- 29 Mayıs 2021
- 13.317
- 86.323
- 36
-
- Konu Sahibi Ebrulibayan
Vajinismusu çözmeden çocuk olmuş.Çok da boş bir hayatım yok. Tarım da ziraat mühendisiyim. 3 yaşında kızım var. 4 yıl o ezikliği yaşamışken bana göre en imkansız şeyi başarmışken bazı şeyler de farklı olabilir diye düşünüyorum.. belkide akışına bırakmak lazım dediğiniz gibi
Kocan bir hanzo ise geyşa olsan bile bir süre sonra Mahmut abi moduna geçersin, eşler arası saygı sevgi yoksa ne yapsan boş, haaa romantik, duygusal bir kocan vardır bak o adama taktik olur , zaten öyle adamın yanında ister istemez cilveli , işveli olursun, kadınların bu konuda kendilerini eksik görmelerine kızıyorum, erkek erkek gibi olsa zaten kadın çiçek açar yanında, eşim beni mutlu ettiğinde benden alımlısı benden cilvelisi yoktur , eşin sana çiçeklerle, güzel sözlerle geldiğinde kadın fıtratı otomatik olarak dişileşiyor zaten , önemli olan eşinizin size nasıl yaklaştığıdır...Merhaba canım hemcinsler. 4 yıllık evliyim ve vajinusmustum yeni yendim. Bi ilişkide cinsellik çok önemli. Eşimi avucumun içine almak istiyorum gözlerimin içine baksın istiyorum her dediğimi yapsın istiyorumfazla cilveli biri değilim. Sizce napabilirim? Çok cilveli olmak istiyorum. 7/24 beni düşünsün bana karşı çok ince olsun istiyorum. Aşkımızı daha da kuvvetlendirmek için neler yapmalıyım var mı öneriniz ?
Bunun cinsellikle hiç alakası yok. Sırf seks yaptınız diye kendinden geçecek adam 4 sene durmazdı zaten. Bu anlattıklarınızın hiç cinsellikle ilgisi yok. Siz 4 sene seks yapamadım diye kendinizi ezik hissetiniz de böyle bir dinamiğe girdiyseniz sorun sizde. Şimdi seks yaptınız diye kocanız bir anda Romeo falan olmayacak. Ayrıca konunuzun başında anlattığınız şeyler evliliğin ilk başında olur, cicim ayları deriz, 4 sene sonra kimse kimseyi 7/24 düşünmez. Bunlar doğal değil yani evlilik böyle bir şey değil. Siz şimdi seks yapabiliyorsanız keyfini sürün o kadar.Hayır iletişimimiz kopuk değil mutluyuz. Ama genel olarak onun sözü geçiyor onun dedikleri oluyor. Ben bunu 4 yıl boyunca ilişkiye giremediğim için olduğunu sanıyordum onun ezikliğini yaşıyordum. Şimdi yenmişim sağlıklı bir cinsel hayatımız olmaya başladı. Benimde lafım geçsin istiyorum
Tüm pozisyonlar mı? Emin misiniz?Dün gece tüm pozisyonları yaptık kremlede olsa
Dişil enerji hikaye, dişil enerjiyi tetikleyecek bir koca lazım. Kocada iş yoksa geyşa olsan ne yazar.
Taktik; içinden ne geliyorsa o, ilişki dinamiğinize göre değişir.
Çok doğru dediniz. Romantik değildir jest falan pek bilmez. Ben de bilsin isterim.Kocan bir hanzo ise geyşa olsan bile bir süre sonra Mahmut abi moduna geçersin, eşler arası saygı sevgi yoksa ne yapsan boş, haaa romantik, duygusal bir kocan vardır bak o adama taktik olur , zaten öyle adamın yanında ister istemez cilveli , işveli olursun, kadınların bu konuda kendilerini eksik görmelerine kızıyorum, erkek erkek gibi olsa zaten kadın çiçek açar yanında, eşim beni mutlu ettiğinde benden alımlısı benden cilvelisi yoktur , eşin sana çiçeklerle, güzel sözlerle geldiğinde kadın fıtratı otomatik olarak dişileşiyor zaten , önemli olan eşinizin size nasıl yaklaştığıdır...
Genel olarak dedim. Ama 5 -6 pozisyonu denedik. Mesela kucakta en korktuğum du oda olduTüm pozisyonlar mı? Emin misiniz?size okkalı bi tavsiye veriyorum Gizem Onay’ın cinsel eğitimlerine katılın. Bunu eşinizi avucunuzda tutmak için değil kendinizi ve seksi keşfetmek, zevk almak için yapın.
