kocanız kıymetinizi biliyo mu

wallahi yemek bilmem pasta börek desen hikaye garibim ancak dışarıda yeriz kilo problemimiz de var pek yemezde ama yapan olsa yumulur titizimdir eşimi pırıl pırıl yapar öyle gönderirim işine evim çiçek gibi kokar kimse kolay kolay dağınık göremez ben bazen kendimi ona şikayet ederim şunu yapamadım bunu yapamadım diye. Ben seni çok seviyorum hayatım köle misin sen boşver uzat ayaklarını dinlen bütün gün çalışıyorsun zaten der temizlik yapmaya kalksam bağırır niye işleniyorsun diye akşamları mutlaka yemeği beraber hazırlarız çok güzel tavuk sote yapar sırnaşık şey yüzüm biraz asık olsa hemen anlar sorar neyin var diye ayda bi kere sinemaya mutlaka götürür hafta da bir yemeğe gideriz akşamları beni eğlendirebilmek için türlü türlü şaklabanlıklar yapar arkadaşlarının arasında toplu bi aktivite düzenlenecekse hemen eşlerde katılsın yoksa gelmem der insanlara karşı korur kimseye benim için laf söyletmez vs.. vs... kavga etsek küssek yarım saat içinde ya o benim kucağıma atlar ya ben onunkine

inş. herkesin benim gibi evliliği olur :icecream:

amin canım benim eşimde senin ki gibidir allah hepimizin muhabbetini artırsın ... benimkiside asla bensiz bir yere gitmiyo hatta kayınvalidemle geziye gidecektik eşimde takılınca peşimize vazgeçtik çünkü gezi kadınalra yönelikti ve sadece 1 günlüktü canım benim ya allah hiç birimizi eşlerinden ayırmasın

çok ilgi gören, hizmeti eksik olmayan erkekler nedense boyle oluyor alışıyorlar heralde..
eşinizin sizi takdir etmesi yada anlayıslı olması ıcın ne yapmam gerek dıyorsunuz ama uzgunum sanırım ınsanın ıcınde olmalı..
ıcınden sızı takdır etmek gelmıyorsa, kıymet bılmek gelmıyorsa sızın yaptırabılıcegınızı sanmıyorum ne yazık kı..
ama ona karsı bu kadar ilgi göstermeyın hizmetinizi kısın derım..
kıymetını bıldıgı kadarını verın..

Benim eşim sağolsun beni yeteri kadar takdir eder, övgü dolu sözler söyler.
Sadece sözdede kalmaz o gün yorulduğumu biliyorsa mutlaka bir işin ucundan tutar.
Ben çalışan bir abayan değilim evhanımıyım ama evde olmak başlıbaşına
bir iş zaten. Hergün aynı işleri yapmama rağmen ertesi gün sanki sil baştan oluyor.
Bekarken 6 yıl boyunca çalıştım ve evhanımlarının çok rahat olduğunu düşünürdüm.
12 yıldır evhanımıyım ve anladım ki evhanımı olmak çok daha zormuş.
Takdir edilmiyorsa bazı şeyleri aksatıp, yapmamak lazım galiba ne yapıyorsun ki dediğinde
yapılmayınca anlar belki ne yaptığını. Çünkü bazen herşey o kadar rutine biniyorki hep yapıldığı için fark bile edilemiyor ancak yapmazsan farkeder eksikliğini bazı şeylerin.
Kolay gelsin......

kusura bakma ama bence senin eşinde aşağılık kompleksi var
seni çekemiyor ondan üstün olmanı kabullenemiyor

noktasi virgülüne katiliyorum,benim esimdede ayni sorun var,beni hep cahillikle suclar,oysaki üniversite kagidim elime gelmisti ama ben kocami secmistim,halen pismanim niye böyle bir akilsizlik yaptim diye. esim bana cahilsin dediginde evet ya seni secmem zaten bunun göstergesi diyorum.:dilcikar:sana tavsiyem önemseme

valla benim kocam bunları bana yapacak başkasının yanında onu rezil ederim .mannak adam ..varmı öle beni küçük düşürmek ..hem çalış, hem çocuk bak hem gel evde hizmetçi ol sonrada papuç gibi dil ..ben o adamı paralarım be..klava:

