kocasindan habersiz izinsiz herşeyi kafasina göre yaşayan Kadınlar!!!

Sınırını eşine değil kendine göre koyarsın hiç tanımadığım adamların arabasına da bindim eşimi aldatmadım bitti benim için

Aklı sadece belden aşağıya çalışan erkekler olduğu gibi kadınlar da var işte. Hayır, ne oluyor ki bir kadınla bir erkek yanyana olunca, konuşunca? İç vicdanmış, nasıl olsa kocam görmez rahatlığıymış. Cidden bu neyin kafası ya? Ben sizin gibi kadından da erkekten de korkar, itinayla kaçınırım açıkçası. Kadınla erkeğe birey değil de cinsel gözle bakandan çıkıyor ne çıkarsa zaten. Elalemin kadınlarına burada laf altından iftira atacağınıza kendinize bakın. Normal olmayan sizsiniz.

Aklıma geçen okuduğum bir haber geldi Dubaide sanırım (yeri tam hatırlayamadım)
Adamın kızı denizde boğuluyor, 2 cankurtaran geliyor, adam izin vermiyor, kızım kendisine dokunulmasındansa ölmeyi yeğler diyor. Neyse bu iki adam geç de olsa kıza ulaşıyorlar ancak maalesef kızı kurtaramıyorlar. Baba yargılanacak diyordu haberde.

Konu sahibi, siz de dolmuşta ayaktayken eğer bir kaza olsaydı ve size ya da bebeğinize bir zarar gelseydi, bence eşiniz yargılanmayı sonuna kadar hakederdi. Bunu sadece kıskanmak olarak niteleyemezsiniz. Hamilelerin bazı haklarının olmasının bir sebebi var, sadece rahat etsinler diye değil.

Iste iç vicdanı olmayan bir kadın daha.bunlari sana dış vicdanin yazdırdı değil mi?

siz zaten kendinizi haklı ve vicdanlı görüyorsunuz.bu konuyu da sizi haklı bulanlarla tenkit yapıp rahatlamak için açtınız. Hiç öyle ayy ben böyle hata mı yapıyorum acaba gibi laflarla salağa yatmayınız. Gayet de sizin davranmadığınız gibi,davranan kadınları vicdansız buluyorsunuz.

Kocanız kafayı cinsellikle bozmuş. Kadın ve erkeğin yanyana oturması bile onun için bunu ifade ediyor. Tabi kendinden biliyordur işi. Siz de bu durumu evlilik birliği falan diye aklamaya, normalleştirmeye çalışıyorsunuz. Ama normal insanlar birbirlerini cinsiyetten öte insan olarak görebiliyor.

Bu arada bende iç vicdan gaz yapıyor tercih etmiyorum. O yüzden herhal ,otobüslerde falan adamların yanına oturabiliyorum. Aydınlandım

Iste iç vicdanı olmayan bir kadın daha.bunlari sana dış vicdanin yazdırdı değil mi?

Bu konu sahibine göre bende dış vicdan da yoktur, direkt vicdansızımdır hatta. Dişarıda zilyon tane adamla konuşurum, toplu taşımada kimbilir kaç adamın yanına oturmuşluğum var. Vicdanın da iç ve dış olarak ayrıldığını burda gördüm. :) Ben sadece içimizde var sanıyordum da...:)

kadınlar böyle düşünüyorsa erkekler neler düşünür. bir kez daha utandım böyle başlığı bir kadının açmasından. kadın erkek kavramı sadece cinsel olarak düşünülmesinden. siz misiniz ehli beyt müslüman? aldatmayan? adamın arabasına binmeyerek,erkeklerle konuşmayarak neyden korkuyosunuz. konuşursanız yakınlaşmaktan mı? bencede konuşmayın erkeklerle çünkü belliki aklınız fesatlığa çalışıyor sadece

Şimdi işten çıkmışım o gün arabam yok ; "erkek" iş arkadaşım gel bırakayım derse bende dur kocamı arayayım mı diyim? Art niyetli değilse binerim, ki aynı şekilde bende herkesi bırakırım.
Genelde de ortak karar alırız, birbirimize danışırız ama gün içinde zırt pırt önemli değilse onu yapayım mı buna izin verir misin diyalogu olmaz.

