wallahi yemek bilmem pasta börek desen hikaye garibim ancak dışarıda yeriz kilo problemimiz de var pek yemezde ama yapan olsa yumulur titizimdir eşimi pırıl pırıl yapar öyle gönderirim işine evim çiçek gibi kokar kimse kolay kolay dağınık göremez ben bazen kendimi ona şikayet ederim şunu yapamadım bunu yapamadım diye. Ben seni çok seviyorum hayatım köle misin sen boşver uzat ayaklarını dinlen bütün gün çalışıyorsun zaten der temizlik yapmaya kalksam bağırır niye işleniyorsun diye akşamları mutlaka yemeği beraber hazırlarız çok güzel tavuk sote yapar sırnaşık şey yüzüm biraz asık olsa hemen anlar sorar neyin var diye ayda bi kere sinemaya mutlaka götürür hafta da bir yemeğe gideriz akşamları beni eğlendirebilmek için türlü türlü şaklabanlıklar yapar arkadaşlarının arasında toplu bi aktivite düzenlenecekse hemen eşlerde katılsın yoksa gelmem der insanlara karşı korur kimseye benim için laf söyletmez vs.. vs... kavga etsek küssek yarım saat içinde ya o benim kucağıma atlar ya ben onunkine
inş. herkesin benim gibi evliliği olur :icecream:
inş. herkesin benim gibi evliliği olur :icecream: