kocasının yanında gururunu mu kırdım ?

ha tam ortaokulun kendini güzel ve popüler sanan ergen kafalı kız grubuyla karşılaşmışsın :KK14:
tanım yapmak için çok kastım :KK53:
biz ortaokuldayken bile yapmıyorduk bunları
güzel gördükleri çarpıcı gördükleri birine kendilerince tepki verip rahatlıyorlar

tanım çok iyiymiş :) kafaları öyle olabilir ama görüntüde hiç ergenimsi hava yoktu ya :) öyle olsa hiç takmaz geçerdim sanıyorum. boyları öyle uzun değildi hafif basık ama olgun duruyorlardı biraz. gerçi yeni nesil biraz hormonlu gibi. kızkardeşim de ergendir ama yanyana gelsek benden büyük durur :)

ayrıca farketmemişim ama ben de kızları bayağı kesmişim heralde :) ama içimden kötülük geçirmemiştim valla

Geçen gün arkadaşımla sohbet ederek yuruyoruz arkamızda da iki kız var lise öğrencisi tam yanımdan geçerken bana bakıp miyavladi bi tanesi :KK70: bildiğin kedi gibi

Benim tip de konuşma tarzı da Arzum Onan i andırıyor kız demek ki o tarzi kediye benzetti miyavlama gereği duydu :KK70:

Valla bişi diyemedim sonuçta karşımdaki iki öğrenci güldüm geçtim

Valla sende haklısın ama onada yazık olms zaten evlilk zor ufak tefek seyler öyle sorun oluyo ki bazen...

Çok da iyi yapmışsınız. Herkes haddini bilecek, konuşmadan önce düşünecek.

Benzerini ben de yaşamıştım birkaç sene önce. Eşimle ayakkabı bakıyorduk, bir çift daha vardı aynı anda ayakkabıya uzandık erkek olan da bana uzattı ayakkabıyı, ben de konuşmadım bile başımla selam verip gülümsedim.

Saniyesi geçmeden kız olan mağazayı ayağa kaldırdı.
-Sen neden ayakkabıyı uzattın, o kadın sana neden gülümsedi? Neden selam verdi? Seni ayartmaya mı çalıştı? Senin yabancı merakın vardı zaten (eşim yabancı olduğu için ortak konuştuğumuz dil ingilizce, yabancı sanmış beni de), o kadın da sana yüz verdi gülümseyerek!!

O anda yaşadığım duyguyu anlatamam. Aklımdan çok şey geçti. Sakin kalmaya çalışarak:

-Hanımefendi, ben evliyim ama dünyadaki diğer kadınları arıyorum şimdi eşinizi sizin tabirinizle ayartmak için sıraya geçecekler. Tek erkek sizin eşiniz kalmış, haberiniz yok muydu? dedim.

Kadın şok oldu, Türkçe konuşmamı beklemiyordu diye düşünüyorum. Sonra ben öyle demek istemedim, özür dilerim falan dedi.
Ben de: Ben özrünüzü kabul etsem ne olacak, sizin karakterinizdeki problem benden dilediğiniz özürle geçmeyecek dedim.

Mağazadan çıktım birkaç adım sonra elim ayağım boşaldı. Sinirden o kadar çok sıkmışım kendimi. Hala düşündükçe tüylerim ürperiyor. O yüzden böyle kadınlar hak ediyor, hiç kendinizi suçlamayın.
Ay süper cevap vermişsin bayıldım :)) o da mağazayı niye ayağa kaldırıyor çıkınca mağazadan söylesin kocasına ayıp yanii

tanım çok iyiymiş :) kafaları öyle olabilir ama görüntüde hiç ergenimsi hava yoktu ya :) öyle olsa hiç takmaz geçerdim sanıyorum. boyları öyle uzun değildi hafif basık ama olgun duruyorlardı biraz. gerçi yeni nesil biraz hormonlu gibi. kızkardeşim de ergendir ama yanyana gelsek benden büyük durur :)

ayrıca farketmemişim ama ben de kızları bayağı kesmişim heralde :) ama içimden kötülük geçirmemiştim valla
yok yani kendileri ergen değilse bile kafa ergen o manada demek istedim :)

Başkasından dinleyince mesela çok hoşuma gidiyor .
senin yaptığın şey örneğin hatta yetmiyor bile keşke fazlasını yapsaymis diye okuyorum

