kocanız kıymetinizi biliyo mu

bence sen bukadar cok seyi bir arada yapabildiginden seni kiskaniyor..
öyle olmasa yabanci insanlarin yerine kendi kocan seni takdir ederdi basardigin seyler icin..

benim nisanlim mesela yaptigim yemekler icin vs. herzaman takdir eder herkesin yaninda över, tabii karsilikli bende onu..

galiba nasil baslandiysa öyle gider ama insallah kocan huyundan vazgecer

bir an büyük eltimi gördüm vallahi..:uhm:
o da çok yoğun bir tempoya sahip.
sabah 6da kalkar.çocuklarına ve eşine mükellef bir masa hazırlar.yedirir içirir 7:30 da çıkar evden.akşam 6 da gelir.yemek yapar.masayı hazırlar.8de yemek yenir.sonra masa toplanır.ilkokulka giden oğlu var ona ders çalıştırır.saat 11de çocukları yatırır.
sonra başlar ev silmeye,ütü yapmaya.
cts pazar geleni gideni olur,yada kendi gideceği yerler vardır..
onada kaynım sen ne yapıyorsun ki der?kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Allah kolaylık versin.
11 yıllık evliler,kocası değişmedi..haa eltim mi?depresyona girmesi yakındır..:teselli:
hayatı çok ciddiye almayın arkadaşım ben eltimede söylüyorum..
ben de yorulurum ama en azından öküzde olsa halden anlayan bir kocam var yani..bana ne yapıyorsunki dese bin laf alır benden.yapmadıklarımı gördüğünde yaptıklarımın değerini anlayacağı için susar..
bana sorarsan yapma..dört dörtlük olsan da bu hayatta kimseyi mutlu edemezsin..:sm_confused:

Ben sizin yaptığınız işleri yapamıyorum, iş de çalışıyorum yoruluyorum, eşim herkonuda yardımcı yemek temizlik hep destek bana, ben sülalesine ilk evlendiğimizde 5 ay önce yemek verdim evde, çok yoruldum ama bunu ben istedim büyük zevkle yaptım hala onu der durur, harikasın mükemmel yemeklerdi diye, onun dışında çok fazla iş yapamıyorum ama takdir görüyorum, bence siz biraz yapmayın madem değer bilmiyor, ben üzülüyorum bu kadar takdir ediyor daha fazla yapayım diye elimden geldiğince, bence sizde biraz az yapın...

evlendiğim ilk aylarda ben böyleydim.herşeyi mükemmel yapmaya çalışıyordum ama çabuk akıllandım.
eşim takdir etmez ama başkasının yanında abuk sabuk da konuşmaz. rencide etmez.
ben de takdir beklerdim, baktım olmuyor dönem dönem, her zaman yaptıklarımı yapmamaya başlıyorum. biraz biraz anlıyor.
bence herşeyi mükemmel yapmaya çalışmayın. çalışan bir bayansınız üstelik. kendinizi yıpratmakla kalırsınız.

Kıymet verdiğini sanıyor ama göstermesini ya bilmiyor yada ben anlamıyorum.......

evet aşağılık kompleksi olduğu malum ama bir çözümü olmalı
gerçi onun casından bakıyorum illa demem mi lazım güzel olmuş diye
yemesi bile onun beğendiği anlamına gelirmiş
sarma dolma yapmıyştım bir önceki geceden dün yemedi sevmiyo zaten yediği çok kısıtlı şeyler
yemeyen insanla uğraşmak zor adam makarna çorba yesin tamam
ben çeşit çeşit yapıyorum ya
aç aç yattı nitekim zaten sürekli eve gelince hasta olur midesi ağrır dışarda tazı kesilir
gülmeleri bitmez vs
çok bunaldım artık
ha naptım akıllanıyomuyum hayır dün misafirlikten geldi 11 gibi dedim bir börek yapayım hem kahvaltıda yer hem işe götürür
salağım de mi:)
bilemiyorum yapmammak çözüm mü sürekli kilo veriyo 62 kilo şu an
millet napıyosun adama diyo
aman aman aklım olsa evlenirmiydim :)
uğraşma gerek yok yorma kendini diyo ama ben mi doyumsuzum ???

