kocasindan habersiz izinsiz herşeyi kafasina göre yaşayan Kadınlar!!!

Ya arkadaşlar konu sahibinin diğer açtığı konulara şöyle 2 dakikanızı ayırıp bakarsanız zaten boşa kürek çektiğimizi anlarsınız. Şahsına münhasır birisi :)

Bu tip kadınlardan da bu tipin kocası gibi adamlardan da korkmak gerek..

Size de tuhaf geldi değil mi ? Yani o derece her şeye izin alan bir tip oldu kuzenim çok saçma. Hayatım kola içmek istiyorum ama bugün içebilir miyim gibi mesela :KK12::KK70:
Yani bayağı bi tuaf eşi de ayrı tuaf geldi bana :)
6 yaşında ki yigenim var yasak koyuyoruz hala bizden gizli gizli sormadan içiyo.:KK70:

kız demiş ne kadar da izin verici bir erkek. siz otobüste bi erkeğin yanına önyargıyla oturmuyorsanız bu onun değil sizin içinizin fesatlığını gösterir. ayrıca nasıl bi yazım bu hiç kompozisyon falan yazmadınız mı hayatınızda?

Ya arkadaşlar konu sahibinin diğer açtığı konulara şöyle 2 dakikanızı ayırıp bakarsanız zaten boşa kürek çektiğimizi anlarsınız. Şahsına münhasır birisi :)

Bu tip kadınlardan da bu tipin kocası gibi adamlardan da korkmak gerek..
hangi konu ? konu ismi yazar mısın?

Öff ne izni ya? Ağa mı, paşa mı, kral mı bu herifler? Ki öyle olsa kaç yazar? Bu devirde bu kafayı nasıl yaşıyorsunuz anlamıyorum cidden. Birileri adamlardan izin alıp, önünde diz çökerek g.tlerini kaldırıyor sonra ceremesini gelecek nesil çekiyor. Gelecek nesle kalmadan dışarıda da başka kadınlara gerek iş hayatında gerek sokakta hükmetmeye çalışarak da çektiriyorlar gerçi.
Ne hesabı ne izni? Bu ne cürrettir, koca diye o sahibin mi senin? Bu durumdan cidden hoşnut musunuz? Birilerine ait olup, sahibiniz olarak mı görüyorsunuz? Çok ilginç çok, bağımsızlığı için çabalayan, bunun için ipe giden kadınlar varken siz hala yok arabasına biniyor, yok konuşuyor diye yaftayı yapıştırıyorsunuz ya ne diyeyim.
Evlilik sorumluluk gerektirir evet, planlama gerektirir. O sebeple birbirinin nerede ve ne yaptığını bilmek iyi olur. Haber verilir bu durumlarda. Aksi halde işte sonra kocadan habersiz iş görme, yok efendim sevgilim konsere gidersem beni bırakacak diye konular okuruz bol bol böyle.
Aferin devam edin, hatta evden burnunuzu çıkarmayın, kesin çözüm bakın bu. Meseleyi kökten halledersiniz, mazallah yolda falan birileri adres sorar habersiz iş görmüş olursunuz. :KK53:

Konu cok sacma. İsim evime cok uzak. 2 otobusle gidip 2 otobusle donuyorum. 2 saat ise gidis,2 saat eve donus.

Hamileyim. Bazen esim sabahlari ise biraksa da isi dolayisiyla cogu zaman mumkun olmuyor. Hele aksam almasi hic mumkun olmuyor.

İsyerinde 1 erkek yoneticim,1 de erkek arkadasin yolu benimle ayni guzergah. Ben esime binebilir miyim diye sormam. Zaten karakterini bildigin insanin arabasina binersin. Tutup da yolda otostop cekmezsin. Ya da karaktersiz bir adam oldugunu dusundugun adamin arabasina binmezsin.

Bana teklif ederler. Hatta ben teklif ederim,baska yoldan baska biryere gitmeyeceksen beni suraya kadar birakir misin diye.

Kocama haber vermek icin degil ama gun icinde yasadiklarimi esime anlattigim icin, sagolsun bugun x beni,suraya kadar birakti derim.

Suana kadar da ne yanlis anlasildim,ne suphelenildim.

Dusunceniz cok yanlis. Ya da soyle soyleyeyim. Siz ikinci ornekteki kadin olabilirsiniz,ve bu orbekteki kadinin iyilik ve namus timsali ornek es oldugunu dusunevilirsiniz. Ama ikinci ornekteki kadinda da herhangi bir ihanet,kotu es olma,namussuzluk goremedim ben.

6 yaşında ki yigenim var yasak koyuyoruz hala bizden gizli gizli sormadan içiyo.:KK70:

Benimde 3 yaşında yeğenim var. sofra toplarken yardım etmeye çalışıyor. hemen bardaklardan iki tanesini kapıp içeri ilerlerken , bir köşeye saklanıp diplerinde kalan damlaları içiyor:KK70::KK70:

İzin deil ama herşeyden haberi olur mutlaka... Habersizden arkasndan iş çevirmem

Tuhaf kelimesi az gelir ben daha detaylı izin meselelerini anlatsam burada heralde.
Çocuktan öteler :KK70:

Bakınız: el sıkışmak ve israf..
bu hayat benim değil adlı konuda konu sahibinin aslında evliliğinde mutsuz olduğunu görebilirsin yorumlarıyla. aslında kendisi de farkında. keşke kendi gibi yaşamayan kadınları gruplandırmadan dertleşseydi o zaman herkes onunla empati kurabilirdi. nitekim bu gruplandırma çirkin oldu.
evlennice hayat bitiyor sonuçta...
bekarken daha tatlıydı degilmi??
evlenince gezme tozma yok oluyor kafasina göre takılamiyorsun vardiği yerde kimsen olmuyor. çevrede yok...

