Konu cok sacma. İsim evime cok uzak. 2 otobusle gidip 2 otobusle donuyorum. 2 saat ise gidis,2 saat eve donus.
Hamileyim. Bazen esim sabahlari ise biraksa da isi dolayisiyla cogu zaman mumkun olmuyor. Hele aksam almasi hic mumkun olmuyor.
İsyerinde 1 erkek yoneticim,1 de erkek arkadasin yolu benimle ayni guzergah. Ben esime binebilir miyim diye sormam. Zaten karakterini bildigin insanin arabasina binersin. Tutup da yolda otostop cekmezsin. Ya da karaktersiz bir adam oldugunu dusundugun adamin arabasina binmezsin.
Bana teklif ederler. Hatta ben teklif ederim,baska yoldan baska biryere gitmeyeceksen beni suraya kadar birakir misin diye.
Kocama haber vermek icin degil ama gun icinde yasadiklarimi esime anlattigim icin, sagolsun bugun x beni,suraya kadar birakti derim.
Suana kadar da ne yanlis anlasildim,ne suphelenildim.
Dusunceniz cok yanlis. Ya da soyle soyleyeyim. Siz ikinci ornekteki kadin olabilirsiniz,ve bu orbekteki kadinin iyilik ve namus timsali ornek es oldugunu dusunevilirsiniz. Ama ikinci ornekteki kadinda da herhangi bir ihanet,kotu es olma,namussuzluk goremedim ben.