kocası takdir edenleri imrenerek okudum ne mutlu size bilin kocanızın değerini
ayrıca nişanlıyker benim ki annesine kardeşlerine siz onun gibi hayatta yapamazsınız tarifini alın öğrenin derdi
düşünün annesinin bile annesi geldi mi bize yemek yapmaz benim adamda yap demez
ama evlenince unuttik nişanlı kardeşim inşallah sen böyle olmazsın

piyanocuğum teşekkür ederim çok güzel açıklaışsın ve çok güzel bir çzüm yolu yazmışsın
yapacağımdan emin olabliirsin milletin yanınıda onu öyle bozmak iyi olacak
ben şimdiye kadar hafif dalga geçer gibi güler sinir olur mutfaga giderdim
ama arıtk bi taktiği uygulayacağım
yemekten sonra elne sağlık dediğini çok nadir duyarım
bunu duymayı unutmuşum bile
ama dedirtircem artık
aslında yemek yapmayıp 3 gün aç bırakcan görecek hamileyken lohusayken hep yaptım ya kaç çeşit yemek kalmaıd hiç aç
şımarık
nebileyim çok doluyum ve çaresiz
aslında ona bakınca nefret duyduğumdan sinirim
ne aşıktık ya
ne severdik ya
yemek yesin diye ağzına bakıyorum bu yüzden sanırım o da yemem diy tersliyo ya artık başına geçiresim geliyo
düşünüyorum da hani bir hikaye var uzun süre evli kalmış bir çiftde seneler sonra ya hanım senin gözün mü kördü demiş ya tam olarak hatırlayamadım ama
olay şu ki aşk bitince insanın önünden perde kalkıyo ve sevdiğini insan asıl yüzüyle görüyo
Rabbim perdenin ardında ki yüzü güzel etsin kalbi yumuşak etsin
bunun için dua edin

kıymetimi biliyo ama gösteremiyo
şaka yapıp milletin yanında yaptığı bilinç altında rezil etmik aslında
gerçi biraz kelimeleri anlayışı da tuhaf
benim başka anladığımı o başka anlıyo ona göre benim anladığımdan başka anlamdaymış
gerçi kitap falan okumaz yani anlamlarını pek bilmez kelimelerin
kendini geliştirmek ona göre boş
çoçuk yetiştirmek için bari oku derim sen okuyosun ya der vs
yani boş kafa
hep derim eşek okusa ile eşektir
ona oku demiyorum artık biliyorum faydası yok dememin gazetenin bile sporunu okur sade

onun için bişe yapmamak çözüm olur mu acaba
bu seferde yemek yok diye surat asar aman hiç çekemem
onunla muhatap olmak bile istemiyorum tartışma konusunda

bide bilmiyorum benden mi soğudu biraz özelde olcak ama
pek beraberde olmuyoruz hafta bir
ben istiyorum ama onda tık yok
yapmadığım oyun giymediğim kıyafet kalmıyo geceleri süslenip gir yatağa adam odun :)
bu da çok zor bir durum bayan için
sanırım onun içinde zor bu durum ama bir adam yemeden tatlı falan olmazmış
bu yüzdende kendini aşağıda görüyo sanırım
ve stres yaptıkça daha da sıkıntıya giriyo ki
ben hiç bir konuda onu aşağılamam
illa olamsı gerekmiyo sarıl bari derim öp derim
ama
var mı kıymeti yok

eşin sana böyle davranıyorsa yapma hiçbirşey.
o daha iyisini yapsın bakalım nasıl olacak?
belkide senin ondan daha aktif olmanı ve takdir
edilmeni kıskanıyordur.daavranışlarının
sebebi bu olabilr.

cnm bence kişilikle alakalı eşimdeğil amam babamda öyle ..annemi herkez takdir eder hayran kalır calışkan becerekli diye bi babam demez bişey hiç beyenmez... yapı işte adam takdir etmesini bilmiyo...
sende kendi haline bırak ..gerçi zor ..insanın gücüne gidiyo ...ama tavrını koy en azından öyle şakalar yapmasın çbaşkalrın yanında ..yada sende onun hoşlanmadığı bişeyi yap ki analsın ..
sıkma güzel canını seni bilen biliyor ..gerçi eşinde biliyordurda erkeklik işte söylemiyo...

Bence bu kadar yıpratmayın kendinizi.
Madem yaptığınızı görmüyor,siz de bazı şeyleri yapmamaya başlayın
Her şey önüne gelmeyince belki anlar kıymetinizi.
İnsanların yanında rencide etmesi hiç hoş değil.
Ama insanlar yaptığınızı görüyordur ve emin olun sizi değil onu ayıplıyordur.
Benim ki yalnızken takdir eder.Ama insanların yanında ıı ıh
Hatta bir iki kere teşebbüs etti şaka yollu verdim ağzının payını.
Umarım yakın zamanda kıymetinizi anlar.a.s.

