• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocasina dansöz!!!

wuwww evrenim harikasın Eki Görüntüle 276841 bu azminden dolayı seni kutluyorum :46: bende mezdeke, darbuka bayılırım.. bekarım ama evlenene kadar stok yapıyorum dansları :21: darbuka/mezdeke için kıyafete dikkat..buzi kumaşlardan olan etekler ya da elbise çok uygun.. ya da popona saçaklı kumaştan bişi bağla. sen 2 kıvırırsın o 5 gösterir :23: geç aynanın karşısına alıştırma yap. ritme ayak uydurmaya çalış.. ohh :21:

harikasin canim sen evlenene kadar oooo neler yaparsin kocana:)) canim benim oyle bisiyim var ve onu kesinlikle kullanmayi dusunuyorum cunku hava veriyo insana:1: dedigin gibi ben iki kiviriyom o 5 gosteriyo.. walla calisiyorum deniyorum ins kocamin yaninda heyecanlanmam:1:

Oryantal benim işim :)

Asena'nın o darbuka solosu ilk çıktığında televizyonun karşısına geçip aynı hareketleri yapmıştım.Sonuç olarak o şarkıyla bütünleştim,her yerde o şarkıyı çalıp çalıp oynamamı isteyenler oldu...

Düğünümüzden sonra da yemeğe gittiğimizde çalmışlardı.Gelinlikle oynadım,düşünün :) Eşim sen neymişsin bee der gibi bakıyordu :)))

Çok güzel darbuka müzikleri var aslında ama bende ismini bilmediğim için bulamıyorum.Asena'nın bir klibini sık kullanılanlara ekledim,ordan dinliyorum...

canim supersin gercekten yaaa bende isterdim boyle senin gibi oymamayii.. kocan cok sansli canim:49:

yokk yokk bu böyle olmıcak ben hiçö oyun sevmem ama iki gerdan kırıp göbek hoplatmayı öpğrenmem lazım sonra akocama mahçup olmayım yani:52::52::52::52::52:

:52::52::52::52::52::52::52:

Evrenim Sen Çok Fenasın He..
Yanlış Hatırlamıyorsam, Bir Konun Vardı..
Kırmızı Kurdelalı..
Hediye Paketi Gibi.. :27:

hehe canim yaa evet kirmizi kurdela:1: yaa canim benim ne yaparsin erkegimizi elimizde tutalim demi ama:49::49: ben boyle seyler yapayim ki gozu disarda olmasin --ee erkeklere guven olmaz..
gerci benimde hosuma gidiyo ya neyse:1:

vay be ne yaratıcı kadınlar varmış dansöz haa:52:

canim benim konu askim olunca yaraticilimin ortaya ciki veriyo ama ins elime gozume bulastirmam:1:

kucak dansı nasıl yapılır yazıp aratırsan daha seksi olabilir derim :21:

ufffffffffffff beeeeee buneee kizim yaaaaa superr bisi cok begendim acayip bisi:52::52::52::52:
benim nasil aklima gelmediiiii ama sana cokk tsk bunu kesinlikleeeee yapacammmmmmmmmm:52::52::17::17:

yokk yokk bu böyle olmıcak ben hiçö oyun sevmem ama iki gerdan kırıp göbek hoplatmayı öpğrenmem lazım sonra akocama mahçup olmayım yani:52::52::52::52::52:

kizzz bencede kivir gitsin :32::32::32: sallaaa sallaaaa yer yerinden oynasinnnn:21::21::62::62: kocalarimiz ne kadar sansliyim yav diyecek:1::1:

canim walla kac gundur nette arastirmadik sayfa birakmadim ama baya guzel seyler buldum ve bana yardimcida oldu... azla yapamam demicekmisiz istiyosa biz kadinlar herseyide yapariz:34:
yetenek var ama oyle cok degil yani eskiden oynardim kac senedir oynamadim hic insan cok unutuyo, prova yapmak sart!! bence sende kendine guvenmelisin eger hic yetenegin yoksa dans kurslari var bence gitmekte fayda var. dans kurslari cok eylencelide olur:34:

haklısın canım istesem olur da olmasına ...........benim koca tuhaf böyle birşey yapsam delirdiğimi düşünür :32:bunun yerine ona şiir okusam daha makbule geçer:35: aslında bir kucak dansı yapmak lazım belki istiyodur da istemiyo gibi davranıyodur ben yapmam diye dur ya bende bi el atim şu işe :10:
hadi hep beraber hobaaaaaaaaaa:52:ayyhh valla oynayasım geldi beeeeeee :24:

:52::52::52:evlisin diye hava atma nen:33:
Deet :57::57::57::57: NErdesin Sen Kaç Gündür Ondan Haber Ver :27:
hehe canim yaa evet kirmizi kurdela:1: yaa canim benim ne yaparsin erkegimizi elimizde tutalim demi ama:49::49: ben boyle seyler yapayim ki gozu disarda olmasin --ee erkeklere guven olmaz..
gerci benimde hosuma gidiyo ya neyse:1:

:27::27: Vallahi Çok Fenasın:27::27:
Hoşuna Gidiyor Ben Burdan Anladım Bebemm :27::38:

haklısın canım istesem olur da olmasına ...........benim koca tuhaf böyle birşey yapsam delirdiğimi düşünür :32:bunun yerine ona şiir okusam daha makbule geçer:35: aslında bir kucak dansı yapmak lazım belki istiyodur da istemiyo gibi davranıyodur ben yapmam diye dur ya bende bi el atim şu işe :10:
hadi hep beraber hobaaaaaaaaaa:52:ayyhh valla oynayasım geldi beeeeeee :24:

kucak dansi acayip bisi yaa bence hic olmazsa onu yapmak gerek. sen giy soyle seksi kiyafet ac sarkiyi kocanin hic beklemedigi bi anda o koltukta otururken hemen sallaaa popoyu ooo daha ne istesin kocan. o an bayilmazsa iyi:1:

Evrenim Yeter..:1:
Kocam Gelmek Üzere Adam MAç Özeti İzlerken; Atla Kucağına Diye Bağırıyorsun.. :27:

Back