Iste iç vicdanı olmayan bir kadın daha.bunlari sana dış vicdanin yazdırdı değil mi?Aklı sadece belden aşağıya çalışan erkekler olduğu gibi kadınlar da var işte. Hayır, ne oluyor ki bir kadınla bir erkek yanyana olunca, konuşunca? İç vicdanmış, nasıl olsa kocam görmez rahatlığıymış. Cidden bu neyin kafası ya? Ben sizin gibi kadından da erkekten de korkar, itinayla kaçınırım açıkçası. Kadınla erkeğe birey değil de cinsel gözle bakandan çıkıyor ne çıkarsa zaten. Elalemin kadınlarına burada laf altından iftira atacağınıza kendinize bakın. Normal olmayan sizsiniz.
Iste iç vicdanı olmayan bir kadın daha.bunlari sana dış vicdanin yazdırdı değil mi?
Konu sahibine göre iç vicdan denilen bi olgu var. E bunun içi var ise dışı da vardır dedim bendeVicdan da mi icler dislar diye ikiye ayriliyomus, bilmiyorum ogrendigim iyi oldu
Yok şahsi arabamız yok ama ben kendimce temkinli davranıyorum mesala tek yolcu ben isem asla dolmuşa binmem.Belediye otobüslerini tercih ediyorum diğerlerinden daha güvenli ve kalabalık diyeŞahsi arabanız var sanırım yoksa illa ki toplu taşıma kullanılıyor, hiç dışarıya çıkmadan evde bile öldürülebiliriz yani
yorumlariniz için teşekkür ederim . konuyu imla eksik yada düzgün bi şekilde yazmamiş olabilirm kusuruma bakmayın...
izinsiz bişey yapınca eşim küplere biniyor niye sölemedin diye.. ama bi yere giderken haber veririm mesela geçenlerde dolmuşta adam benim yanima cuk oturdu. eşim kaytaydi oturtturma der.. adam oturuyor ben napayım kalk mı diycem yani.
bide hamileyim düşün . adam yalniz oturuyo eşime bakiyorum olmaza oturma diye kaş kaldiriyor bana. dolmuş söforu bagiriyor hamilesin otur deyince eşim duymazlıktan geldi yinede oturttumadi oraya.. otursaydim kavga edecektik...
bana ne tembihler etti bile. benden habersiz izinsiz bişey yapma.. işyerindeki adamlarla konuşma. tandiğin dahil olsada arabasina binme. vs tuhaf hissediyorum diyor. ben bişey yapmıyorum adamlarla iş için konuşuyom deyince tmm ona bişey demiyorum diyor muhabbet yapmıycakmişim okadar.. bende sasiriyorum evli kadinlar işyerindeki adamlarla çook rahat konuşabiliyor. eşim izin vermiyor işte.
sizden sadece yorum istedim.. acaba kocalarin sana davranişi nasıl vicdanlariniz nasıl diye.. teşekkür ederim:)