İnşallah benim çevremdeki kadınlar da mahalledeki teyzeler de sizin gibi düşünmüyordur. Hamileliğimde de öncesinde de sonrasında da iş arkadaşlarım beni evime çok kez bıraktı bir gün olsun eşimi arayıp yüksek müsaadenle gidebilir miyim demedim. Eğer konusu geçerse bugün beni " x" kişisi bıraktı demişimdir. Eşim de iş yerindeki bayan arkadaşlarını bırakır arada bana sormaz. İlginç bir fesatlık...

ben anlamadım hamile kadın erkeklerle konuşunca kocası görmediği için vicdan yapmaz.

arabasına binmeyip konuşmazsa vicdanlı.

kusura bakmayın da o adamlar mı gebe bırakıyor kadınları ! ??? her konuşandan gebe mi kalınıyor.
Allah ıslah etsin sizi.

kafanız iyi mi?
havalar epey sıcak güneş geçmiş güneş . i

bence şu halinizle vicdandan falan bahsetmeyin. zaten vicdan da içler dışlar diye ikiye ayrılmaz. ama vicdan nedir diye çok merak ediyorsan. bak şimdi sana otobüste hamilesin diye yer vermişler ya işte o adam vicdan sahibi. sen değilsinnnnnnn !!!!

hasta bir kocan var elinde olsa seni çalıştırmaz eve kapatır ama para tatlı geliyor tabi, böyle bir yakınım vardı kadın boşandı , öğretmendi kadın, erkek öğretmenlerle konuşunca kocası kızıyordu , kadında demiş ben boyumdan büyük oğlanları okutuyorum onlara niye birşey demiyorsun tabi para tatlı geliyor dimi demiş , kocası birşey diyememiş sonra dayanamadı boşandı, karaktersiz bu adamlar dengesiz aldanma beni kıskanıyo gözü gibi bakıyo falan diye gerçi hoşuna bile gidiyor bu durum sen de normal değilsin malesef.

Bu arada hamileyken ayakta kalmamanız erkeklerin yanına oturmadan rahatça yolculuk etmeniz için o çok ERKEK kocanız bir zahmet araba alsaydı. Aynı araçta yolculuk etmeyin. Gözünden sakınıyormuş. Canım senin koca bildiğin sapık.

Şahsi arabanız var sanırım yoksa illa ki toplu taşıma kullanılıyor, hiç dışarıya çıkmadan evde bile öldürülebiliriz yani
Yok şahsi arabamız yok ama ben kendimce temkinli davranıyorum mesala tek yolcu ben isem asla dolmuşa binmem.Belediye otobüslerini tercih ediyorum diğerlerinden daha güvenli ve kalabalık diye

Benım adıma kocam karar verecekse benım beynım yerıne esımınkını nakıl edelim.. Bir erkekle muhatap olmak iffetsizlik değil.. Baska maksatlarla çarpık ilişkiler kurulmadığı surece kadın-erkek ilişkileri çok normal.Kocanızın çizgileri nefes alma, oturma, konuşma modundaysa burda bi yanlışlık var bence..Bunu gizleme gafletinde bulunmak ayrı yanlışlık.Ben erkeğin arabasına bindiğim için yada bir erkekle sohbet ettiğim için keza erkek kişisi içinde aynı sey geçerli suçlu sayılmamalı!

Konuya neresinden nasıl baktığınızı tam çözemedim anladığım kadarıyla cevap vermeye calıstım.

Canım sen bizim vicadanlarımızı sorgulamayı boşver.Senin kocada vicdan namına hiç bir şey yok.
zihniyetide kötü emin ol.Dikkat et ona,çünkü sana bu şekilde davranmasının tek sebebi diğer kadınlara ki bun kadınlar hamile bile olsa farklı ve kötü niyetli bakıyor olmasından kaynaklı.Bu zihniyet çoluk çocuğa da bakar.
Kendine dikkat et.Allah'a emanet ol.Gerçekten ihtiyacın var.

Bu zihniyetteki adamdan ayrıldığım için kendimle bi kez daha gurur duydum.. ben de o zamanlar acaba o mu anormal ben mi niye düşünüyodum ister istemez.. insanı da kendilerine benzetiyolar zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…