Offf hiç deme burası tam tivitir gibi olmuş linç tayfa hazırda bekliyor. Hani burası yardımlaşma uygulamasıydıSabah sabah bu ne coşku beyansın ortalık
Siz eşinizle ilk kez geçen ay beraber olabildiyseniz; 2021 de nasıl hamile kalıp, doğum yaptınız ?Cinselliğin çok önemli olduğunu düşünüyorum evlilikte ben bunun eksikliğini yıllarca yaşadım. Şimdi bunu halletmişken her şey daha iyi olsun istiyorum. Yoksa onu sınamam zaten 4 yıl bekledi adamcağız
Sözünüzün geçmemesi yani bir birey olarak değer görmemeniz eşinizin bir ayı olmasından ötürüdür, bir ayı ile evli iseniz geçmiş olsun ne yaparsan yap boş...Hayır iletişimimiz kopuk değil mutluyuz. Ama genel olarak onun sözü geçiyor onun dedikleri oluyor. Ben bunu 4 yıl boyunca ilişkiye giremediğim için olduğunu sanıyordum onun ezikliğini yaşıyordum. Şimdi yenmişim sağlıklı bir cinsel hayatımız olmaya başladı. Benimde lafım geçsin istiyorum
Eş mi arıyorsunuz köle mi?Merhaba canım hemcinsler. 4 yıllık evliyim ve vajinusmustum yeni yendim. Bi ilişkide cinsellik çok önemli. Eşimi avucumun içine almak istiyorum gözlerimin içine baksın istiyorum her dediğimi yapsın istiyorumfazla cilveli biri değilim. Sizce napabilirim? Çok cilveli olmak istiyorum. 7/24 beni düşünsün bana karşı çok ince olsun istiyorum. Aşkımızı daha da kuvvetlendirmek için neler yapmalıyım var mı öneriniz ?
Hep eşinizin dedikleri oluyorsa demek ki manipülatif biri. Bu huysa değişmez.İlişkimiz çok rutin normal. He mutlu değilim desem yalan olur mutluyum. Ama genelde eşimin dedikleri olur benimde sözüm geçsin istiyorum bazı yerlerde. Naz mı yapmak lazım libidomu yüksek tutmak lazım bunun için taktik istemiştim
Olabilir.Hep eşinizin dedikleri oluyorsa demek ki manipülatif biri. Bu huysa değişmez.
Romantik bi eş için tavsiye arıyorumEş mi arıyorsunuz köle mi?
Hiç bi oluru olmazSözünüzün geçmemesi yani bir birey olarak değer görmemeniz eşinizin bir ayı olmasından ötürüdür, bir ayı ile evli iseniz geçmiş olsun ne yaparsan yap boş...
Cinsellik önemli evet ama cinsellikle bir insanı kendinize bağlayamazsınız. Bağlasanız da kısa süreli olur. Siz cinsel hayatımızı nasıl daha keyifli hale getiririm, nasıl daha çok zevk alırım, eşimi daha fazla nasıl mutlu edebilirim diye sormadınız. Adamı nasıl avucumun içine alırım diye sordunuz. Cinselliği yaşamak ve keyif almak yerine bir amaç için kullanmak niyetindesiniz. Elinizde patlar.Cinselliğin çok önemli olduğunu düşünüyorum evlilikte ben bunun eksikliğini yıllarca yaşadım. Şimdi bunu halletmişken her şey daha iyi olsun istiyorum. Yoksa onu sınamam zaten 4 yıl bekledi adamcağız
Eşin içinden gelmiyorsa şu saatten sonra da olmaz tatlım zatenRomantik bi eş için tavsiye arıyorum
Bak bir tüyo vereyim, erkeklere çok fazla yüz vermemek lazım, öyle sürekli seviyorum aşığım dersen bir tarafı kalkar , kaçan kovalanırEşimde böyle düşündüğü için belki de ilişkimiz çok rutinleşti. Ben öyle istiyorum hep birbirimize sevdiğimizi söyleyim falan
Evet onu biri daha demişti. Bilmem ki belki ben çok fazla romantik olsun istiyorum. Belki de akışına bırakmam lazımBak bir tüyo vereyim, erkeklere çok fazla yüz vermemek lazım, öyle sürekli seviyorum aşığım dersen bir tarafı kalkar , kaçan kovalanır
Çok özür diliyorum 4 sene seks yapamadıysanız kızınız nasıl oldu?Çok da boş bir hayatım yok. Tarım da ziraat mühendisiyim. 3 yaşında kızım var. 4 yıl o ezikliği yaşamışken bana göre en imkansız şeyi başarmışken bazı şeyler de farklı olabilir diye düşünüyorum.. belkide akışına bırakmak lazım dediğiniz gibi