Ahahhaa ayy yerim yaa bizimkide öyle diyo bazende ispikliyo beni sipaBende kıyamıyorum. Babası kızıyor ama ben çaktırmadan arada veriyorum. -- babaya söylemek yok diye tembihliyorum.
5 dk sonra babasına gidip --- babaaa halam bana kola vermedi diyor
Ama seninki iyiymis anlaşmaya uyuyo.Bende kıyamıyorum. Babası kızıyor ama ben çaktırmadan arada veriyorum. -- babaya söylemek yok diye tembihliyorum.
5 dk sonra babasına gidip --- babaaa halam bana kola vermedi diyor
Ama seninki iyiymis anlaşmaya uyuyo.
Konuştuğum insanları cinsiyetlerine göre belirlemediğim için bu bana göre vicdani hareket ya da vicdansızlık değil.merhabalar:)
bu bir dert degildir merak ettiğim için açtim konuyu..:)
konum şu.:)
kadinlar vardi.. kimisi kocasindan izinsiz habersiz yapamayan... herşeyi kocasina söleyen her dakika ne yapacagi ne edecegini izin isteyen kadinlar..
kimisi de kocam nede olsa izin verir diyerekten yola çikip kafasina göre yaşayan kadinlar...
hangisi sorunlu olabiliyor?
sanane diyeceksin biliyorum ama iki farkli hikayesini yazicam...
bi kadin var. kocasina herşeyi sölermi bilmem..
hamile. adamin arabasina biner.. ve adamlarla mecbur muhabbet eder sonuçta işyerinde kocasi yok.. nede olsa kocam görmüyor der . iç vicdani yok.. iyi mi böle sizce?
ikincisi. kocasindan habersiz izinsiz bişeyde yapamaz
hamile bide kimsenin arabasina binemez saol ben yürürüm der geçer.. adamlarla muhabbet etmekten utanir kaçar ortamdan. kocam hisseder felan diye düşünür.. buda iç vicdani var iyi mi??
evlilklerin sorunlari neyi yaşadığı orayı siz düşünün...
kocasi içindede ayni şekilde geçerlii
kadinin tersi olarak düşüneyim.
karım görmüyor nede olsa kadinlarla konuşurum iç vicdanlari yok.
öteki ise karım görmüyor ama hisseder utanir ama konuşamaz buda iç vicdanlari var
sizde hangisi doğru...
böle bi durumu yaşayan varmi aramizda?
ben ikinci plandayim...
kafama göre yaşarsa evlilikte sorun yaşayacagi düşünürüm.. hep iyi yönden gitmeyi çalışırım birinin arabasina binmem.. otobüslerde dolmuşlarda adamin yanina oturamam.. utanirim bu durumdan.
sizden yorumlariniz alabilirmiyim??
Valla gülmüyoruz desem yalan olur gülmemek elde değil çünküBen olsam bunlara kahkahayı patlatirdim haa.
Sende bulmussun iyice kafa yap
Aynen benimde çok arabama almisligim vardır. . Yani nasıl görmezden gelir geçerim yanından ne kadar ayıp bişe yüz yüze bakıyoruz sonuçta is yerinde..Valla bu dediginiz cok degisken bir durum. Konusmak var konusmak var. Adam var adam var. Herkesin flort etmek amacli konustugunu farz edemeyiz. Calistigim yerde 15 kisiyiz yillardir tanisiriz. Yolda arabamla ise giderken is yerinden birini gorursem erkek kadin farketmez durur alirim. Almazsam cok ayip olur yani.Ayni sekilde is arkadaslarimin arabasina da gonul rahatligi ile binerim. Esim beni birakmalarindan da arabalarina binmemden de hic rahatsiz olmaz hatta kendi rica etmisligi var.
Kocam gormez nasil olsa'cilik degil bu.
Ama bir tanidigim arabasi ile yanimdan geciyorsa ve ayni yone gidiyorsak binerim. Esime de binebilir miyim diye sormam. Hatta esim otobuse minibuse binecegime tanidigimiz biri ile gitmemi tercih eder. O da atiyorum ayse ile karsilastim, gecerken biraktim dese altinda bir sey aramam. Utanmam ya da utanmaz bu durumdan.
Bir yer giderken izin almam ya da izin almasini beklemem. Haber veririz yeterli olur. O da Allah korusun bir sey olursa nerede arayacagimizi bilmek icin.
merhabalar:)
bu bir dert degildir merak ettiğim için açtim konuyu..:)
konum şu.:)
kadinlar vardi.. kimisi kocasindan izinsiz habersiz yapamayan... herşeyi kocasina söleyen her dakika ne yapacagi ne edecegini izin isteyen kadinlar..
kimisi de kocam nede olsa izin verir diyerekten yola çikip kafasina göre yaşayan kadinlar...
hangisi sorunlu olabiliyor?
sanane diyeceksin biliyorum ama iki farkli hikayesini yazicam...
bi kadin var. kocasina herşeyi sölermi bilmem..
hamile. adamin arabasina biner.. ve adamlarla mecbur muhabbet eder sonuçta işyerinde kocasi yok.. nede olsa kocam görmüyor der . iç vicdani yok.. iyi mi böle sizce?
ikincisi. kocasindan habersiz izinsiz bişeyde yapamaz
hamile bide kimsenin arabasina binemez saol ben yürürüm der geçer.. adamlarla muhabbet etmekten utanir kaçar ortamdan. kocam hisseder felan diye düşünür.. buda iç vicdani var iyi mi??
evlilklerin sorunlari neyi yaşadığı orayı siz düşünün...
kocasi içindede ayni şekilde geçerlii
kadinin tersi olarak düşüneyim.
karım görmüyor nede olsa kadinlarla konuşurum iç vicdanlari yok.
öteki ise karım görmüyor ama hisseder utanir ama konuşamaz buda iç vicdanlari var
sizde hangisi doğru...
böle bi durumu yaşayan varmi aramizda?
ben ikinci plandayim...
kafama göre yaşarsa evlilikte sorun yaşayacagi düşünürüm.. hep iyi yönden gitmeyi çalışırım birinin arabasina binmem.. otobüslerde dolmuşlarda adamin yanina oturamam.. utanirim bu durumdan.
sizden yorumlariniz alabilirmiyim??