Esim evi terketMedi hiç ama keşke etse de kurtulsam
Bence sizi cezalandiriyor. Bosanmak isteyen coktan mahkemeye verirdi.Ilk bir ay herseyi yaptım msj arama falan ama inanin artık hiç bişey yapmak gelmiyor bir çocukla kirada bırakıp gitti beş kuruş yardim etmedi
Evet oyle diyenlerde varEsim evi terketMedi hiç ama keşke etse de kurtulsam
Kimsesi karismadi annesini annem aradı benim keyfimi kimse Bozama dedi kendileri hallettim dedi böyle insanlar ablasının zaten parmağı var yeni evlendiğimde bi iftira atmisti yedi sene küs kaldık ramazanda baristik kurban Bayramına az bi süre kala bu olay olduPeki yaninda kaldigi ablasi ne diyor halinize? Ablacim kendine gel evin yuvan dagiliyor napiyosun sen demiyor mu hiç.yada o yaninda kavga ettiginiz ailesi? Yani onlar bari toparlamaya çalişmadimi çalişmiyorlar mi?
:)))) iyiki evli degilmissinizeşim değil de 5 yıl aynı evde yaşadığım erkek arkadasım terk etmişti evi. daha sonra barıştık ben onun evine taşındım,sonra yine ayrıldık bu sefer ben evi terk ettim, sonra tekrar barıştık bu sefer o benım evime taşındı.
bu süreci atlatmanın maddi bedelinden bahsetmiyorum bile
Aynen oyleymis cnmCanim ben 4 ay once yanlis hatirlamiyorsam 600 tl civarinda bi ucretle cekismeli dava actim. Bide anlasamadigimiz noktalar oldugu icin 4000 tl ye avukatla anlastim. Cekismeli oldugundan avk. Ucreti anlasmaliya gore daha pahali.
Doğru diyosunuz elime biraz geçsin para öyle yapmayı düşünüyorumÇocuğunla seni bu şekilde ortada bırakıp ne yaparlar ne yerler içerler diye düşünmeden 2,5 ay ortalardan kaybolan adamı geri dönsede affetme...
Git sen aç davayı tebligat sana geleceğine ona gitsin aklı sıra seni cezalandırıyor. Tebligatı alınca görsün bakalım insan nasıl cezalandırılıyormuş.
Biraz maddi yönden duzeleyim öyle yapıcam cnmIlk adımi siz atin bi tebligatı eline slsın tokadi yesin şokla kendine gelsin paşam .Sizin hicbirsey yapmayacağınizdan emin .Tedbir nafakasi bari alırsiniz .Cocuk oyuncağımi bu zamani var diyor.
Ararsada dink donk süre doldu deyin .
Adam duvar olmuş ne desem boş cvp vermiyor dilekceyi vericem diyor sallıyorTüm sayfalari okumadim ama eğerki rutin hayatinizda eşinizle orta yolu bulup geçinebiliyorsaniz seviyorsaniz o kişilere neden firsat veriyorsunuz.ben evliliğim nasil toparlanir daha güçlenir bağlarimiz nasil daha kuvvetli olur diye çabaliyorum örneğin.çocuğum mutlu bi ailede ruhen ve bedenen saglikla büyüsün istiyorum çünkü.ama önce kendim icin istiyorum. .eşiminde sonradan üstüne yapişan yanliş davranişlarindan kurtulup onunda ic huzurunu bulmasini istiyorum.gerçekten çabaliyorum.asla ukalalik olarak algilamayin ama boşanmayi istemesiginizi anldim o yüzden önce sadece kendiniz icin göz göre göremutsuzluga itmeyin kendinizi.çabalayin hepimiz insaniz hepimiz gönlumuzu hoş eden kisiye sonsuza kadar set koyamayiz elbet o da gardini düşürecektir. Sadece bu olayin sonucu boşanirsaniz ilerde çok ama çok üzülürsünüz.ayrica gercekten boşanmak isteyen adam bukadar beklemez.alin size acik bir kapi.aralayin o kapiyi.eski mutluluğunuzu kendi ellerinizle emeginizle tekrar geri kazanin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?