Kocasna ok ak olanlar kulb:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben daha 3,5 aylık evliyim ve kocacımı çooookk seviyorum. Rabbim herkesin mutluluğunu daim etsin

aşk nedensizdir zaten nedenini olmadan aşık olursun.Allah herkese böyle bir aşk nasip etsi

nişanlıyım daha kocam olmadı....ben onu yerim....

kocama aşığımm..

hemde nasıl...

onu anlatmak mümkün mü hayııır...

Bende kocamı çok ama çok seviyorum.Bana soruyolar ne var bu kadar sevecek ne yapim o benim herşeyim

bu topik çok güzel ya kızlar, insanı acayip mutlu ediyo, burdakileri okuyunca insan sanıyoki dünyada bütün evlilikler mutlu, bütün çiftler aşık,her sabah bu topiği okuyup güne başlamak lazım kaydirigubbakcemile2

ben ben bende varım koçişime aşıklardaaaa .. .

laelaelaelaelae

bu topik çok güzel ya kızlar, insanı acayip mutlu ediyo, burdakileri okuyunca insan sanıyoki dünyada bütün evlilikler mutlu, bütün çiftler aşık,her sabah bu topiği okuyup güne başlamak lazım kaydirigubbakcemile2
Haklısın canım ya valla keşke evlılıgı kotu gıden kımse olmasa herkes cok mutlu olsa sonsuza kadar bırbırıne sadık eşler ve tükenmemiş saygı ile örülü evlilikler ve tabii ki bu sevgi saygı ortamındA yetişmiş büyümüş çocuklar...
onlar da ılerde bunları ornek alarak bı yuva kursalar... ve nesıller boyu boyle gıtse dunya duzelır yaaa:kedi:

adam gibi adam olduğu için seviyorum...

yoksa öyle pek romantik, heyecanlı, hayalperest değildir...

Bir kez bile yanıltmadı, inşallah yanıltmaz :nazar:

bende varım

çok seviyorum kocişimi

sadık, dürüst olması beni sevmesi

herşeyini seviyorum AŞIĞIM opuyorumnanaktan

ben onu seviyorum hemde çok seviyorum beni mutlu etmek için elinden geleni yapan vazgeçilmezim o benim, uyurken bakmaya doyamadığım esmer meleğim biricik kocacım iyiki varsın

hemde oğluşumun babası opuyorumnanaktan

koca sevilmezmi hiççç:asigim::asigim:
:delphin:
hem koca değil goncaa.sopuyorumnanaktan
:1rolleyes:

bende biricik eşimi çooooooooooooookkk seviyorum :asigim:heryerde söylemek istemiyorumm ama yazmak istedim:nazar:Allah herkesin gönlüne göre bi eş nasip etsin inşallah:Saruboceq:

bende kocama aşık olanlardanım...gözlerimin içine bakar hep...aşkımızın üç tane güzel meyvesi var...allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın...:asigim::nazar:

ne güzel bı başlık allah ayrımasınn :)

aminnnnnnnnnnnnnnn

darısı tüm bekarların başına

Back