evet konuşunca anlıyo ve yapmayınca
bir eksiklik olduğunu görüyo bir kaç gün kahvcaltı hazırlamadım
doğru dürüst yemek yapmadım aç kaldı he he he
sonra daha iyi anladı beni
şimdi iyi çok şükür inşallah devam eder böyle
kaynanamda gelecek hafta sonu onlar pek bilmez benim yaptığım yemekleri falan kadın sen güzel yapıyon der geçen doğumda geldi pek bişe yapadım
onların yanında benim kıymetimi daha çok anlıyo :)
üzülüyorum ama napimmmm

arkadaşım yorma kendini bence çocugunla ilgilen tabikide evle ilgili bazı işleri yık onunda üstüne hayat müşterek ne bu böyle senin canını omu verdi her işi yap bide bir güler yüzü bir tatlı sözü duyma aaaa
ezdirmeyin kendinizi derim ben bak susarsan bi gün insan öyle bi patlıyoki dönüşü olmayan şeyler yaşanıyor yaşadım başıma geldi yani sustum tam 8 sene aman çocugun var aman babam kalp hastası duyarsa benim yüzümden bi şey olur diye sonramı ne oldu felaket bi patlama yaşadım babamı kaybettim hastaneye kaldırmışlar koştum öldü dediler dünya başıma yıkıldı yere düşmüşüm elin adamları kaldırmış beni yerden hafta sonuydu eşim yanımda değildi bütün yaptıklarına ragmen sustugum katlandıgım eşim yoktu yanımda eller yanımda idi o yoktu işte bu geçirdigim kötü günlerde onun bana uzak durması acıma destek olmaması bitirdi her şeyi aldım çantamı tuttum çocugumun elinden çıktım evden 3 ay ayrılık yaşadık psikolejik tedaviler gördüm 2 gün sonra gelip yalvarmaya başladı o beraber yapıp aldıgım evde arabada hiç hakkın yok kapıdan çıktımı yedigin ekmeye sayarsın deyen adam çocuk gibi ağlayıp yalvardı 3 ayyy onuda götürdüm doktora birlikte tedavi gördük sonra çocugum için döndüm eve şimdi nasılsınız dersen 1 yıldır üstüme titriyor yapmıyorum güzelim eskisi gibi degerinden fazla deger vermiyorum ona hakettigi gibi davranıyorum onu hayatının merkezinde gibi hissetmesine müsade etme unutma bunu sen önemlisin sen degerlisn oo olsada olmasada ayaklarının üstünde dura bilir mutlu olabilirsin o olmadıgı zaman hayat bitmez bunu ona hissettir nasıl olsa benim hiç bir yere gidemez bensiz yaşayamaz gibi bir izlenim verme ona hakettiginde fazla degeride asla verme

arkadaşa katılıyorum en doğrusu benim eşimde aynı şekildeydiklava: ben yapmadım baktı olmuyor kıymetimi anladı şimdi önceki gibi değil başkalarının yanında 1 kez rencide edebildi beni çünki bende aynısını ona yapınca son kez oldu zaten....allah erkeği güçlü kadınıda akıllı yaratmış bunuda unutmayın a.s.

aynen katılıyorum bazı şeyleri anlaması için yaşaması gerkiyor gibi yoksa halinden anlamaz anlatamazsın sevgiler

of ya bunun cevabını bulursan bana da söyle lütfen.aynı dert bende de var.erkek milleti herşeyi biz yaparız biliriz havasındalar.ama bi .... .... bildikleride yok.kıskanç yaratıklar.

