- 15 Ekim 2015
- 3.098
- 3.249
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayir hizmetcilik olur Asutaycan. Eger kadin kendi hazirliyor getiriyorsa o bir lutuftur. Ama kadindan istemesi cok cok ayip bir sey, karsidakine emir vermekten farki yok. Hani khasta olsa, "utfen kuvetimi hazirlar misin hic halim yok" vs gibi durumlar olsa oyle degil.Şimdi ben anlamadım bu yorum benim için mi yoksa diğer yorumlar için mi. Çünkü eşinden bir nargile hazırlamasını rica etmek hizmetçilik olmaz sanırım. Ki bu adam evde birçok işi yapıyorsa.
Valla aynen tamam insanlar eşittir ama suda bi gerçek ki erkeklerin düşünce yapısı dehısmez kadın çalışsa bile hizmet ister ki cogusu yapmaz bile . Valla ben olsam yapardım nolcak ben çalışmıyorum ama eşim bazen ev süpürür yemek yapmayı bilmıuotım diyo halbuki bilir ütü yapmayı bilir yapmaz illa ben yapcam bide evdeyim onun da etkisi var .. ama senin eşin gayet anlayışlı ki sen kızmana rağmen üstelemedi . Oooo kızıp hakaret edenler var sesini yükseltemeyen bayanlar var . Abarttın bence ve evi düzene koyan kadındır buda bi gerçek erkeklerin ruhunda yok bu . Yardım edenin kıymetini bilinDaha Allahtan ne istiyorsunuz , ütü yapmayı bırak ütünün fişini prizden çıkarma zahmetinde bulunmayan ne kocalar var .
Doğru söylüyorsunuz da bunu yapmak kolay mı sizce ?? Erkekler biraz yardım edıyosa ne ala ne guzle . Sizin gibiler böyle yazıyo sonra herşeyi kendisi yapan veya eşi daha az yardım edenler bunalıma giriyo eşinden soğuyor. Gerçekçi olmak lazım . Sizin dediğiniz erkek tipi nesli tükendi yada cok cok çöl as var . Bekarsınız sanırım evlen hele görecez seniHaklisiniz hem de sonuna kadar. Erkeklere ne kadar taviz verirseniz o kadar ustunuze gelirler, sadece erkekler de degil herkes. "Ev isi" geleneksel olarak kadin isi gorulur ama "ev gecindirme" de erkek. Sizin esiniz bir cok ev isini sizin yapmanizi bekleyerek zaten geleneksel bir insan oldugunu belli ediyor, ama o zaman "ev gecindirme" isini de yalniz yapacak.
Hayat musterek, hayat arkadasi herkes, baskasini bir omur boyu kendimize mahkum etmek icin evlenmiyoruz, tam aksine bizi mutlu edecek, yaninda iyi vakit gecirebilecegimiz birileri ile es olmamiz gerekir.
Siz yemek yapiyorsaniz, o da bulasik yikayacak, siz camasir asiyorsaniz o da toplayacak, askini dusunemiyorum bile. Sizi sonuna kadar destekliyorum, haklisiniz.
Nesi kötü ne güzel biseu . Erkekler toplum tarafından malesef hizmet edilmeli diye yetiştildi sinir oluyorum buna eşime anlatıyorum sürekli bısueler biraz yapıo ama gene de ona göre ben yapmalıyım. Yapanı bulunca değerini bilmek lazımIyıde sızın kı cok farklı bizim ki süpürge yapıyo sokagı hoş mu ?
Doğru söylüyorsunuz da bunu yapmak kolay mı sizce ?? Erkekler biraz yardım edıyosa ne ala ne guzle . Sizin gibiler böyle yazıyo sonra herşeyi kendisi yapan veya eşi daha az yardım edenler bunalıma giriyo eşinden soğuyor. Gerçekçi olmak lazım . Sizin dediğiniz erkek tipi nesli tükendi yada cok cok çöl as var . Bekarsınız sanırım evlen hele görecez seni
Cok ilgnc abin baya sesiz efendi biri ki yapıyo Erkekler kolay kolay yapmzKadınlara maskara oluyor gelın dıkılıyo basında o supuruyor.
Şiddet göruyo herhalde:)Cok ilgnc abin baya sesiz efendi biri ki yapıyo Erkekler kolay kolay yapmz
Evde yemek yok mesela her aksam dısarıda yerler yada bıze gelırler yemek yapmasını bılmıyormus öğretmemızı istedı öğretıyoruz ama sıkılmıs baya .Şimdi gelinler gelır burdan da saldırır bana e ama gercek kıskanmıyorum da yemek yok iş yapmak yok bu arada ev hanımı gelın .Abıme ıyı olmus degıl mı herkes boyle bır ese sahıp olsa keske rahatlık ne guzel ben de ısterım.Gercek ten bende ıstıyorum kıskanmadım ama yan gelıp yatıp iştem gelince her ışe kosan çamasır ,bulaşık,halı yıkama,supurge,yemek yapma acayıp guzel olur.Cok ilgnc abin baya sesiz efendi biri ki yapıyo Erkekler kolay kolay yapmz
Eee türk kadınları çok hor görülüyor. Şort giyer adamlar döver, sokağa çıkar kocası söver. Her yerde erkek şiddeti var. Abiniz eşine yardım etmiş çok mu? Onlar kendi aralarında halletmiş. Mesajınızda dediğiniz gibi kadın kadının düşmanı. Siz de ''erkeğe sokak mı süpürtülür?'' Diyerek kadın olan gelininizi bol bol gömmüşsünüz zaten. Bravo gelin hanıma hizmetçilik yapmak yerine kıymetini bildiriyor herkese. Ama yine de kadının düşmanı, hane içinden de kadın olarak çıkıyor böyle.Evde yemek yok mesela her aksam dısarıda yerler yada bıze gelırler yemek yapmasını bılmıyormus öğretmemızı istedı öğretıyoruz ama sıkılmıs baya .Şimdi gelinler gelır burdan da saldırır bana e ama gercek kıskanmıyorum da yemek yok iş yapmak yok bu arada ev hanımı gelın .Abıme ıyı olmus degıl mı herkes boyle bır ese sahıp olsa keske rahatlık ne guzel ben de ısterım.Gercek ten bende ıstıyorum kıskanmadım ama yan gelıp yatıp iştem gelince her ışe kosan çamasır ,bulaşık,halı yıkama,supurge,yemek yapma acayıp guzel olur.
