kocasindan habersiz izinsiz herşeyi kafasina göre yaşayan Kadınlar!!!

Çok merak ettim kolayı içmek için nasıl izin alıyordu
Size de tuhaf geldi değil mi ? Yani o derece her şeye izin alan bir tip oldu kuzenim çok saçma. Hayatım kola içmek istiyorum ama bugün içebilir miyim gibi mesela

En sinir olduğum şey
Evlenene kadar sen bi hiç miydin yani
Karakterin bile yok evlendiğin kişi şekillendirsin mi istiyosun

Bilmem eşim benim her dediğimi yapsa saygım azalır
Arada kendi de fikir ya da yöntem sunmalı

Neyse zaten bizim ikimizde iç vicdansız grubundanız konuya göre yorumlarsam

Size de tuhaf geldi değil mi ? Yani o derece her şeye izin alan bir tip oldu kuzenim çok saçma. Hayatım kola içmek istiyorum ama bugün içebilir miyim gibi mesela
Bir yuduma izin var mı diyo o da
Bilmem çocuklara kola verilmemeli ya da kısıtlanmalı da yetişkin kendi ayarlayabilir sanıyordum

İşin şaka kısmı ben işe giderken ya da dışarıda bir yere gideceksem yada birisinin arabasına bineceksem haber veririm.sebep kesinlikle güvenmeme değil.Allah korusun kaza olur bela olur tecavüzcüsü sapığı hele özgecan olayını biliyorsunuzdur.emniyette olduğumu hissettirmek için ararım izin amaçlı değil

Aynen öyle doğru söylüyorsunuz.
En tahammül edemediğim durum benim de onlar öyle yaptıkça sinir oluyorum fazlaca.
Maalesef var ama böyleleri.

Babamın bi sözü vardır anneme

Bir ordu erkeğin içinde gözüm kapalı güvenirim sana der

Annem yıllardır ticaretle uğraştı hep erkeklerin içinde erkek gibiydi

Bu işler kişilik ve güven ile alakalı

çok şükür bende bana güvenen bi eşe sahibim

Anlatmak istediğin şeyi iyi örneklerle anlatamamışsın canım bi daha dene :)

Hiç bir zaman oturup böyle şeyler düşünmedim çünkü kimsenin hayatı,kimin arabasına binmiş,kocasından izin almış mı?,hiii bu kadın kötü kadın anaam anaam demedim çünkü kimseniiiin hayatı beni bağ-laaaa-maaaz Rabbim görür ve işitir ve sonsuz adalet sahibi odur siz bırakın böyle kadınlara kafa yormayı kendi yaşantınıza bakın.

Oncelikle kocam bilmez gormez diye bisey yoktur bana göre .
Bana ters gelen zaten kocamada ters gelir.
Onun onaylamiyacgi biseyi asla yapmam .
Tanidik vs kimsenin arabasina binmem ben kasiliriim sevmem oyle seyleri misal vereyim.
Bazen yeri geldi esimin isi oldu biyere gideck oldum abim o tarafa gidiyor dedi bikere bindim abisinin arabasina cok kasildim.
Esim yokkken bi yabanciyla yalnz kalmayi pek sevmem kim olursa olsun anne babalar haric tabi.
Ikinci kez oldu esim abim braksin isim var dedi gitmedim esimin isinin btmesini bekledim sevmiyorum cunku oyle seyleri pek.
Insan yaparsa kendni kandirir hersey karsilikli

-"İnsan"larla
(unuttuysanız hatırlatayım erkekler de insan) muhabbet etmekten utanıp ortamdan kaçmak, ortamın gerektirdiği sosyal ilişkiyi (iş arkadaşlığı, okul arkadaşlığı, komşuluk, müşteri-çalışan vs.) kuracak beceriyi göstermekten aciz olmak sosyal fobi olmak üzere bi çok psikolojik rahatsızlığa işaret eder.

