- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.235
Arkafaşım bu foruma girerken ve konu açarken içeriği hakkında eşinden izin aldın mı yoksa habersiz mi açtın ona göre yorum yapıcam
Arkafaşım bu foruma girerken ve konu açarken içeriği hakkında eşinden izin aldın mı yoksa habersiz mi açtın ona göre yorum yapıcam
Yani diyor ki kaçınız benim gibi namuslusunuz? kaçınız fingirdek?merhabalar:)
bu bir dert degildir merak ettiğim için açtim konuyu..:)
Ben fingirdek grubundanım galibaYani diyor ki kaçınız benim gibi namuslusunuz? kaçınız fingirdek?
Ben doğuştan fingirdeğim heraldeBen fingirdek grubundanım galiba
Çok merak ettim kolayı içmek için nasıl izin alıyorduBu konuda aklıma hemen ilk kuzenim geldi. İçtiği kolanın bile iznini isteyen birisi oldu çıktı.Utanmasa tuvalete bile giderken izin isteyecek nerdeyse. Evlilik bu değil bence her şeye eşinden izin almak seni birey olmaktan itip birisine bağlı bir hale getiriyor.O zaman nerede kaldı senin düşüncelerin,birey olmanın getirdiği özellikler vs.
Her türlü şeye izin almak bana göre ben düşünemiyorum hadi sen benim yerime düşün demek.
belki ona göre karar verecek, fingirdeklerle muhatap olma demiş olabilir eşiYani diyor ki kaçınız benim gibi namuslusunuz? kaçınız fingirdek?
Vicdanın olsa iyi iç vicdanın yokmuşİş arkadaşlarımla muhabbet ederim cinsiyetine bakmam. Beraber öğle yemeklerine gideriz. Şimdi benim vicdanım yok mu?