kadis arkadasim
senin yazdiklarini okuyunca benimde durumum köpürdü
esim bes senedir issiz ben calisiyorum yemek yapiyorum
evin alisverisi temizlik ve hatta bütün dis iliskilerini hallediyorum
iki oglum var 11 ve 8, onlarin egitiminide düsünüyorum,toplantilar vs.
yurdisinda yasiyoruz ve isim yeterli dil bilmiyor bu durumdan kendine
menfaat cikiyor ,hicbirsey bilmezgibi ilgilenmiyor

birde yemek secerki hic sormayin, usandim ,yoruldum artik
herseyden sorumlu ve herseyde suclu ben
suclu oluyorum iyi yapmamisim ,dogru konusmamisim vs.
ben deprosona girdim bile,3 sene ilac kullaniyorum o da kilo yapiyor
simdide cok kilolusun diyor,sunu yeme sunu alma

cocuklarim babalarini cok seviyorlar neyapayim
senağlamabenneyaptımki

bence kocanin komplexi var, sen o kadar ediyorsun hemde mükemmel bir sekilde ama o snein kimyetini bilmiyor, kesin komplexi var
allah sabir versin sana

kocanız değil de siz bence kendi kıymetinizi bilmiyorsunuz,
abartmanın anlamı yok ki değerim bilincek diye,
değer veren adam her şekilde değer verir, kasmaya gerek yok..

canım ben bozmaya başladım milletin yanında çekinmeden
annesi geldi 2 gündür demediğimi bırakmadım
kaynanam bakalım neler diyecek bana
kocama olan tüm sinirimi sölüyorum onada sen akıl ver diyeem ben nasıl davranayım bu adama
aman aman 1.5 sene öncesine geri sardırabilsem keşke hayatımı
bir daha evlenirmiydim acaba
imkansızzzzzzzzzz

bir laf var ya eşek okumakla eşekliginden bişe kaybetmezmiş işte ortada demişsin canım.İşte sana cevap.O hareketler kişiliği ile alakalı ne yapsan nafile.Değer vermesi,yateişemediğin yerde yardımcı olması elbetteki gerekli ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeee.Bunlar alışmışlar kadın makina gibi çalışır ,eve gelir evi toplar ,yemek yapar,çocuğuna bakar,sofrayı kurar ,toplar,bulaşığı mutfağı toplar,bide adamın keyfini yetirir.Bu genelde bizim toplumumuzda olan çalışan kadın modeli .Kadın parayı kazanır çile çeker ,yarış atı gibi koşturur.Erkekte çıtır çıtır yer keyfine bakar.Kısacası hayatı kurtulur.Ömrünün kalanını maddi sıkıntı çekmeden eşi sayesinde geçirir.Ama bi allah razı olsun sende demez.Kafana takma canım odun bükülürmü?salla gitsin

Canım ya üzücü bir durum Allah kolaylık versin. Benim eşim herzaman bana yardımcı oluyor her konuda ama ben bişey yapmasını istemiyorum. Bizimki herşeyi yapmasını çok iyi bilir mutfakta berabersek muhakkak tartışırız neden mi başımda kaynana gibi şunu şöyle yapsan iyi bunu böyle yapsan iyi ayy derim senin başka işin gücün yok mu benim yaptıklarımla ne uğrşıyorsun ben böyle yapıyorum. Laf aramızda keki böreği kurabiyeyi süper yapar ben yapmassam kendi koyulur kek börek sonra senin bişey yapacağın yok der dün akşam epeyden hamurişi yapmıyorsun bari haftasonu ben yapayım ayyy rejimdeyim ya olmuyo ama keyfimizden mi yapmıyorum. Sağolsun herzaman herkesin içinde beni hep takdir eder öyleki elleriyle yemek yedirir bende kızarım başbaşayken sorun yokda bide babamın yanında yedirmesi babamın hiç hoşuna gitmiyor bir gün masadan sinirlendi kalktı. Biraz insanın içinde olacak yetiştirilmede önemli. Ayy hasta olsam iyi olanan kadar yapmadığı kalmıyor nane limon yapar ilaçlarımı içirir masaj yapar Ayy kocamı çok seviyorum yaa bunları yapması için özel bişey yapmıyorum ama herzaman onu çok ama çok sevdiğimi söylüyorum hepsi okadar.Demiş arkadaşım bravo doğrusu.Ömrü hayatımda hiç böyle bişey görmedim .Senin adına çok sevindim.Ahhhhhhhhhhhhhhhhh

[/COLOR] bence sirf kiskanligindan yapiyodur sen kadin basina ondan daha aktif daha becerikli ve takdir alansinyayerimsenibenama ezdirme kendini,,,,mutluluklar dilerim sanaa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…