Kök hücre yöntemi ile hamilelik

Merhaba acaba perp ve kök hücreden sonra durumunuz nedir ise yaradimi acaba bende açık cikolata kisti ameliyatı oldum çok kararsizim

Merhaba ben de 45 yaşında evlendim yeni kök hücre tedavisine başladım İzmir'de . Sizin nasıl sonuçlandı en son umarım herşey yolunda gitmiştir Allah yardımcımız olsun

Merhaba karından alınan yağ ile kök hücre tedavisine başladım ancak iki ay sonra kök hücreler etkisini gösterir dendi benimle aynı durumda olan varsa yardımcı olabilir mi
Merhaba ben de 42 yasındayım. İzmir de ya da Antalya da kök hücre ve prp yaptırmak istiyorum. Son şansımız diye düşünüyorum. Araştırmalarıma göre İzmir de Prof. Dr Hasmet Mesut Ozsoy yapıyor. Bu konu da benimle de bilgi paylaşımı yaparsanız çok sevinirim. Umarım sizin içinde herşey yolunda gider. Teşekkürler

Merhaba ben öncesinde prp yaptırmıştım hiç faydası olmadı ama kök hücre yi iyi diye duydum İzmir'de yaptırdım bekliyorum inşallah olur diye ümit ediyorum yaşım 45 olmazsa yaştan dolayı olmaz ama yinede umudumu kaybetmek istemiyorum

merhabalar,

benim süreç hala devam ediyor. araya hastalıklar girdi yine ara verdik. (benim kok hücrem omirilikden alınmıştı. ) oluşan embiryolar dondurulmuş şeklinde bekliyor. polipler vardı onları aldılar histereskopi yaptılar sipral falan taktılar. çok kanamalarım var. 2 döngü sonrası gideceğim. sipral çıkacak yine film ve kontrol ne derlerse bu sefer yapıp bu dikkat edeceğim. hiç ağır bir şey kaldırmayıp temizlik yapmayacağım ve ilk 2 gün işe gitmeyeceğim. hatta otelde kalacağım. eve gelirsem yine aynı olur. abartmadan dikkat etmek gerekli. anlıyacağınız bendeki durum değişmedi ötelendi. onun için bilgi yazamadım.

Merhaba yaş kaç kök hücreden önce kaç folukul görünüyordu sonra kaç olsu embriyo faydasını gorudunuz mu spriral neden takıldı onu anlayamadım sizin sıkıntı ne çıktı histereskopi de peki çok sordum ama kusura bakmayin

Merhabalar, daha önce iki kere prp yaptırdım. İlkinden fayda gördüm ancak ikincisi etki etmedi. Bu yüzden kök hücre de yaptırdım iki ay önce. Yaklaşık dokuz aydır büyütecek büyüklükte yumurta bulamıyorduk. Kök hücre sonrası üç yumurta görüldü bu ay. İkisini büyüttük. Bir tane olgun yumurta çıktı ama döllenme olmadı. Yazdım ki insanların bir fikri olsun. Aylar sonra yumurta görmek güzel sonuç olumlu olmasa da.

Mrb benimde adet kanamaları azalmıştır tekrarlayan gebelik kayıplarımız var yapışıklık varmıs 3 kez histereskopi oldum her 2 ay arayla oldum ameliyatlar sprey takıldı ozaman güzel adet görüyordum.yapışıklık eskisine göre cok iyi açıldı fakat rahim tam 3gen gibi degil ama genişledi eski hali boru gibiydi düz yol gibiydi.gecen ay kök hücre oldum.fakat 3 gün regli oldum oda cok az bi şekilde .kök hücreyi bende rahim inceligi var kalıplaşmış için yapıldı sizce işe yarıyor mu kök hücre

Kök hücre ile hamile kalma yöntemi çıkmış. Bu yöntemi uygulayan varmi
Nasıl uygulanıyor, detay verir misiniz?

Bi dizi izlemiştim orphan Black adında, kök hücre yöntemi ile embrıyo olusturup farklı annelerden aynı genoma sahip bireyler olusmustu, aklıma o geldi bir anda

Merhaba! İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız bende aynı doktorda kök hücre oldum size ne için yapıldı

Merhaba! Sizden 20 bin mi alındı benden 3 katı fiyat alındı neden acaba

Anlamadığım aynı hastanede bende kök hücre oldum ve sizin ödediğiniz rakamın 3 katını ödedim sonuç suan sizde nedir

Özür dileyerek çok ileri yaş ne kadar? 47 yaşındayım ve kök hücre ve ikinci kez PRP yapılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…