Kök hücre yöntemi ile hamilelik

keşke son cümlenizi hayatımıza uygulayabilsem.gerçekten çok isterdim.
Sonuna kadar okuduğumda yüzümde bir tebessüm belirdi. Kesinlikle katılıyorum. Hayatı Allah’ın sana vermedikleri var diye üzülüp , ağlayarak geçirmek bence de hata. Allah’ın cevap vermediği dua yok çünkü. Tüm bu arayışlar esnasında dualarımızı da yapalım bence. 42 yaşımda evlendim ben de. Evlendikten bir sene sonra doktorlara gittim. Önce Bahçeçi orda PRP de yaptırdım. Kesinlikle yumurta sayısı arttı ama kalite değişmedi. Embriyo oluyor ama yerleştirme işleminden sonra hamilelik olmuyor , yani ben de olmadı. Şimdi de Bülent hoca da hem kök hücre hem prp aynı anda yaptırdım. 30bin verdim. 2’nci adet de gittim 3 adet yumurta var. 1’i büyüdü diğer ikisi yavaş büyüyor. İlaçlar toplam 11bin tuttu bu arada 2450 ara bir ödeme daha yaptım. Havuz yöntemi yapalım dediler ve bana 100bin ‘lik bir ödeme çıkardılar toplam da 6-8 ay için. Kök hücre ve prp Den sonraki ilk tedavi sonrasında neler olur bilgi paylaşacağım. Bu arada kök hücre sonrası amh ve fsh gözle görülür bir değer yükselmesi oldu. Yine yaptırıp bir bakmak istiyorum değerler ne oldu diye. Herkese Allah gönlünce versin.

Merhaba sonuç alabildiniz mi

Bence zaman kıymetli ben bunu kırk yaşını geçmiş arkadaşlar için söylüyorum. Önceki yaşlardaki arkadaşlar için aynI şeyi söylemem ama bu iş çok uzun ve meşakkatli bir süreç. Hem sinirler güçlü olmalı hem de istek. Bir de bu duygular eşlerde aynı olmalı. Zorluğa beraber göğüs germek için. Ben kök hücre ve prp yi aynı anda yaptırdım. Üzerinden bir buçuk ay geçti ve bugün yumurta toplama işlemi oldu. Söyleyeceğim şu ki daha çok yumurta görüldüğü olmuştu şimdi 3 tane görüldü - 2’si olgunlaştı ama 1’i alındı. Yani her şey eskisi gibi oldu. Bir değişiklik olmadı benim için ama şunu da söylediler “bundan sonraki süreci de takip edelim ,değişik sonuçlar elde edebiliriz “ sonuç olarak “ümitsizlik yok, yola devam” arkadaşlar. Selametle

Merhaba kök hücreyi hangi merkezde yaptırdınız?

Merhaba kok hucrenin faydasini gorudnuzmu acaba

"buraya yazmak beni rahatlatıyor. belki yıllar sonrada olsa birine destek olur umudumda var." şu cümleniz beni cok etkiledi. Allah yardımcınız olsun inşallah saglıkla kavuşursunuz bebeginize.

herkese merhaba. Öncelikle herkese geçmiş olsun demek isterim. Kök hücre tedavisini düşünen kişiler sanırım benim gibi denemediği şey kalmayan bi umut diyen hanımlar oluyor. Ben de aynı şekilde çıktım yola. Önce prp sonra kök hücre. Kök hücre tedavimi bülent traş/yiğit hoca yaptı. Amh değerim çok azıcık değişti. Yumurta sayım da ve kalitesinde elle tutulur bir iyileşme olmadı. Türkiyedeki 20. Kök hücre hastasıydım. Sadece kökh tedavisi için 20 bin ödedik. Maddi imkanınız varsa deneyin. Keşke dememek için. Allahım nasip etmişse olacaktır elbette ama bazen yüce rabbim bir sebebe bağlıyor. Şifanın nerede olduğunu bilemiyoruz. Ama maddi gücünüz de yoksa üzülmeyin. Bence çok aman aman bir tedavi değil.

Tsk, bilginiz için bende bu konuyu arastiriyordum, birde tüpbebek merkezlerini. Siz tüpbebek yaptırdınız mi acaba

2 kez yaptım. Kök hücreden önce 2 embriyo oluştu tutmadı. Kökhücreden sonraki tüp bebek demesinde ise yumurta oluştu ama hiç embriyo oluşmadı. Kanaatimce kök hücre işe yaramayan vücudun geriye itip baskıladığı yumurtaları ortaya çıkarıyor. Belki de benimki başarısız olduğu için böyle düşünüyorum. Tabiki tıbbın bu konuda geldiği son nokta.

Bende maslak acibadem hastanesinde kokhucre ve prp oldum yigit hoca da sonuclari sizinlede paylasicam.baska bir kadin dogum doktoru bahcecide cok kızdı bana daha deneme asamasinda basarısı ispatlanmamis buyontemi nasil yaptırırsın .ya kist olusturursa yada farkli birzarari varsa diye.cok korkuttu beni.bilmiyorum
elimizden birsey gelmiyo dr.onerince elindekiler bu diyince birazda olsa faydasi olur düşüncesiyle kabul ediyoruz.
Rabbim emegimizi zayietmesin.insallah guzel sonuclar alırız hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin❤⚘

Merhaba bende cuma günü maslak acıbademdeydim,bende menepoz başlangıcı olduğu için ve yumurtalar az ve zayıf oldugu için prp ve kök hücre önermediler,3 yada 4 hap verdi doktor,önce ilaç tedavisi sonra gidisata göre bakılacak,bu bana mantıklı geldi,2 hafta önce izmirde haşmet mesut özsoya gittim direk kök hücre tedavisi dedi ve 83 bin lirada tedavisi masrafı vs bi ücret cikartti,ve olup olmayacaginin hicbir garantisi yok,benim aklima yatmadi ve bülent trasa gittim bu tadavi süreci daha mantıkli geldi,kök hücre tedavisi henüz deneme aşamasinda oldugu icin garantisi yok

Merhaba karından alınan yağ ile kök hücre tedavisine başladım ancak iki ay sonra kök hücreler etkisini gösterir dendi benimle aynı durumda olan varsa yardımcı olabilir mi

Nerede kime yaptırdınız işleminizi acaba, Allah gönlümüzdeki versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…