kocasindan habersiz izinsiz herşeyi kafasina göre yaşayan Kadınlar!!!

hyr hasta degil sadece kıskanç biri.. beni gözü gibi bakar. baskalarindan çok kıskanir o kadarr..
ben sadece o huyunu sevmiyorum gözü dönüyor bi kere. bende anlatiyorum yok anlamaz.
kıskançlığın dbu derecesi hastalıktır. ben değil bilim söylüyor bunu. bubir rahatsızlık. kandırma kendini

O zaman mutluluğunuz daim olsun Allah bozmasın ne diyim siz memnunsanız :KK66: Yalnız bişeye takıldım siz o zaman derdinize çözüm bulmak için değil sizin gibi olmayanları eleştirmek için bu başlığı açtınız sanırım :) tabi ne de olsa biz başına buyruk yaşayan her erkekle selamlaşıp sohbet eden arabalarına binip kimbilir neler neler yapan dolmuşta otobüste ayaküstü erkeklerin yanına oturup fingirdeyen cislerdeniz :KK70: Zaten eşlerimiz bizimle süs malzemesi olarak evlendi hiç kıskanmaz gözünden sakınmak bi yana :KK70: Napalım işte bacım biz de sizin gibi mutlu olmak isteriz ama olmayınca olmuyo demekki :KK70:
ne kötüyüz biz uleee:KK53::KK53:

varda kişinin seçimiyle alakalı bu.
ama sen yinede başka kadınları o tarz olmakla suçlama yeter. hoş görünmüyor buradan okuyunca
suçladiysam özür dileriz. yinede onlarin seçimi kendi seçimidir. burda bi örnek yazdim herkesin hayati kendine yaşasın yani. başlığı yanlış yazilmiş olabilirim konuyu kapatsaniz iyi olucaktir:) şimdiden teşekkürler.

suçladiysam özür dileriz. yinede onlarin seçimi kendi seçimidir. burda bi örnek yazdim herkesin hayati kendine yaşasın yani. başlığı yanlış yazilmiş olabilirim konuyu kapatsaniz iyi olucaktir:) şimdiden teşekkürler.
bdv dışında konular kapatılmıyor

saol ben memnunum sadece o huyu var insan sevdiği için herşeyi katlanir. yapacak bişey yok:)

Al işte bak memnunsun ilişkinden. Kimsenin senin ilişkine müdahale etmeye hakkı yok. Sen kıskanıldıkça kollandığını sevildiğini hisseden bir kadınsın. De böyle ağzımı açıp tek kelime etmem.

Ama gidip de başka kadınlara sırf iş arkadaşının arabasına biniyor diye iftira da atma e mi? Çünkü genelde erkekler buna kızmaz.

X