• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Kocanızmı çocugunuzmu????

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juliet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kocanızmı çocugunuzmu?

• Ankete Katılan
    41
J

Juliet

Ziyaretçi
şeçim yapmak zorunda kalsanız çocugunuzu seçersiinz ....

kocanızımı.. yoksa?

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle bir seçim yapmak zorunda kalmayı bırakmasın Allah,ikisinden de vazgeçmem,onlar benim herşeyim

bu bir anket kızlar ciddeye almayın abartmayın ....:delphin:

fikirlerinize dizin klavyeye. tabiki allah şeçim yapmak zorunda bırakmasın olurmuuu...kaydirigubbakcemile2

ikisi olmadan ben bu hayatı düşünemiyorum hem kocam hem oğluşum rabbim onları ayırmasın benden

Son düzenleme:
ne kocam var ne çocuğum ama eminimki birgün ikisinede sahip olduğumda çocuğum ağır basacak :ecrin_bebek: :CüvCüv:

ben cocugumu secdim
cünkü 9ay karninda tasiyip onunla yeniden doguyosun dünyaya bambaska ve farkli bakiyosun onunla büyüyosun tüm heycanlari ve korkulari tekrar tadiyosun cünkü hayatimda aldigim en güzel hediyem

ama insallah hic böyle bi secim yapmak zorunda kalmam cünkü esim basima gelen en güzel sey verdigim en dogru kararim

valla su anda cocugum yok ikisininde yeri ayri.
allah secim yapmak zorunda birakmasin insani

Hayattaki en önemli şeylerim................
eşim ve çocuğum..............
eşimi bebeğimsiz.bebeğimi babasız düşünemiyorum...ama biz bu yola eşimle birlikte başladık.........
onun yeri bende her zaman apayrı biyerde....
o bana her anımda destek oldu yanımda oldu onsuz bir hayat düşünemiyorum........
o yüzdennnn eşim diyorum ben...........
ama kızımı da canımdan çok seviyorumm allah yokluğunu aratmasınn...canlarım benim

çocuğum elbette:asigim:
takvimlere bakın;çocuğu olanların hangisinde kocasıyla ilgili bir imza var..?gamyoncuiremsu

ikisi arasında çok zor seçim yapmak ama illaki birini seçeceksem yani allah yaşatmasında böyle bir seçime mecbur kalırsam tabiki çocuğum

onu bu hayata ben getiricem ,o herzaman eşime oranla çok küçük ve savunmasız olacak,o yüzden ben bebeğim diyorum

ve anneliği tatmış birininde çocuğunu bırakıp eşini seçmesine anlam veremiyorum

eşimi canımdan çok seviyorum ,kendi canımı onun için verebilirim ama bebeğim çocuğum minnacık savunmasız bana bağımlı bana muhtaç,hayyatta göreceği yaşayacağı çok şey var onu nasıl öylece bir kenara koyabilirim nasıl vazgeçebilirim

İkisinide çok sevmekle birlikte çocuğum diyorum.

çocuğum yok ama olsaydı da Kocamı seçerim. benim için aşk merhametten önce gelir

Back