Bu ilişkileri kurmak için "izin" almaya ihtiyacınız olduğunu düşünmeniz ise sorunun çok daha derin olduğunu gösterir.

İnsanların kendi düşüncelerine uygun hareket etmesini kafasına göre yaşamak olarak adlandırıp bunu da bir problem yaratma vesilesi olarak görmeniz sizin kendinize yetemeyen, yönlendirmeler olmadan hayatını devam ettiremeyen bi insan olduğunuzu gösteriyor.

Davranışlarınızı kocam görür mü görmez mi ekseninde şekillendiriyorsunuz ya pes yani, ben bunu en son 4-5 yaşlarında çocuklardan duymuştum annem görür mü görmez mi diye, yanlış yetiştiriliyo yazık deyip geçmiştim ama siz koca kadınsınız.

-Yardıma ihtiyacı olan bi insana (sizin örneğinizdeki hamile kadın gibi) kolaylık sağlanması, bedensel durumu düşünülerek yardım teklif edilmesi (yani arabayla eve bırakılması) son derece normal ve sağlıklı bi davranışken sizin yardımı kabul eden kadını vicdansızlıkla itham etmenize ise diyecek bi sey bulamadım.

Bu sıcakta yolda bayılsa mesela, kendisine ya da bebeğine bi zarar gelse çok vicdanlı ve namuslu olacaktı öyle mi?!

-Son olarak toplu taşımada yarım saat aynı koltukta seyahat etmeyi haklı bi sebep olmaksızın devlet meselesi haline getirmek nasıl bi paranoya ve kendine önem atfetmektir böyle. Balık istifi arabalarda bulduğu ilk koltuğa çölde vaha bulmuş gibi atlayan zavallı insancıklar sizin peşinizde değil sakin olun.

Sonuç olarak kimin dedikodusunu yapamadınız, kimin yüzüne karşı içinizden gelen fesatlığı dökemediniz de parmaklarınıza vurdu şuraya konu açtınız bilmiyorum. Ama ciddi anlamda profesyonel psikolojik desteğe ihtiyacınız var zira son derece tehlikeli kafalar bunlar.

iş yerinde konuştuğum arkadaşlarımı niye kocama söyliliyeyim iş arkadaşlarım ama muhabbet gelirse bugün şöyle oldu böyle oldu diye anlatabilirim onun dışında onunda benimde herşeyimizden haberimiz var

hyr hasta degil sadece kıskanç biri.. beni gözü gibi bakar. baskalarindan çok kıskanir o kadarr..
ben sadece o huyunu sevmiyorum gözü dönüyor bi kere. bende anlatiyorum yok anlamaz.
Bu kıskançlık değil yalnız.

Kocasından habersiz iş yerinden erkeklerin arabasına binen (o da eve bıraksınlar diye falan) kadın vicdansız mı yani anlamadım. Öyle bir konu açmışsın ki yani nereye çeksen oraya uzar gider.

Hamileliğimde (tabi öncesinde de) çalıştığım yerde birçok erkek vardı ve ben tek bayandım. Bekar olanlar da vardı evli olanlarda ama hepsi abim/kardeşim gibi gördüğüm insanlardı. Hamileyken de değilken de arada beni evime bırakırlardı. Hiiç eşime söyleme gereği duymadım, söylesem de haber vermek için değil konu olursa derdim.

Eşimi arayıp ya ben A kişisinin arabasıyla beni bırakacak iznin var mı desem şaşırır herhalde garipse. Zaten eşim eski işyerimdeki herkesi tanırdı, muhabbetleri de var, hepsine de güvenirdi. Tanımasa da benim iş arkadaşım dediğim, hukukumun olduğu bir adamın beni evime bırakmasında sakınca görmüyorsam bunun sakıncalı olmadığını o da bilir.

Bu kadar basit şeylere takılan adamlar eşlerini çalıştırmasınlar zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…