Ama ne bileyim kocası kadının kolunu çekti ya böyle ondan sonra üzüldüm evde döver mi ne yapar bir de benim böyle duymazdan gelme huyum yok o korkutuyor beni biraz
bi şey anlatayim

Bir kere eski sevgilimle yemeğe gitmistik üst katta aile salonu varmış oraya çıktık

Bir grup kız oturuyor 5-6 kişi biz üniversitede okuyoDuk o zaman onlar da o şehirdeki universitedeler heralde aynı yas grubuyuz çünkü

sevgilim benden önce çıktı
Kızların baktığını gördüm ama onemsemedim öyle kiskanclik huyum yoktur

kızların önündeki masaya oturduk
ben kızlara sırtım dönük olacak sekilde geçtim tam oturuyodum arkamdaki kız arkadaşlarına Ayy benim karşımda oturacak dedi sevgilim için

Döndüm kıza bi bakış attım kız hemen sustu önüne baktı Arkadaşları da sustu duymayacagimi sandı heralde

Sevgilime dedim ki yer değiştirelim de şu karaktersizin hevesi kursaginda kalsın

Kız hiç bir şey diyemiyor tabi
utanmiyor musun sen terbiyesiz dedim
Hatta kendimi ne sandiysam bi sana bak bi bana bak benim yanımdaki sana bakar mi dedim

ay neler neler dedim kız ağladı sonra kalktilar

Şimdi düşünüyorum baktiysak baktık sanane dese arkadaslariyla üstüme yuruse dayagimi yiyip oturcam =D
veya arkadaslarinin yanında öyle yersiz bi espri yapmıştır acaba çok mu üstüne gittim diye zaman zaman aklıma gelir

yorumlar rahatlattı ama beni =) bir musibet bin nasihattan iyidir

İlk anlattığınız olayda kesinlikle haklısınız.

Ama bu mesajda anlattığınız olaya göre siz de hikayedeki kadının aynısısınız.

Yani vicdan azabı duymanız normal.

Hatta kendimi ne sandiysam bi sana bak bi bana bak benim yanımdaki sana bakar mi dedim

Sevgilime dedim ki yer değiştirelim de şu karaktersizin hevesi kursaginda kalsın

Ya yanındaki insan dünyada kalan son kişiymiş gibi davranmayan biri olun, ya da öyle davranan biri olun. Hikayedeki sıfatınıza göre karakter değiştiren biri olmayın.

bence yapilmasa da olur bir hareketmis,kadin apacik sekilde size direkt bisey dememis ki,eger dogru bisey yaptiginizi düsünseydiniz burda onaylanmak istemezdiniz. . . ve vicdan azabi cekmezdiniz.

yalnız kadın da nasıl hemen geri vites yapmış :KK53: demek öyle bir şey dememiş ha
böyle milletin arkasından sallayıp da yüzüne gelince moraran tiplere gıcık oluyorum iyi yapmışsınız

Valla bence iyi yapmışsın.Ne bileyim kendimi senin yerine koydumda ne demek yani bu kadında sana niye baktı ve filan,yedik sanki.O yüzden bence ağzından çıkanı kulağı duymayan insanlar için çok yerinde bi karşılık olmuş.Hiç canını sıkma valla.

Çok yerinde bir hareket.
Hatta kendime örnek aldım, başıma gelirse uygulayacağım.
Şu hemcinslerimin, kendileri dışındaki diğer tüm canlılara 'evlerinde kaşıkçı elmasıyla yaşıyorlar', onlar dışında herkes arsız gibi olan tavırları, beni çileden çıkarıyor.
Anladık arkadaş, o adam senin kocan.
İyi de bundan bize ne yahu, zaten gözümüz yok ki!

Haklisin bence.. vicdan azabi cekmene gerek .. boylesi kadinlarin soyu ne zmn tukenecek cok merak ediyorum.. benim basimada geldi bu tarz bir olay dakka bir gol kadinin kocasi sira bekliyor bende arkasindayim.. arkami bir dondum kadinin biri bana disardan ters ters bakiyor noluyor dedim ya icimden.. ondan sonra olayi caktim tabikide.. kadin bebegini arabada birakip subeye girdi hem beni dikizliyor hem bana ters ters bakiyor hemde kocasinin koluna giriyor.. yetmiyormus gibi birde suratini asti .. kocasida kadina noldu birseymi var dedi.. agzimi acmadim sadece guldum gectim..:KK70:

X