Gelın oldugunuz ve görumce dusmanı oldugunuz ıcın tek tarflı bakıyorsunuz allah sızede boyle elını hıc bır seye surmeyen gelın getırsın :)nerdeyse degıl tebrık edıyorsunuz demek sızde boylesınız evınız de yemek pişmiyor her allhın gunu dısarda yer ve ev hanımı olup kocaları calıstırırsınız hanı esıtlık savunuyordunuz esıtlıgı ! Buldunuz ya farklı dusuncede bırını adam toplayıp gelırsınız olmadı anca dertlerımzle alay etmesını bılırsınız bırazdan coğalırsınız.Eee türk kadınları çok hor görülüyor. Şort giyer adamlar döver, sokağa çıkar kocası söver. Her yerde erkek şiddeti var. Abiniz eşine yardım etmiş çok mu? Onlar kendi aralarında halletmiş. Mesajınızda dediğiniz gibi kadın kadının düşmanı. Siz de ''erkeğe sokak mı süpürtülür?'' Diyerek kadın olan gelininizi bol bol gömmüşsünüz zaten. Bravo gelin hanıma hizmetçilik yapmak yerine kıymetini bildiriyor herkese. Ama yine de kadının düşmanı, hane içinden de kadın olarak çıkıyor böyle.
Yooo çocuğum var, çalışıyorum öğretmenim, eşimle birlikte temizlik yaparız, yemek yaparım, o çay koyar. Ve balkonu yıkar:) bahçede ektiği şeyler vardır sular, süpürür. Ben diyorum ki ''kadın kadının düşmanı'' diyorsunuz ya siz bunu yapıyorsunuz. Tutturmuşsunuz bir görümcesin, gelinsin, o, bu... kadın erkek kendine kıymet vermeli. Eşker birbirine yardım etmeli. Hayat müşterek. Kadınlar hizmet için yaratılmadı. Ne mutlu abinize ve eşine.Gelın oldugunuz ve görumce dusmanı oldugunuz ıcın tek tarflı bakıyorsunuz allah sızede boyle elını hıc bır seye surmeyen gelın getırsın :)nerdeyse degıl tebrık edıyorsunuz demek sızde boylesınız evınız de yemek pişmiyor her allhın gunu dısarda yer ve ev hanımı olup kocaları calıstırırsınız hanı esıtlık savunuyordunuz esıtlıgı !
Kadın ıs yapmıyor dıyorum sız anlamak ıstedıgınız gıbı anlıyorsunuz esıtlık nerde ? Hala görumce dusmanlıgı var hala .Yooo çocuğum var, çalışıyorum öğretmenim, eşimle birlikte temizlik yaparız, yemek yaparım, o çay koyar. Ve balkonu yıkar:) bahçede ektiği şeyler vardır sular, süpürür. Ben diyorum ki ''kadın kadının düşmanı'' diyorsunuz ya siz bunu yapıyorsunuz. Tutturmuşsunuz bir görümcesin, gelinsin, o, bu... kadın erkek kendine kıymet vermeli. Eşker birbirine yardım etmeli. Hayat müşterek. Kadınlar hizmet için yaratılmadı. Ne mutlu abinize ve eşine.
Size ne? size neden dert oldu abinizin keyfi? Onlar bir düzen tutturmuş. Nedir bu kin? Abiniz de fazladan çalışıversin yahu. Şu yüz yıl olmuş derde bak. ''Abimin karısı ev işi yapmıyor'' bu kadınların dar vizyonu beni kahrediyor. Aile içi didişmeler, başkalarının hanesine göz süzmeler... eğitim şart.Kadın ıs yapmıyor dıyorum sız anlamak ıstedıgınız gıbı anlıyorsunuz esıtlık nerde ?
Hanı hayat müşterektı işine gelmedıgın de böyle konus ne demek banane bu konu acıldıysa yorumumu da yaparım.Oh kadın yan gelıp yatınca ıyı erkek yatınca kötu mü .Eğitim şart .Size ne? size neden dert oldu abinizin keyfi? Onlar bir düzen tutturmuş. Nedir bu kin? Abiniz de fazladan çalışıversin yahu. Şu yüz yıl olmuş derde bak. ''Abimin karısı ev işi yapmıyor'' bu kadınların dar vizyonu beni kahrediyor. Aile içi didişmeler, başkalarının hanesine göz süzmeler... eğitim şart.
Allah gelininize, kadın akrabalarınıza, kızınıza sabırlar versin.Hanı hayat müşterektı işine gelmedıgın de böyle konus ne demek banane bu konu acıldıysa yorumumu da yaparım.Oh kadın yan gelıp yatınca ıyı erkek yatınca kötu mü .Eğitim şart .