Canım ya üzücü bir durum Allah kolaylık versin. Benim eşim herzaman bana yardımcı oluyor her konuda ama ben bişey yapmasını istemiyorum. Bizimki herşeyi yapmasını çok iyi bilir mutfakta berabersek muhakkak tartışırız neden mi başımda kaynana gibi şunu şöyle yapsan iyi bunu böyle yapsan iyi ayy derim senin başka işin gücün yok mu benim yaptıklarımla ne uğrşıyorsun ben böyle yapıyorum. Laf aramızda keki böreği kurabiyeyi süper yapar ben yapmassam kendi koyulur kek börek sonra senin bişey yapacağın yok der dün akşam epeyden hamurişi yapmıyorsun bari haftasonu ben yapayım ayyy rejimdeyim ya olmuyo ama keyfimizden mi yapmıyorum. Sağolsun herzaman herkesin içinde beni hep takdir eder öyleki elleriyle yemek yedirir bende kızarım başbaşayken sorun yokda bide babamın yanında yedirmesi babamın hiç hoşuna gitmiyor bir gün masadan sinirlendi kalktı. Biraz insanın içinde olacak yetiştirilmede önemli. Ayy hasta olsam iyi olanan kadar yapmadığı kalmıyor nane limon yapar ilaçlarımı içirir masaj yapar Ayy kocamı çok seviyorum yaa bunları yapması için özel bişey yapmıyorum ama herzaman onu çok ama çok sevdiğimi söylüyorum hepsi okadar

herkez sorunlarıyla yaşamayı öğreniyo sanırım
bunula yaşamayı öğrenmme gerek fazla taktım mı kendime yapıyorum ve unutamıyorum yaşananları
siz nasıl başarıyosunuz unutmayı
yada unutmuş gibi yapmayı

çok güzel söylemiş.bencede sen kendıne gereken değerini ver cnm:):1hug:

her yönüyle mükemmel eşe sahip olan adamlar öyle oluyor demişsiniz de kafam takıldıııı
çevremde her konuda takdir edilen bi insanım,yemeklerim özellikle çok beğenilir,titizimdir,evim derli topludur,vs.....
eşimde dünya iyisi bi insan,herşeyimi beğenir,sürekli takdir eder,el üstünde tutar,kimseye laf söyletmez benimle ilgili
ne yani biz eşimiz bizi beğeniyo,takdir ediyo da biz mükemmel değil miyiz:uhm::uhm:

karakterle alakalı benim eşim kıymetimi bilir herşeyide takdir eder.bunun için ben birşey yapmadım.o zaten öyleydi.bu eşinin kendini yetersiz hissetmesiyle alakalı bir durum.Başka insanların yanında rencide ederekde egosunu tatmin ediyor bu kadar basit.Çünkü senin ondan daha başarılı olduğunu biliyor

aynı problemleri yaşamayan hiç kimse karşısındakini iyi anlayamaz,herkes kendi yaşamına göre cevap verir.

eşimle konuştum çok şükür anladı beni şaka yaptığını ama kırılıyosa bir daha yapmam dedi hatalarını anlatınca anladı ve değişti çok iyiyiz şimdi çok şükür
dün akşam misafir geldi tam 15 dk hem börek hemde kurabiye yaptım fırına sürdüm 15 dk sonra misafir geldi her şey hazırdı ve herkez çokbeğendi övüp durdular
benimki de başladı övmeye 10 parmağında 10 marifet 15 dk yaptı vs
ama yemedi adam zorla 2 kurabiye sevmiyo bu pasta işlerini
ben başladım lafları sokmaya yemiyosun vs mızmızsın
bunda gık yok misafirler benden yana
tüm yaptıklarını anlattım hıncımı aldım :)
her neyse güzeldi eşimi böyle görmek
gecenin finali daha güzeldi
misafir gitti
benim ki dedi ki
NASIL AŞKIM İYİ ÖVDÜM MÜ SENİ

güldüm ölmekten ya
beni mutlu etmek için övmüş
aslında gülüyomuyum ağlayacak halime
herneyse sonuç güzel ya benim istediğim gibi ya yeter

yani benim kocaya bana bunu de diyecem diyecek
bana bunu yap diyecem yapacak
aksini yapınca yani söylemeyince yapmıyo ben mutsuz oluyorum
en iyisi demek düğmesine dokunup öp de öpecek sev de sevecek
kader işte herkez farklı
çok şükür bu günlerimize

canım benim eşim de mutfakta ufak tefek işlere yrd olur salata sarmısaklı yogurt vb yapar çok güzel iskender yapar :) genelde mutfak işerini ben yürüyüoyrum ama tezmiliğe mutlaka yrd ediyo artık ilk başlarda onuda yapmıyordu acıktım diye beynimi yiyordu şimdi o süpürüyor güzelce bende silyorum çok güzel süpürüyor canım ya kısa sürede evimiz mis gibi oluyor toz da alır arada canı isterse ama asla yap yap demem ... kaınvelidemde claısan bir bayanmıs sanırım ondan alıskın çalısan kadının zorlularına allaha sükür çok anlayıslıdır canım ama hiç kolay olmadı benimde bu dengeyi kurmam mesela hem gece hem gunduz hafta sonu misafir ağırlardım herseyi kendim yapardım buna rağmen bana misair istemiyorsun derdi deli oluyordum ama oturup konustum incindiğimi ondan sonra çok değişti önemli olan sanırım onlarla güzelce konusmak

erkekler kendilerinden başarılı ,akıllı bir eşi sindiremiyor
seni farklı alanda eziyor
bir çeşit tatmin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…