Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eminim bunu okuyanlar hemen google açıp aratıyor şu an e bende bi bakiim hadi :44:
Bence Kimse Bakmıyor, Evli Olanlar Zaten Biliyordur
ben baktım bilmiyordum çünkü
Bekarlık Başa Bela
wuwww evrenim harikasın Eki Görüntüle 276841 bu azminden dolayı seni kutluyorum bende mezdeke, darbuka bayılırım.. bekarım ama evlenene kadar stok yapıyorum dansları darbuka/mezdeke için kıyafete dikkat..buzi kumaşlardan olan etekler ya da elbise çok uygun.. ya da popona saçaklı kumaştan bişi bağla. sen 2 kıvırırsın o 5 gösterir geç aynanın karşısına alıştırma yap. ritme ayak uydurmaya çalış.. ohh
Oryantal benim işim :)
Asena'nın o darbuka solosu ilk çıktığında televizyonun karşısına geçip aynı hareketleri yapmıştım.Sonuç olarak o şarkıyla bütünleştim,her yerde o şarkıyı çalıp çalıp oynamamı isteyenler oldu...
Düğünümüzden sonra da yemeğe gittiğimizde çalmışlardı.Gelinlikle oynadım,düşünün :) Eşim sen neymişsin bee der gibi bakıyordu :)))
Çok güzel darbuka müzikleri var aslında ama bende ismini bilmediğim için bulamıyorum.Asena'nın bir klibini sık kullanılanlara ekledim,ordan dinliyorum...
Evrenim Sen Çok Fenasın He..
Yanlış Hatırlamıyorsam, Bir Konun Vardı..
Kırmızı Kurdelalı..
Hediye Paketi Gibi..
vay be ne yaratıcı kadınlar varmış dansöz haa
kucak dansı nasıl yapılır yazıp aratırsan daha seksi olabilir derim
yokk yokk bu böyle olmıcak ben hiçö oyun sevmem ama iki gerdan kırıp göbek hoplatmayı öpğrenmem lazım sonra akocama mahçup olmayım yani
kizzz bencede kivir gitsin sallaaa sallaaaa yer yerinden oynasinnnn kocalarimiz ne kadar sansliyim yav diyecek
canim walla kac gundur nette arastirmadik sayfa birakmadim ama baya guzel seyler buldum ve bana yardimcida oldu... azla yapamam demicekmisiz istiyosa biz kadinlar herseyide yapariz
yetenek var ama oyle cok degil yani eskiden oynardim kac senedir oynamadim hic insan cok unutuyo, prova yapmak sart!! bence sende kendine guvenmelisin eger hic yetenegin yoksa dans kurslari var bence gitmekte fayda var. dans kurslari cok eylencelide olur
Deet NErdesin Sen Kaç Gündür Ondan Haber Verevlisin diye hava atma nen
hehe canim yaa evet kirmizi kurdela yaa canim benim ne yaparsin erkegimizi elimizde tutalim demi ama ben boyle seyler yapayim ki gozu disarda olmasin --ee erkeklere guven olmaz..
gerci benimde hosuma gidiyo ya neyse
alemsin canım
ohh ohhh
ben değilde kocam benim önümde oynasa daha iyi aslında
benim hoca hayatta oynamaz beceremez anam ama keske oynamayi sevseydii..
ohh sen iyisin walla cal muzigi kocanda oynasin
haklısın canım istesem olur da olmasına ...........benim koca tuhaf böyle birşey yapsam delirdiğimi düşünür bunun yerine ona şiir okusam daha makbule geçer aslında bir kucak dansı yapmak lazım belki istiyodur da istemiyo gibi davranıyodur ben yapmam diye dur ya bende bi el atim şu işe
hadi hep beraber hobaaaaaaaaaaayyhh valla oynayasım geldi beeeeeee
Deet NErdesin Sen Kaç Gündür Ondan Haber Ver
Vallahi Çok Fenasın
Hoşuna Gidiyor Ben Burdan Anladım Bebemm
azicik cilve yapacan ikide kirittin mi tamamdir
Ben Evlenince Atraksiyonludan Bekliyorum Öyle Şeyler
heheh supersin canim yaaa bencede beklemelisin ama sadece karsi taraftan degil sende bisiler yapki heyecanli olsun.