- 12 Aralık 2011
- 369
- 464
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani bayağı bi tuaf eşi de ayrı tuaf geldi bana :)Size de tuhaf geldi değil mi ? Yani o derece her şeye izin alan bir tip oldu kuzenim çok saçma. Hayatım kola içmek istiyorum ama bugün içebilir miyim gibi mesela
hangi konu ? konu ismi yazar mısın?Ya arkadaşlar konu sahibinin diğer açtığı konulara şöyle 2 dakikanızı ayırıp bakarsanız zaten boşa kürek çektiğimizi anlarsınız. Şahsına münhasır birisi :)
Bu tip kadınlardan da bu tipin kocası gibi adamlardan da korkmak gerek..
hangi konu ? konu ismi yazar mısın?
Yani bayağı bi tuaf eşi de ayrı tuaf geldi bana :)
6 yaşında ki yigenim var yasak koyuyoruz hala bizden gizli gizli sormadan içiyo.
Tuhaf kelimesi az gelir ben daha detaylı izin meselelerini anlatsam burada heralde.Yani bayağı bi tuaf eşi de ayrı tuaf geldi bana :)
6 yaşında ki yigenim var yasak koyuyoruz hala bizden gizli gizli sormadan içiyo.
bu hayat benim değil adlı konuda konu sahibinin aslında evliliğinde mutsuz olduğunu görebilirsin yorumlarıyla. aslında kendisi de farkında. keşke kendi gibi yaşamayan kadınları gruplandırmadan dertleşseydi o zaman herkes onunla empati kurabilirdi. nitekim bu gruplandırma çirkin oldu.Bakınız: el sıkışmak ve israf..
evlennice hayat bitiyor sonuçta...
bekarken daha tatlıydı degilmi??
evlenince gezme tozma yok oluyor kafasina göre takılamiyorsun vardiği yerde kimsen olmuyor. çevrede yok...
Ahaah Çok tatlılar yaaa Ben bazen kiyamiyorumBenimde 3 yaşında yeğenim var. sofra toplarken yardım etmeye çalışıyor. hemen bardaklardan iki tanesini kapıp içeri ilerlerken , bir köşeye saklanıp diplerinde kalan damlaları içiyor
Ben olsam bunlara kahkahayı patlatirdim haa.Tuhaf kelimesi az gelir ben daha detaylı izin meselelerini anlatsam burada heralde.
Çocuktan öteler
Ahaah Çok tatlılar yaaa Ben bazen kiyamiyorum