Izin alma konusu genis bir konu . Izin alinacak seyler vardir izin alnan gerekneyecek seyler vardir . Mesela ben haber veririm cunku eaim merak eder ben suraya gidecem bilgin olsun derim. Sonucta hayat arkadasim bilmeye hakki vardir diye dusunuyorum.ve eve geldigim zaman sormasa bile sunu gordum su bana selam verdi su boyle dedi v.s anlatirim bunda abes bisey yok hem esinin guveni artar sana karsi esimde oyledir unutsa bile birkacgun sonra hatirladiginda anlatir. Asla kizma yanlis anlama durumu olmamali bence ..
oyle kafana gore takilma durumu olmamali sonucta evlilik birlikte olmak birlikte karar vermektir yoksa evlenme zaten bu sorumlulugu tasiyamicaksan .. zaten bu dusunceyle evli mutlu cocuklu olamazsin

Bence söylefikleriniz kişinin niyetiyle alakalı. Güvendiğim birinin arabasına binerim erkek diye ayırmam. Bazı insanlar vardır eli ayağı rahat durmaz salak salak el kol şakaları yapar mesela böyle biriyle de yüz göz olmam. Önemli olan kişinin insanlarla mesafesini ayarlayabilmesi. Çoklu taşıma araçlarında erkeklerin yanına neden oturmayım? Oturuyorum ama bazı öküzler öyle bir bacaklarını açıp oturuyorki uyarmak zorunda kalıyorum. Toolumumuzne hale geldi yazık

o_OBen başlıktan yola çıkarak cevap verirsem kocam attığım her adımdan haberdardır ama izin istediğim için değil gün içinde birbirimizi bilgilendirdiğimiz için haberdar.
Konunun içeriğine göre cevap verecek olursam kocamda bende kadınlı erkekli ortamda çalışıyoruz. Benim direktörüm erkek kocamınki kadın mesela. Çalışma arkadaşlarımızın dağılımıda farklı. Benim eş pozisyonda olduğum iş arkadaşım erkek ve müsait olan her zaman yemeğe ikimiz çıkarız. Eşimin genelde yemeğe çıktığı arkadaşı ise erkek. Bugüne kadar aramızda konu bile olmadı bu. Ben direktörümle toplantıya giderken yada öğlen yemeğe giderken yada akşam bi organizasyona giderken doğal olarak direktörümün arabasına biniyorum. Eşimde aynı şekilde. Yada İş çıkışı karşıya geçeceksem kendi özel işim için bile olsa direktörüm çıkıyosa onla geçiyorum hem yolda iş konuşmuş oluyoruz hem yol daha kısa sürüyo. Eşimde öğlenleri grupça çıkacakları zaman kendi arabasıyla çıkmıyosa bayan arkadaşlarının arabasına biner yada mesaiye kaldığında ekibindeki kızlarda kaldıysa çıkarken evlerine bırakır. Bırakmazsa bana göre öküzlük olur zaten.Yani demem o ki kadın erkek diye ayrım yapılacak şeyler değil bunlar. Arkadaşlarıyla bensiz kızlı erkekli yemeğede çıkar içmeyede ben müsaitsem giderim değilsem gitmem aynen benim içinde geçerli bunlar. Dün 20 senelik bir erkek arkadaşımla öğlen başbaşa yemek yedim mesela. Eşiminde haberi vardı. Akşamda üniverste arkadaşlarımla yemeğe çıktım 11 de döndüm eve. Evliyiz biz birbirimizin esiri değiliz. Hangi ortamda nasıl hareket edeceğimizi biliyoruz. Güven sarsacak bişey yapmayacağımızı biliyoruz. Evlenmeden önceki sosyal hayatımız nasılsa şimdi 7 senelik evli 2 çocuklu bir aile olarak da aynı sosyal hayatı paylaşıyoruz. İkimizinde birbirinden bağımsız hareket etme özgürlüğü var tek kural çocukların ve birbirimize ayırdığımız zamanından çalmamak ve planlarımızı önceden birbirimize haber vermek ki aynı ana denk gelmesin.

Bide gün içinde kocam hangi kadına baktı kimle yemek yedi kimle konuştu kimle tokalaştı aklımın ucundan bile geçmez. Kocamında aynen benim ne yaptığım aklının ucundan geçmez herhalde. Bizde mi bi anormallik var acaba o_O

bence kadın içinde erkek içinde seviyeli olduktan sonra normal.
yeter ki güvendiğimiz çevremizden insanlar olsun. insanlar konuşur muhabbet eder yardım eder birbirlerine. cıvımayalım art niyetli olmayalım saygı ve seviyeyi aşmayalım yeter

Benimde 3 yaşında yeğenim var. sofra toplarken yardım etmeye çalışıyor. hemen bardaklardan iki tanesini kapıp içeri ilerlerken , bir köşeye saklanıp diplerinde kalan damlaları içiyor:KK70::KK70:
Ahaah :21:Çok tatlılar yaaa Ben bazen kiyamiyorum :p

Ahaah :21:Çok tatlılar yaaa Ben bazen kiyamiyorum :p

Bende kıyamıyorum. Babası kızıyor ama ben çaktırmadan arada veriyorum. -- babaya söylemek yok diye tembihliyorum.
5 dk sonra babasına gidip --- babaaa halam bana kola vermedi diyor:KK70:

Adım kadar eminim ki konu sahibinin kocası da eve istediği saatte girip çıkan karısını adam yerine bile koymayan bir tiptir. Çok bastırılmış bir kadın gördüm ben diğer konularından ve mesajlarından.

Ayrıca izin almak ne ya? Yetişkin insanlar birbirlerine haber verirler genelde izin almazlar. Bunu da belirteyim tekrar konu sahibine.

X