YAPACAKLARIN CANIM
-Yalnızken asla yaptığın yemek için "nasıl olmuş,hayatım" diye sorma bu kendini bişey sanmasına neden olur.Bu soruyla onun fikrine önem verdiğini gösterirsin
-Eğer sen sormadan,"beğenmedim,güzel olmamış" gibi laflar söylerse sende "gülerek ,hayatım sen beğenesin diye yapmadım zaten,maksat karın doyurmak.farkındaysan sana nasıl olduğunu sormadım.sen ne beğenirsin ki,hiiiççç ,bugüne kadar neyi beğendin hiççççç eee niye sorayım ki ,beğenmediysen bırak yeme de ciddiyim ben diyemem falan dersen bu adam böyllllleee gider anacım
-Birinin yanında,eğerrrrrrrrrrrrrr seni rezil etmeye kalkarsa,sakın hiç bozulmuş gibi yapma olurmu çok önemli ne derse bir kere güleceksin,"arkadaşına dönüp,"ay şekerim bu adam bahane bulmadan yapamıyor,herhalde bunlardan daha iyilerini gördü yada kendisi daha güzel yapıyor da benden saklıyor.Dön kocana eee bundan sonra sen yapar bizi ağırlarsın artıkkk...de gülemeye devam et bütün bu laflarıda gülerek söyle.senin gülmen,onun sinirlerini bozacak,misafirlerin de adam manyak mı ne kadın da ne neşeli gülüyor ben olsam kızarım diyip direk seni savunmaya geçecekler.benim kocama gelince Allah var,yaptığım herşeyi beğenir,aldığım herşeyi beğenir,severek giyer,heryerde takdir eder.Yine günahına girmeyim.hatta görümelerimin yanında onlara siz karımısınız,öğlen 1 de kalkıyorsunuz.piyano öğlen 1 e kadar orduya yemek hazırlar der.hatta birgün işkembe dolması yaptım 15 kişilik kimsede yardım etmedi.siz ancak öyle bakarsın bu yaşa gelmişsiniz bişey bilmiyorsunuz demişti.:)))yaawww insanın hoşuna gidiyor yaaaaa:asigim: