Kök hücre yöntemi ile hamilelik

Kök hücre ile pro hangi merkezde hangi doktora yaptırdınız

Habgi doktara ve hastaneye gidiyorsunuz teşhisiniz neydı

Tedavi sürecek izle ilgili olumlu bir gelişme varöı hangi doktora gitmiştiniz ?

Dönüşünüz için teşekkür ederim. Nasıl randevu alabiliriz kendisinden ? Sizin tedaviniz nasıl gidiyor ? Bir gelişme var mı kök hücre çom yeni olduğundaN bu tedaviyi deneyen daha once kimse ile görüşme şansım olmamıştı

Normaldehastaneyi arayip alabiliyirsunuz. Ben ablam vasitasi ile aldim. Oda doktor ve bulent beyin ogrencisiydi. Oturdugunuz yer de önemli.

Aslinda kisiden kisiye değişiyor. Once prp sonra sonuc alamazlar ise kok hücre yapiyorlar benim Yasim cok ileri oldugu icin ikisini birlikte istedim. Doktorunuz ile konuşun. Amh artmaz dediler kesinlikle arttı. Sonra yeniden dusmeye başladı. Kok hücre ilk aylar etkiliyor. 2. Aydan sonrada prp etkiliyor.
Aslinda kisiden kisiye değişiyor. Once prp sonra sonuc alamazlar ise kok hücre yapiyorlar benim Yasim cok ileri oldugu icin ikisini birlikte istedim. Doktorunuz ile konuşun. Amh artmaz dediler kesinlikle arttı. Sonra yeniden dusmeye başladı. Kok hücre ilk aylar etkiliyor. 2. Aydan sonrada prp etkiliyor. Ben suan 4. Toplamami yapacağım. Sonucu bildirim.

Üçte kaç embriyo yakaladın.

keşke son cümlenizi hayatımıza uygulayabilsem.gerçekten çok isterdim.

Bülent Traş ve Yiğit Hoca. Yumurta rezervim yok denecek kadar az.
Merhaba benim yaşım 47 .Bende Bülent traşta 2 kez prp yaptırdım.2.prp den sonra yumurta sayım arttı .Şu anda 3 tane 3.gün dondurulmuş 4 hücreli embriyom var.Ve son toplamada 2 tane embriyo 4.gün taze transfer yapıldı ama tutmadı 10.gün kanamayla sonlandı.Bugün kontrole gittim Yiğit hoca kök hücre önerdi ama tabi ki fiyat çok yüksek sonuç alınırmı alınmazmı o da belli drğilNe yapıcağımı bilmiyorum çok yoruldum bırakasım var.Sizin nasıl gidiyor tedaviniz

Merhaba, İki aydır yumurta çıkmadı ve adet olamıyorum. Hoca ilaç verdi. Havuzda embriyo sayım çok az ve kaliteleri iyi değil. Bana isterseniz transfer yapalım dediler ama bir taraftan korkuyorum tutmazsa ne yaparım diye. Adet olunca yumurta olmazsa hoca ile görüşüp diğer seçenekleri konuşacağım. Ama ne yapacağımı ben de bilmiyorum. Kök hücre konusunda aynı sizinle düşüncedeyim. Yine de insan küçükte olsa bir umut hep devam etmek istiyor işte. Kök hücre olan arkadaşlar biraz daha yazsa daha çok fikrimiz olurdu.

Yaşınız kaç acaba

Yaşınız benden genç .Ben düşünüyorum bütün bunlar çılgınlık gibi iğnelerden delik deşik oldum hala kollarım kan sulandırıcının yaptığı bezelerle dolu çok fazla ağrıyor.Eğer pozitif olsaydı transferim iğneleri en az 3 ay daha kullanıcaktım .Bilmiyorum çok karmakarışık durumdayım .Bana tüp bebeğe başlamadan önce kendi jinekoloğum hiç uğraşma çok hırpalanırsın demişti direk Kıbrısa git yumurta donasyonu yap dedi.Ama ben girdim bu yola ve dediği gibi insan gerçekten çok hırpalanıyor yoruluyor acı çekiyor .Ve çok fazla masraf

Maalesef ki öyle. Hem mali, hem psikolojik olarak yıpratıcı. Evlendikten sonra tanıştığım bir arkadaş var 53 yaşında. 45'ünde evlenmiş ve 49-50 yaşına kadar 7 kere transfer yapılmış. Yumurta sayı, kalite sorunu yok. Bir kaçı üç, çoğunluğu beşinci gün embriyoları hepsi. Çifter çifter koymuşlar. Ama tutmamış. Rahim o özelliğini kaybetmiş demişler. Kıbrıs'ta taşıyıcı anne kullanın demişler. Girmedim o olaya diyor. Eşinin çocuğu var o yüzden bir baskı hissetmemiştir ama kendi hala istiyor biliyorum. Hayat bu belli olmaz. Biraz dinlenmek ve kendini dinlememek en iyisi. Hep tren kaçtı, kaçıyor hissi ile hiçbir şey olmuyor üzülmekten başka.

Herşeyde bir hayır vardır diye düşünüyorum artık85000 tl para harcamışım sonuç kök hücre öneriliyor .Güç kalmadı hem maddi hem ruhen hem beden olarak.Allah hepimizin yardımcısı olsun

Herşeyde bir hayır vardır diye düşünüyorum artık85000 tl para harcamışım sonuç kök hücre öneriliyor .Güç kalmadı hem maddi hem ruhen hem beden olarak.Allah hepimizin yardımcısı olsun

Merhaba canım,

ben de Bülent tıraşta prp yaptırdım, malesef ben faydasını görmedim.
prp sonrası 3. ayda yumurta geliştiricilere başladık, 7.000tl ilaçlara ödedim, ama malesef büyümediler.
prp sonrası 4. ayda da aynı şekilde oldu. yine 7.000tl ve sonuç sıfır.
üstüne bir de 2000tl+2000tl takip için ödedim .
bülent tıraş serüvenim 24bin tl ye mal oldu ve sonuç yok.
çok yüksek doz ilaçlar bende iyi etki yapmadı.

Allahım doğru doktorda, doğru zamanda, doğru tedavide olmayı nasip etsin hepimize.
yıpratıcı tedaviler, maddi çok zorluyor,
ama beni acıbadem maslakta saatlerce muayene ve reçete için sıra beklemek te çok yıpratmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…