• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocasina dansöz!!!

bu arada internette çoğu dans figürlerinin basit versiyonlarının anlatıldığı videolar var.oralardan da yararlanabilirsin canım=)

tatlım ootango deilki çift yapılmıyor zaten latin darsı müzikle beraberr kalça bel ritimm dansıı yaniii:)

guzelim biliyorum latin dansini ama erkeklerede yakisiyo ve esim ellerimi tututupda onla beraber oynamak daha zevk verir diye dusunmustum

bu arada internette çoğu dans figürlerinin basit versiyonlarının anlatıldığı videolar var.oralardan da yararlanabilirsin canım=)

evet canim bi tane buldum netten ona calisiyorum arada bakalim ins kocamin yaninda heyecanlanipda karistirmam:1:

hahaha kocamın dogum gününe böle bişe hazırlamalıyım:1:

bak kucak dansı konusunda hiç fena sayılmam dansöz gibim kıvırtırım ama o müzikle hoş bi ortam yaratılmaz :32:

söle alttan alttan bi müzikle erotik dans 10 numara sonrasının nereye gidecegi belli:1:

hahaha kocamın dogum gününe böle bişe hazırlamalıyım:1:

bak kucak dansı konusunda hiç fena sayılmam dansöz gibim kıvırtırım ama o müzikle hoş bi ortam yaratılmaz :32:

söle alttan alttan bi müzikle erotik dans 10 numara sonrasının nereye gidecegi belli:1:

yap tabi sekerim kocalarimizin gonlunu hos tutalim:34:

canim hangi muzikle olmaz, rihannanin sarkisiyla mi??? yaaa onerecegin sarkilar varsa yazarsan sevinirim..

yap tabi sekerim kocalarimizin gonlunu hos tutalim:34:

canim hangi muzikle olmaz, rihannanin sarkisiyla mi??? yaaa onerecegin sarkilar varsa yazarsan sevinirim..

yanii öle ritmk müziklerle olmaz.. yani bence daha hafif iç gıdıklayıcı bişeler olmalı :1:
benim tlde vardı bitane eşim dinlerken denk gelmiş sen nası müzikler dinliyosun böle demişti :17: adını unuttum ama :50:

yanii öle ritmk müziklerle olmaz.. yani bence daha hafif iç gıdıklayıcı bişeler olmalı :1:
benim tlde vardı bitane eşim dinlerken denk gelmiş sen nası müzikler dinliyosun böle demişti :17: adını unuttum ama :50:

yaaa hic anlamma muziklerdenn:50::50: ic gidikliyici diyorsun ama boyle erotik sarkilarmi?? youtubeda aratsam onlar gibimi???

walla malesef oyle direk bende bulamadim ve bulma sansimda yok :1: ama dusunuyorum acaba boyle hani yerleri silmek icin bezler olurya ve genelde sapi uzun olur:1::1: aklima o geldi:52:

yahu o da kova da durdugu gibi durmaz ki... :1:

ben olsam gözümü falan cıkarırdım heralde vileda sapıyla ask yapıcam derken :27:

yetenekli hatunların hali baska :1:

yahu o da kova da durdugu gibi durmaz ki... :1:

ben olsam gözümü falan cıkarırdım heralde vileda sapıyla ask yapıcam derken :27:

yetenekli hatunların hali baska :1:

hahahah illahiii yaa cok guldum, cok yasa emiiiii:1::1::1:

aslinda haklisin o is sakat olabilir.. hmmmm ozaman diregi nasil bulucaz yahuuuu??? neyse bizde direksiz yapariz boyle yavas yavas soyunuruz:17::17: sanirim +18 giriyorum:17::17:, en iyisi konusturmayin beniii:1::1:

aslinda haklisin o is sakat olabilir.. hmmmm ozaman diregi nasil bulucaz yahuuuu??? neyse bizde direksiz yapariz boyle yavas yavas soyunuruz:17::17: sanirim +18 giriyorum:17::17:, en iyisi konusturmayin beniii:1::1:

evrenimm tuttum seni :1:

birbirimize cok faydalı olabiliriz:9: belliki sende baya iş var :1: bu düşünceleri derleyip toplayıp eşe erotimz kitabı yayınlayabilriz :1:

kalbinin sesini dinleee :1::1:

iç gıcıklayıcı sarkı arayanlarrr

belki bu yardımcı olur... ingilizce bilenler için sözleri de baya gıcıklayıcı :60:

[video=youtube;uq3VhneMBPY]http://www.youtube.com/watch?v=uq3VhneMBPY[/video]

evrenimm tuttum seni :1:

birbirimize cok faydalı olabiliriz:9: belliki sende baya iş var :1: bu düşünceleri derleyip toplayıp eşe erotimz kitabı yayınlayabilriz :1:

oooooo ben varim bakk!!!! :1::1: yaa bende is varmi bilememde ---onu kocaya sormak gerek:1: ama hosuma gidiyo:17: sanirim sende benim gibisin... bu arada kac yillik evlisin??

kalbinin sesini dinleee :1::1:

iç gıcıklayıcı sarkı arayanlarrr

belki bu yardımcı olur... ingilizce bilenler için sözleri de baya gıcıklayıcı :60:

[video=youtube;uq3VhneMBPY]http://www.youtube.com/watch?v=uq3VhneMBPY[/video]

kesinlikleeeee kucak dansi icin buu:46: hem ic hem dis gidikliyoooo:17: tsk canikom:49:

Son düzenleme:
oooooo ben varim bakk!!!! :1::1: yaa bende is varmi bilememde ---onu kocaya sormak gerek:1: ama hosuma gidiyo:17: sanirim sende benim gibisin... bu arada kac yillik evlisin??

2 yıllık evliyim..7 yıldır beraberiz.. notalarını cok iyi biliyorum yani :17:
akrep çiftiyiz.. bu atrz şeyler şart bize :1:

bizim orta sehpa çok saglam beni iyi tartıyo.. cok işime yarıyo.. direk kadar olmasada :1:

kucak dansi acayip bisi yaa bence hic olmazsa onu yapmak gerek. sen giy soyle seksi kiyafet ac sarkiyi kocanin hic beklemedigi bi anda o koltukta otururken hemen sallaaa popoyu ooo daha ne istesin kocan. o an bayilmazsa iyi:1:

bayılmasın ayol :52:valla bende hala araştırmadayım aldım vileda sopasını ufaktan alıştırma yapıyorum banada eğlence çıktı gülüp duruyorum kendime:1:yapmak lazım arada böyle şeyler gerçekten hay aklınla bin yaşa :16:hem spor oluyo bir yandan valla iyice şekil yapıcam ha kıvıra kıvıra :21:

abooooo şarkıya ben bilem bayıldım valla
evrenim konunu baştan sona okudum ve inan çok güldüm şuan iyiki varsın diyorum
inşllh başarılı olursun ve hala gülüyorum bi yap bakam hele merak ettim belkim bende yaparım:27:

Back