümesi için bahsettiğiniz humotropeyi mi kullanıyor? Bu merional tarzı bir ilaç mıdır? Ve dozları neydi acaba her gün sabah akşam mı yoksa gün aşırı mı yapmanızı istedi?

Şunun için sordum yüksek doz ilaç kullanımının ileri yaş kadınlarda yumurtaya zarar verdiğini söylüyor bazı doktorlar. Bende bülent hocaya gitmeyi düşünüyorum bu yüzden soruyorum teşekkürler..

Merhaba kök hücre tedavisinin fiyatı neymiş acaba? Birde şunu merak ediyorum yumurta büyütme aşamasında hangi ilacı kullanmanızı istedi ve dozları yüksek miydi gün aşırı mı hergün mü kullandınız? Birde bülent hoca takviye olarak hangi folat asit takviyesini öneriyor acaba biliyor musunuz?

Merhaba yaptırdınız mı acaba kök hücre tedavisini fayda gördünüz mü?

Merhaba yaptırdınz mı acaba

Net bir fiyat almadım 22-23 gibi dedi belki çok az indirim olabilirmiş.Yumurta büyütmede ilk zamanlar merional humatrop golal-f kullandım her akşam 3 iğne oldum.Son günlerdede yumurta çatlamasın diye gündüz ekstra iğne adını hatırlamıyorum.Son günde çatlatma iğnesi bazen 4 tane bazen 2 tane aynı anda.2.prp den sonra merional fustimol ve humatrop kullandım her akşam 3 iğne yine

Çok değil mi bunlar aret kamarda yüksek doz iğnenin ileri yaş kadınlarda yumurtaya zarar vereceğini söylüyor bülent traşa gitmek istiyorum ama kafam karıştı

Çok değil mi bunlar aret kamarda yüksek doz iğnenin ileri yaş kadınlarda yumurtaya zarar vereceğini söylüyor bülent traşa gitmek istiyorum ama kafam karıştı
Bilemiyorum genelde bu ilaçları veriyor ben 4 kez toplama yaptım hepsinde bu miktarlar kullanıldı .Hiç daha az verilmedi

Bilemiyorum genelde bu ilaçları veriyor ben 4 kez toplama yaptım hepsinde bu miktarlar kullanıldı .Hiç daha az verilmedi
Merhaba,televizyonda pro.doktor Haşmet Mesut Özsoy adında bi doktor kök hücre tedavisi yapıyormuş,bu doktor hakkında bilgisi olan varmı?

Kök hücreden sonuç alabildinizmi?

Sonuç alabildinizmi?

Doktorunuz kim ve medikalpark in hangi hastanesi.

Ben de Aynur Hanım’a başlıyorum ön görüşme yaptık bana çok olumlu ve bilgili geldi. Ona çok güveniyorum. Arkadaşıö ikiz bebek sahibi oldu . Benim problemim kök hücre değil ama gidip bir ön görüşme yapıp tanışın derim. Instagramı var oradan da bakabilirsiniz sizin durumunuzda bir hastasını paylaşmıştı sanki . Umarım her şey istediğiniz gibi olur görünce yazmak istedim ben de siteye yeni üye oldum

teşekkür ederim.

Bence Aynur Ersahin icin yazılan her olumlu yorum kendisi ya da ekibi tarafından yazılmış yorumdur. “yeni üye” olup yapılan yorumlar çoğunlukla fake. Yorumlari okurken kişinin üyelik geçmişine de mutlaka bakın derim ki yanlış yönlendirmeye yönelik olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…